maanantai 31. toukokuuta 2010

22

Mulla on huomenna synttärit. Mä täytän 22, joten ikäkriisistä ei vielä ole tietoakaan. Ehkä sitten viiden vuoden päästä.

Yhdenlaisen kriisin olen kuitenkin onnistunut itselleni huomisesta kehittämään. Mä en ole juhlinut mun synttäreitä neljään vuoteen enkä ilmeisesti juhli niitä tänäkään vuonna. En vaan jotenkin osaa. Joka vuosi mietin, että tänä vuonna järjestän sitten jotkut mielettömät bileet enkä kertaakaan ole niitä sitten 18-vuotissynttäreiden jälkeen järjestänyt.

20100530_11 
Mä tykkään juhlista, mä tykkään olla huomion keskipisteenä ja saada lahjoja. Mä tykkään viettää aikaa mulle rakkaiden ihmisten kanssa ja juhlistaa sitä että taas tuli vuosia täyteen. Mutta en vaan jotenkaan saa sitä aikaiseksi. En minään vuonna.

20100530_9 
Tänä vuonna vietän synttäripäivää Turussa, ja seuraavana aamuna on palaveri yhdeksältä. Joten en siis mene tanssimaan enkä bilettämään. Kenties yksille jokilaivoille? Mutta sitä mä teen muutenkin, ei se ole synttäreidenjuhlimista eikä mitenkään spesiaalia. Kuten ei ole suunnittelemani ravintolaillallinenkaan, sitäkin mä teen monta kertaa kuussa. Joten tiistaista taitaa tulla ihan vaan päivä muiden joukossa. Jos ostaisin itelleni vaikka suklaakakkupalan ja nautiskelisin sen parvekkeella jonkun hömppälehden parissa. Loistobileet hei?

20100530_14 Neule: H&M, Sonia Rykiel
Hame: H&M, ikuisuusvanha
Nilkkurit: No tietty ne Monkin
Korvikset: JC

Kuvituksena asua eiliseltä, muokkasin ne tollai hienosti synttäribileteemaan sopiviksi. Oon taito.

Miten te muut juhlitte synttäreitänne? Entä onko pikatoteutusideoita huomiselle?

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Nam nam nam

Ostin juuri huuto.netistä aivan mielettömät saappaat. Nyt pitää vain pitää peukkuja että olisivat sopivan kokoiset ja luonnossa yhtä upean näköiset kuin kuvassa. Aiemmilla kerroilla huutamani korkkarit ovat olleet sopivan kokoisia, joten ehkäpä hyvä tuuri jatkuu näidenkin kanssa.

1890938cf3d2cb93946085ae90862-orig 
Ei sillä, että mä tarvitsisin uusia kenkiä. Oon vaan haaveillu tälläsistä konjakinvärisistä korkosaappaista varmaan.. vuoden? Joten ehkä oli aika vähän hemmotella itseään. Hintaa postikulujen kanssa oli 19,50e eli ei paljon mitään jos noi nyt on sitten täydelliset.

Mitäs mieltä, hitti vai huti?

Ps. Jos teitä kiinnostaa mitä meikä on myymässä niin käykää tsekkaamassa TÄÄLTÄ. Ei siellä tosin mitään mieletöntä taida tällä hetkellä olla. Parit kengät, asusteita ja käyttämättä jääneitä vaatteita.

perjantai 28. toukokuuta 2010

Ja toistelin hänen nimeään

Day 10 - A song that no one would expect you to love

En nyt tiiä kuinka yllättävä tää biisivalinta on, mut on se ainakin täysin erilaista kuin mun normaalisti kuuntelema suomalainen melankoliamusiikki. Voi tosin olla että tykkään tästä vaan siks et se tuo mun mieliin Jared Leton naamataulun..

Day 11 - A song that describes you


Tääkään ei nyt ehkä ihan noudata tehtävänantoa, mut ku ei tää sovi mihinkää muuhunkaa kohtaan ja haluun laittaa tän :D Tää on nostalgista, sillon kun lapsena kuunneltiin tätä nii jostain syystä mua hävetti joka kerta. Mitään hajua ei oo et miks, mut fiiliksen muistan kyllä liian hyvin.

torstai 27. toukokuuta 2010

Ne arskat, se fiilis

Noin 80% aamuista minulla on tyttömäinen fiilis. Sellainen, että nyt pitää saada päälle kellohame ja kaulaan  rusetti. Sellainen, että hihityttää ja tekee mieli kuunnella Lykke Lin Dance Dance Dance-biisiä uudelleen ja uudelleen.

