lauantai 2. toukokuuta 2009

Vara klappen

Vapusta selvittiin täällä päin ihan kunnialla, mites muualla? Sää oli kyl ehkä parasta ikinä, paitsi et yöllä oli ihan tajukylmä. Oma vika, mitäs ei ollu ku 2 paitaa ja nahkatakki päällä..

Alotettiin vapun vietto kahden aikaan torstaina. Meidän logopedian koulutiloihin oli ainejärjestö pistänyt kekkerit pystyyn. Kauhee määrä oli sapuskaa ja viihdettäki kaupan päälle!


Meille esiinty hei taikuri! :D Ihan hyviä temppuja se teki vaiks se oliki jo tohon aikaan iltapäivällä tuhannen tuiterissa. Tai sit mä oon vaa iha ummikko nois taikurijutuis enkä vieläkää tie miten ihmeessä se renkaiden yhteenlaitto menee.

Logon tiloilta siirryttiin yliopistolle Edun pihalle fiilistelemään bändiä ja minipiknikkeileen. Sensuroin ihmisten kasvoja ku en muistanu kysellä lupia kuvien julkaisuun.

tien, noi lasit on coolimmat ever. näytän iha ranskalaiselta pulsulta. mut se on okei.

Piknikiltä siirrytiinkin sitten Vartiovuorenmäelle lakitukseen. Poikettiin jätskikiskan kautta, kevään ekana jäätelönä toimi mango-meloni. Oli herkkuu.

aika säälittävä toi mun yks kangasmerkki tuol lahkees

Ainiin ja käytiinhän me vapputorillaki. Oisin niin tahtonu tollasen ilmapallon, mut mun mielestä 7-10e on kyllä jo ryöstöä.


En ikinä ennen oo ollu tuolla lakituksessa ja voi jessus sitä ihmismäärää! Sieltä ei meinannu päästä pois millään. Mut tunnelma oli kyl iha ku jossain elokuvassa ku se kuoro laulo ja taivaalla meni lentokoneita ja helikoptereita. Olin iha varma et pia ne pommit alkaa räjähteleen. Ei alkanu, kuoharipullot kylläki.


Loppuillasta mulla ei sitte enää olekkaan kuvia, vähä unohtu. Mut ilta istuttiin sitte Aurajoen rannalla ja nautittiin hyvästä seurasta ja maukkaasta iloliemestä. Oli hauskaa, ens vuonna ehdottomasti uusiks!


5 kommenttia:

mei kirjoitti...

onpas kivan näköisiä kuvia :) sää oli kyllä mainio tänä vappuna!

Jenna kirjoitti...

Ihania kuvia :> En törmännyt turkoosihaalareisiin ihmisiin vaikka tuolla samoissa paikoissa pyörinkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Pieni korjaus: Lakitus on Taidemuseonmäellä, ei Vartiovuorenmäellä. Vartiovuorenmäellä on vappuaaton piknik. :)

Anonyymi kirjoitti...

Eipäs kun siis vappupäivän piknik. :D

Roosa kirjoitti...

mei: Niin oli, oikeen helli juhlijoita :)

Jenna: Mäki koitin kovasti bongailla blogituttuja mut missään ei ketään näkyny :P

Anonyymi: Eikä, mul menee aina noi mäes ihan sekasi :D Kiitos korjauksesta!