maanantai 4. toukokuuta 2009

Pari nro. 32

Heipat taas! Kävin ennen vappua noutamassa huuto.netistä ostetut ihanaiset kengät, kenkäparini numero 32. Myyjä oli laittanut tosi hyvän kuvan tuotteesta esille, et ei tullu "pettymyksiä" tällä kertaa. Noutamisesta sopiminenkin onnistu ihan kitkatta, kävin noutamassa kengät pyörällä myyjän kotoa.

Kengät: Huuto.net, 5e

Eiks oo namit? Noi on alunperin vissii jostai Kiinasta, tai sillee päättelin ku noissa oli viel ostoslappu kiinni mis luki tekstiä pelkästää kiinaks/japaniks. Toivottavasti osoittautuvat kestäviksi!


Kärjessä on tommoset söpöisät ketjujutut, tuovat kivasti särmää noihin kenkiin.


Ja takanakin menee molemmilla sivuilla kolme tuollaista nappiniittiä. Nilkkaremmin saa halutessa pois, mut noi heilu mun jaloissa uhkaavasti ilman sitä. Onneks tykkäilen noista kengistä enemmän remmeillä ku ilman.

Oon saanu ihanasti väriä kenkäkokoelmaani nyt kevään aikana. Kannattaa kieltää itseltään totaalisesti mustien kenkien ostaminen, toimii!


Kokemusta Kiinakenkien laadusta?

Huomenna/ylihuomenna luvassa postaus housuista, johon olen salakavalasti ihastunut. Mutku ne hyökkäs takavasemmalta! Ja ne on parhaat housut kesätöihin. Meni muuten yks kesätyöleiri alta, pitää sitte toukokuun lopuks&kesäkuun aluks mennä siivoilemaan. Mikäs siinä, 15e tuntipalkalla kyllä pari viikkoa siivoilee ihan mielellään.

7 kommenttia:

Cherry Shot kirjoitti...

Todella hyviä kuvia kengistä. :) Haluaisin vain kysyä että mistä olet ostanut nuo ensimmäiset kengät tuossa viimeisessä kuvassa? Näyttävät siltä että olisin saattanut nähdä jossain H&M, mutta siellä kaikki tuotteen näyttävät samoilta. :D Odotan innolla huomista postausta. :>
-Mutu

Roosa kirjoitti...

Cherry Shot: Hei on ne alunperin H&M:stä, mä ostin ne tosin huuto.netistä :)

Riikka kirjoitti...

missä siivooja saa 15e tunnis? :O

Roosa kirjoitti...

Riikka: Oman toiminimen kautta + suhteilla ;)

Ence kirjoitti...

Mmmm himokas kenkärivi. Ja kivat uudet tulokkaat!

Ja tänään just pääsin kehumasta, että kun joskus tein siivoustöitä sain 8,5 e/tunti ja se oli mielestäni tosi hyvin. Ei enää tunnut siltä :-D

tipitii kirjoitti...

Kevät tuo kyllä mullekin sellaisen värikkäiden kenkien kaipuun. Tosi hyvä tuntipalkka muuten siivoomisesta. Viime vuonna siivoilin koulun ohella suunnilleen puolet pienemmällä palkalla :/

Roosa kirjoitti...

Ence: Siis se ON hyvin, toi mun juttu nyt on semmosta kaikkien inhoamaa suhteiden avulla tullutta. Mut eipä hävetä, raha kelpaa aina!

tipitii: No mut puolet tostaki on viel ihan ok palkka, sellanen mikä tostaki hommasta maksettais MIKÄLI olisin normityöntekijä. Mutku oon omalla toiminimellä nii mulla ei oo mitään vakuutuksia eikä muita sen työpaikan kautta, nii ne maksaa vaan sen työn :) Eli mä tuun oikeesti kuulemma tolle firmallekki halvemmaks ku perustyöntekijä :)