20100526_9
Välillä sitten taas iskee sellainen fiilis kuin eilen aamulla. Sellainen, että pitää saada päälle nahkatakki ja silmille uudet pelottavat aurinkolasit. Sellainen, että laulattaa ja tekee mieli kuunnella Lady Gagan Bad Romancea uudelleen ja uudelleen.
 20100526_11
Sellaisen fiiliksen voi aikaansaada vain uudet, H&M:ltä tilattujen aurinkolasien ja Monkin nilkkureiden yhdistäminen. Hempeyttä mukaan tuomaan H&M:ltä huivi (tai mikä lie saronki se oikeasti on) ja erikoisella tavalla ei-mun-näköinen-mutta-silti-mun-oloinen-asu on valmis.

20100526_16 Mekko: Gina Tricot
Huivi: H&M
Nahkatakki: Jim&Jill
Aurinkolasit: H&M netistä
Nilkkurit: Monki

20100526_21

keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Uudet, upeat


Kyllähän me sitten ehdittiin viikonloppuna poikkeamaan siellä Monkissa. Ja kyllähän sieltä nyt sitten tarttui jotain mukaan.

Ei sitä neonpinkkiä hametta, se näytti halvalta.

Ei sitä kaunista puumekkoa, en nähnyt sitä koko putiikissa.

Ei niitä söpöjä rusettipantoja, ne oli liian vaatimattomia mun makuun.

Ja hei kyllä te jo taisittekin arvata.

20100526_24 Kengät: Monki, 25e

Ja ne oli vielä 50% alennuksessa! Mä olin jo ihan intoo piukassa raahaamassa näitä kassalle täysihintaisena, mutta kun hinnasta tippui vielä puolikas pois niin mähän vaan hykertelin koko loppupäivän. Ne on kauniit, ne on ihanat. Niissä on rouheat vetskariyksityiskohdat ja piiloplatform. Ja ne on mun uudet suosikkikengät. Se on paljon sanottu se.

20100526_27
On se kyllä mahtava fiilis, kun löytää jotain mistä on haaveillu puol vuotta. Jotain mihin on rakastunut ensisilmäyksellä. Jotain, mistä olisi ollut valmis maksamaan paljon enemmänkin. Vaatteet ja kengät, joihin oikeasti rakastuu, tuntuu vaan aina jotenkin spesiaalimmilta kuin ne “ihan kivat” ostokset.

20100526_30

Maistus varmaa sullekin?

tiistai 25. toukokuuta 2010

“voooooooooooooooooooi”


Selvisin hengissä takaisin Helsingistä, tosin just ja just. Joku ihme tauti nappas mut otteeseensa ja koko eilinen päivä meni sohvalla peiton alla maatessa ja maailmaa kirotessa. Tänään onneksi jo vähän paremmin, pysyn sentään pystyssä. Ehkä kirjoitan tänään lausunnon, ehkä en. Oikeesti haluisin vaan syödä kuus kulhoa jäätelöä.

Helsinki oli just niin parasta ku aattelinkin. Vähän Sealifea, ensimmäistä ulkona syötyä jäätelöä, Monkia&Weekdayta, grillausta, kävelylenkkiä ja ympäriinsä ajelua. Parasta oli kuitenkin tutustuminen uuteen pieneen ihmiseen.

20100525_50
Hän on tänään 25 päivää vanha. Hän on pieni, ihana, suloinen ja valloittava. Hän on naamastansa ruttuinen ja omistaa jätti-isot peukalovarpaat. Hänellä oli vatsa kipeä. Hän tirautti pari kyyneltä ja hikkaili. Ja mua vaan itketti koko ajan ku toinen on niin pieni.

perjantai 21. toukokuuta 2010

Kohti Monkia

Olen tässä kohta lähdössä viettämään viikonloppua Helsingin suunnalle. Mitään tarkkoja suunnitelmia ei vielä ole, mutta uunituoreissa Monkissa ja Weekdayssa olisi kyllä kiva käydä vähän pyörähtämässä. Toisaalta se voisi olla aika riskialtista mun lompakolle..

Mut jos nyt kuvitellaan että kaikki menis ihan nappiin ja mun kukkaronnyörit venyis iiiihan sikana niin nää tuotteet nappaisin mukaani Monkista silmiä räpäyttämättä:
Näitä vetoketjuihanuuksia oon kuolannu nyt melkein puoli vuotta. Tammikuun blogiristeilyllä ei onnistanut, mutta nyt jos nappaisi niin olisin kyllä onnellinen tyttö.

Tää hame voi luonnossa olla joko tosi hirvee&halvan näkönen tai sitten toi voi olla ihan mielettömän upea. Mikäli fiilis kallistuis jälkimmäiseen niin lähtis kyllä mukaan.

Rakastuin. Aivan mielettömän ihana. Ottaisin tarpeeksi ison koon jotta menisi mekkona ja olisin onnellinen.

Mun mielestä tytöllä ei voi ikinä olla riittävästi rusettipantoja. Ainakaan sillon jos ne maksaa neljä euroa kappale ja niitä löytyy söpön sinisinä ja hennon vaaleenpunaisina.

Saas nähdä kuinka tuhoisa reissu tilin suhteen tulee tästäkin reissusta..

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Kaksi paattia samana iltana

Tulin äsken kivasta pikku koulumiittingistä(?), treffattiin kavereiden kanssa jokilaivoilla. Tai yhdellä laivalla ja yhdellä isolla siiderillä. Kalliilla sellaisella. Mut oli hyvää, niin seura, juoma, laiva kuin musiikkikin. Ilmaa unohtamatta. Mut tässä blogissa ei puhuta säästä. Tässä blogissa puhutaan ALKOHOLISTA. No ei.
20100519_1
20100519_9
20100519_3 Naamassa pyöräketjumömmöä. How cool is that?

Pitäisi ehkä harrastaa tuota jokilaivailua vähän useamminkin, on sen verran rentoa puuhaa.

Laivailun lisäksi tutustutettiin (:D) yksi tytöistä Föriin. Siis monta vuotta asunut Turussa eikä se ollu ikinä kulkenut tolla pikku paatilla. Pitihän tyttö nyt saada sivistyksessään samalla tasolle meidän muiden kanssa.

20100519_23
20100519_18
20100519_21
Kaijassapa kaijassa. Ei tullut tällä kertaa tehtyä sen suurempia Tax free ostoksia ja buffetkin oli melko pieni. Mut muuten hyvä risteily.

Loppuillasta nakitin vielä Förineitsyen (:D) nappaamaan itsestäni asukuvan ihanaa ilta-aurinkoa vasten.

20100519_25
Mekko: Kirppis
Vyö: H&M
Laukku: Kirppis
Arskat: H&M
Korkkarit: UUDET, Kirppis

Ostin yllänäkyvät korkkarit viikonloppuna kirppikseltä kolmella eurolla. Ihanat ovat, vähän ehkä isot mut onneks on päkiälärpäkkeet. Ja Jopo millä pääsee eteenpäin korkolappujen sijaan.

perjantai 14. toukokuuta 2010

Pallotakki number 2

Olen tänään herännyt kello seitsemän ja kulkenut kaupungilla 11-18.45 siskon ylioppilasjuhlamekkoa etsien. Mun silmät lurpattaa ja maha kurnii ja siskon tukka pitäis vielä värjätä. Ei oo helppoo tää siskona oleminen.. Terveisin nimimerkki “hei mulla tuli etusormeen rakko kymmenien mekkovetoketjujen kiinnivetämisestä”.

Joten ei muuta tarjolla tänään kuin eilisen IHANASUPERNAM asu, jossa olo oli niin keväinen ettei ikinä. Se oli sopivasti liikaa.

20100514_35 Takki: Huuto.net
Hame: Kirppis
Toppi: Gina Tricotkin mekosta DIY
Korkkarit: Andiamo
Arskat: Lindex

Ostin ton takin jo talvella Joalta huuto.netissä ja oon odottanu ku kuuta nousevaa et lämpötilat nousee ja pääsen käyttämään tätä. Kuvassa se näyttää ehkä vähän läskistävältä mitä se ei oikeasti ole. Ja hei, turkoosi+keltainen on totally liikaa, mut välillä pitää olla.

Huomenna sitten Ikeaan ja rannalle, oi kesä <3

tiistai 11. toukokuuta 2010

Kuinka monta askelta on sillan päästä sillan päähän

Okei jos nyt tän jälkeen sais julkaistua näitä ihan siinä päivätahdissa kuin kuuluiskin..
Day 07 - A song that you can dance to


Parempaa tanssimusiikkia ei olekaan kuin The Baseballs. Haluan vatkaamaan lannetta nyt heti!

Day 08 - A song that makes you fall asleep


Mä en tie mikä siinä on, mut aina ku tää biisi alkaa bussissa soimaan mun mp3-soittimesta nii silmäluomet alkaa yhtäkkiä lurpattaan. Hyvä biisi kyllä, mutta äärimmäisen tehokkaasti väsyttävä.

Day 09 - A song from your favorite band


Mulla on tosi, tosi monta suosikkiartistia mut bändeistä tykkään oikeastaan vaan Zen Cafesta, PMMP:stä ja Skandinavian music groupista. Valkkasin tähän Zen Cafea, koska sitä oon fanittanut nyt melkein 10 vuotta.

Mitä bändejä te ootte fanittanut vuosikausia?

maanantai 10. toukokuuta 2010

Edelleen soittelen banjoa

Musta tuntuu että oon vähän väliä kirjoittelemassa tänne laivapostauksia, mutta kun joo, tuli siellä taas käytyä vähän pyörähtämässä. Ja pomppimassa. Ja vetämässä buffetin kanavartaita.

20100510_84
Mutta voitte kiittää onneanne, sillä tällä kertaa mulla ei ole julkaisukelpoisia kuvia kuin.. öö.. yksi. Ja monta julkaisukelvotonta videota. Mutta sen voin sanoa että hauskaa oli, ja että kolmikymppiset kaljut paskamusiikkia soittavat dj:t on ihan hanurista. Ja jatkojen jatkot klo. 5.30 on ihan jees.

20100510_120
Kuinka monta kertaa vuodessa on normaalia käydä laivalla? Ja missä menee epänormaaliuden raja? Ja vieläkö te soitatte banjoa?

lauantai 8. toukokuuta 2010

I DO feel like dancing

Day 05 - A song that reminds you of somewhere

Toi biisi on ihan kauhee ja toi video on vielä kauheempi, mut koska en keksiny muutakaa nii laitoin tän. Muistuttaa mua siis Espanjasta, koska lauleskeltiin menomatkalla siskon kanssa yliväsyneinä "snakes, snakes, snakes on the plain" ton hirveen biisin kertosäkeen tahdissa.


Day 06 - A song that reminds you of a certain event

 Lukion kolmannella joululomallesiirtymisbileet, pöydällä tanssiminen ja aivan mieletön humala. Mikään ei voi ikinä voittaa niitä bileitä, sitä seuraa ja fiilistä. Tää biisi onkin mun ja yhden ystävän (just sen kenen kanssa tanssin pöydällä..) "meidän biisi".


Mun laulajanurani kesti tasan yhden kevään yläasteella ja siihen sisältyi tasan kaksi esiintymistä: yksi äitienpäiväjuhlassa ja toinen tanssikilpailuissa, joissa vedettiin bändin kanssa vähän Pave Maijasta. Päällä ylisuuri huppari ja lökärit. Oi voi.. Ja siis tiedoksi kaikille että mä en osaa laulaa. En osannut silloin enkä osaa vieläkään. Ja nyt hävettää.

torstai 6. toukokuuta 2010

Vähän vaatteita, arvontaa ja ihania biisejä

Mun piti vain kävellä bussista toiseen, mennä kotiin ja alkaa kirjoittamaan oppimispäiväkirjaa. Mun ei pitänyt saada älynväläystä, että poikkeanpas Arnoldsin kautta hakemassa välipalasmoothieta. Ja mun ei todellakaan pitänyt huomata viereisen Gina Tricotin alekylttejä ja saada ajatusta “jos nyt vilkaisen”.

20100506_2
20100506_1

Mut näin nyt kävi eikä kyllä kaduta, hauska tehdä välillä täysin extempore ostoksia joita ei ole tullut miettineeksi ollenkaan etukäteen.

20100506_8Raitamekko: 4,90e

Tässä mekossa on kyllä kaikki just niin kuin pitääkin. Vaakaraidat yläosassa isontavat aluetta joka saisi olla isompi, ja pystyraidat hoikentavat aluetta joka voisi tosiaan olla hieman pienempi. Kiristysnauha tuo esiin vyötärön ja tekee mekon istuvaksi. Tämän ostoksen ansiosta voin myydä huuto.netissä pois ainakin kaksi “ihan kivaa”-mekkosta, joita ei ole tullut käytettyä kuin kerran tai pari.

20100506_15 Legginssit: 2,90e

”Hieman” Sonia Rykiel-tyyppiset legginssit söpöillä timanteilla irtosivat ihan huippuhalvalla entiseen 25 euron hintaan nähden. En vaan voinut jättää tilaisuutta väliin, nuo kun sattuivat vielä olemaan ainoat omaa kokoa olevat koko rekissä. Ja hei, onhan ne nyt ihan sairaan kivat.

Sellaiset pikkuostokset tällä kertaa. Ja nyt siihen kivaan osuuteen teidän lukijoiden kannalta, eli arvonnan tulokseen! Määräaikaan mennessä Snön korun arvontaan osallistui 34 osallistujaa ja tupla-arpojen johdosta arvottavia numeroita oli 46 (eli 34 asti ihan kommentointijärjestyksessä, sitten loput 12 tuplanneiden järjestyksessä). Random.orgin mukaan voittajaksi nousi kommentti numero..
arvonta
Eli paljon onnea Haysend, sähköpostia on laitettu jo tulemaan. Muille osallistujille suuret kiitokset osallistumisesta :)

Day 03 - A song that makes you sad

Ei nyt kauheen surullisia lauluja ehkä sanoitukseltaan, mut näitä on kuunneltu surullisella mielialalla ja fiilis on jäänyt päälle.

Day 04 - A song that reminds you of someone

Silloin kun olin vielä pieni 13-vuotias ja niiiiiiiiiiiiin ihastunut. EDIT:// ÄÄK melkein kymmenen vuotta sitten! Oon niin valmis hautaan nyt. Coverbändi veti tätä biisiä Kirjurinluodossa ja mä katselin saavuttamatonta. Oi nuoruus!

Mitkä on niitä biisejä jotka muistuttaa teitä muita nuoruudenhuumasta?

tiistai 4. toukokuuta 2010

NIMPPARITNIMPPARITNIMPPARIT

Meidän perheessä on aina juhlittu nimipäiviä. Ei mitenkään suuresti, mutta kivojen pikku lahjojen ja kakun muodossa. Mun mielestä aina kun vaan on vähääkään syytä tulee juhlia, sillä se nyt vaan on kivaa. En ole kotikotiin päässyt noin sataan vuoteen niin pikkuiset postiluukusta tipahtaneet nimpparipaketit piristi mieltä kyllä suuresti. Ja korttien tekstit sai itkun silmään.

20100504_34
Ollaan Tanelin kanssa haaveiltu nyt jo vähän aikaa tehosekoittimesta, jolla voisi taikoi kaikkia ihania aamiaissmoothieita sun muita herkkuja. Nyt sain pikkusiskolta kirjan, joka on täynnä kauniita kuvia ja mielettömän herkullisilta kuulostavia ohjeita. Vielä kun sais sen itse sekottimen..

20100504_36
Toiselta pikkusiskolta sain uuden palan “nominationiini”, ja kyllähän kaikki mua vähääkään tuntevat tietää kuinka suuren osan meidän asunnosta kengät on vallanneet. Mut itseasiassa mulla ei vielä ole laatan kaltaisia sinisiä korkkareita, asia korjattava asap!

Ja sitten. Voi että ja sitten tänään kun Taneli tuli koulusta..

20100504_2
<3. En saa ikinä kukkia joten kyllähän tässä tuntee olonsa aika erityiseksi. Tuntuu että tuo yks tulee vaan päivä päivältä täydellisemmäksi.

Day 02 - A song that makes you happy

Juhlitaanko muilla nimipäiviä?

maanantai 3. toukokuuta 2010

Day 01 - Your favorite song

Mäkin ajattelin nyt tehdä tän musiikkilistaushommajutun, koska tuntuu etten ikinä muista kuunnella ku sellasia artisteja mihin oon just hurahtanut. Tällä hetkellä menossa on toinen viikko putkeen pelkkää Jenni Vartiaista ja olis ehkä jo aika vaihtaa johonkin muuhun.
Day 01 - Your favorite song
Day 02 - A song that makes you happy
Day 03 - A song that makes you sad
Day 04 - A song that reminds you of someone
Day 05 - A song that reminds of you of somewhere
Day 06 - A song that reminds you of a certain event
Day 07 - A song that you can dance to
Day 08 - A song that makes you fall asleep
Day 09 - A song from your favorite band
Day 10 - A song that no one would expect you to love
Day 11 - A song that describes you
Day 12 - A song from your favorite album
Day 13 - A song that you listen to when you’re angry
Day 14 - A song that you listen to when you’re happy
Day 15 - A song that you listen to when you’re sad
Day 16 - A song that you want to play at your wedding
Day 17 - A song that you want to play at your funeral
Day 18 - A song that makes you laugh
Day 19 - Your favorite song at this time last year

Löysin vaan tollasen lyhemmän listan, en sitä missä oli 30 kohtaa. Joten olkaapa hyvät, day 1 and my favourite song:


Suosikkikappaleeni koko maailmasa on sama kuin sama kuin day 16-biisi, joten en laittanut tähän sitä. Valitsin siis juuri tämän hetkisen suosikkikappaleeni ja koska Jenni Vartiaista on nyt luukutettu viikkotolkulla niin onko ihme että yksi hänen biiseistään on suosikkini? Tämä liikuttaa jotain osaa mussa, jota en edes tiennyt olevan. Se pysäyttää ja saa ajattelemaan, kuinka hyvin mun asiat oikeastaan onkaan.

Haluan kuulla muiden suosikki kappaleet, paljastakaa mulle mikä teihin iskee!

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Kuinka monta kertaa yhdessä postauksessa voi esiintyä sana hattara?

Tänään tehtiin vapunpäätösvisiitti Tivoliin. Korjaussarjaa en tarvinnut, mutta korjaushattaraa kylläkin. Ei oo tivolia ilman hattaraa. Eikä maailmanpyörää.

20100502_83
Päällä mulla oli (taas..) ihana pallotakkini yhdistettynä erisävyisiin pinkkeihin. Huivi ja baskeri siis tarkoituksella eri sävyä.

nimetön 
Käytiin vaan yhdessä laitteessa ku noi liput oli ihan törkyhintasia (3e/kpl). Saman verran tais kyllä maksaa kaikki muukin tuolla tivolissa, mm. hattara ja narunveto. Onneks maailmanpyörä+hattara teki päivästä ihan tarpeeks juhlaa ilman kymmeniä eri laitteitakin.

nimetön2  20100502_98
20100502_93
Jos nyt vielä kerran hehkuttaisin tota hattaraa. Se oli hyvää ja sokerista. Mut ei vaaleanpunaista, mitä odotin. Söin siis silmät kiinni.
 20100502_78
Sellaista tänään, ehkä huomenna taas jotain järkevää. Arkeen palaaminen on aina vähän mälsemmän puoleista, joten jotain piristävää pitää kehittää. Jos vaikka pukeutuis merirosvoksi. Tai menis ostaa lisää hattaraa.

lauantai 1. toukokuuta 2010

Vappu, vappen, vapperna

Klara vappen vaan kaikille! Elämäni toinen opiskelijavappu on nyt lusittu läpi ja hauskaahan sen vietto taas oli. Sitten kun valmistun nii vedän aivan varmasti edelleen haalarit päälle ja hillun samoissa paikoissa kuin eilen. Varmana. En sivisty ikinä.

20100501_8
Istuskeltiin edellisvuoden tapaan Educariumin pihalla kuuntelemassa musiikkia ja nauttimassa ainejärjestömme tarjoamasta piknikistä. Meno oli letkeetä ja seura loistavaa. Mä myin illan aikana noita uunituoreita PuTeXin haalarimerkkejä, on muuten hienoimpia ever.

20100501_43
20100501_24
20100501_15Aika hieno Taneli-sensuuri eikös?
 
20100501_1666

Pelailtiin vähän pölliä (vai mitä lie) ja petankkia, olin paras. Molemmissa. Aivan varmasti. Hukkasin muuten noi arskat illan aikana ja nyt harmittaa :(

20100501_38
Käytiinhän me sitten illan aikana lakituksessakin. Ja mä en oikein osannu pitää naamani peruslukemilla..

4567936294_9ffdafa59b_o
20100501_44
20100501_49
20100501_522
Ilta istuskeltiin jokirannassa ja mä menin jo aikaisin kotiin nukkumaan. Tänään on viettäny omaa privapiknikkiä meidän olohuoneen lattialla: uunilämmintä patonkia, tacotuorejuustoa, mansikoita ja päivän lehti. Ihanaa vappua siis kaikille!

Mites muut vietti vappua?