keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Huutokengät ja parit kivat blogit

Tulipas pitkä pääsiäistauko. Mut oli maha niin täynnä suklaamunista et postauksen teko oli ihan fyysinen mahdottomuus (paras tekosyy ever?). Viimeiset tentitkin häämöttävät parin viikon päästä, pitäisi noi aivopoimujen latinankieliset nimet tuosta yhtäkkiä opetella. Heh, jee.

Eilen hain kuitenkin postista tällaisen:


Paketti piti sisällään ensimmäiset Huuto.netistä ostamani kengät. 16e postikuluineen kustansivat nämä alunperin H&M:ltä olevat korkkarit. Tällainen kuva niistä oli huuto.netissä:


Mutta tällaiset paketista paljastuivat:


Väri on siis TÄYSIN erilainen kuin kuvassa. Ensireaktio oli valtava pettymys kun en vieläkään omista niitä jo pitkään haaveilun kohteena olleita sinisiä korkokenkiä. Noi on enemmänkin vihertävät. Koko oli kylläkin täysin oikea. Nyt vuorokauden pohtimisen jälkeen olen kuitenkin tullut siihen lopputulokseen ettei noi nyt oikeesti kamalat ole. Eivät sellaiset kuin kuvittelin, mutta eivät mikään hutiostos kuitenkaan. Luulin että kengät olisivat värinsä takia vaikeat yhdistellä, mut sitte löysinkin kaappien kätköistä TÄYSIN kenkien värisen paidan. Ja asu oli valmis:


Korkkarit: Huuto.net
Samanvärinen paita: H&M
Vyö: H&M
Kynähame: Indiska
Baskeri: Sokos

Ulkona päällä oli vielä kirkkaanpunainen trenssi ja baskeri vaihtui mustaan. Tykkäilin asusta yllättävän paljon vaikka se olikin tuommoinen superperusnormi.

HUOMAAMATON AASINSILTA

Olen muuten löytänyt parin päivän aikana kaksi uutta blogia suosikkilistalleni. Ensimmäisenä Pixie Jane, joka on Rosa-Fionan uusin blogiviritelmä. Rosan tyyli nyt vaan on niin tajuttoman inspiroiva. Toinen blogi onkin sitten ihan uusi tuttavuus, Exquisite chills nimeltään. Kirjoittajana 17-vuotias, omasta mielestäni erittäin tyylikäs tyttö. Ja ne kuvat, nam!

Onko joku muu tehnyt Huuto.netistä onnistuneita tai epäonnistuneita ostoksia?

13 kommenttia:

MarJa kirjoitti...

höh, onpas harmillista kun myyjä ei ole ilmoittanut kuinka paljon kuva vääristää värejä! tosin nuo kengät ovat aikas namit siinä todellisessa värissään.

nimim. turkoosiin joka kevät hömpähtävä

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen kyllä tehnyt ihan onnistuneita ostoksia huuto.netistä. Muutama hutikin löytyy joukosta, mutta tähän asti ihan onnistunutta!:)

Roosa kirjoitti...

MarJa: Joo onneksi eivät totaalin pettymys olleet nuo kengät, muuten olisi harmittanut ja aika lailla :P

Sofia D: Loistavaa että on hyviä kokemuksia :) Mä metsästelen aina kaikkea mitä olis turussa nii ei tarvis maksaa postareita ;)

Emmy kirjoitti...

Oi vitsi mikä ylläri! Nousi kyllä hymy korviin asti, kiitos paljon! :) En oo koskaan uskaltautunut tilaamaan huutonetistä, ehkä vielä joskus :>

Mira kirjoitti...

Aah Rosa-Fionakin tullut takas. Ja kivalta vaikutti toi toinenkin blogi. Pitääpä tutkia sitä tarkemmin kun pääsen kotiin.
Kai laitoit sille myyjälle ainakin valitusmailia tai palautetta noista kengistä? Kyllähän siinä kuvauksessa pitää ainakin sanoa, jos kuva vääristää väriä (ja vielä noin paljon).

Riikka kirjoitti...

Ostin kerran huutonetistä mustan paitamekon. Sen lisäksi että se oli ihan kamala ja ei todellakaan vastannut kokoaan, se oli ihan karvoissa! En ikinä kyllä edes koittanut sitä päälleni. Ulkopuolella karvaa ei ollut ihan kauheasti, mutta kun napit avasi niin paljastui aivan kamala vuori kissan (koiran? ihmisen?) karvoja. Ei voinut muuta sanoo kun hyi helvetti! Mekko meni heti kirppiskasaan. Tai siis heti puhdistuksen jälkeen. Vaikken aikonut sitä käyttää niin oli pakko silti putsata se hyvin tarkasti. Ties mitä täitä sieltä olisi levinnyt..

Eniten harmitti, että olin jo ehtinyt laittaa myyjälle palautetta, enkä sitten halunnut alkaa sitä muuttamaan kun huomasin karvat vasta parin päivän päästä..

Roosa kirjoitti...

Emmy: Ole hyvä vaan, upea blogi sulla ja kyllä ansaitset kaikki kehut! :)

mirella: En ole vielä laittanut, mut täytyykin ryhdistäytyä. Tuntuu siltikin kamalalta laittaa negatiivista palautetta, oon liian kiltti ihminen :D

Riikka: Siis hyi! Oikeesti todella ällöttävää :S

-SL kirjoitti...

Ihanat kengät! itse tykkään enemmän tuosta vaaleasta väristä, mutta ihan eri värisiltä ne kuvissa kyllä näyttää :o
minäkin olen tehnyt hyviä kenkälöytöjä viimeaikoina huuto.netistä!:)

Noora kirjoitti...

Onhan nuo kengät kivat :) Tuo värien vääristyminen on ikävää, jos tosissaan on etsimässä tietynvärisiä!

Ite oon tehnyt ihan onnistuneita huuto.net-ostoksia, lähinnä kyllä muuta kuin vaatteita/kenkiä. Mutta niissäkin oon onnistunut. Ehkä siksi, että oon tarkka siitä, mitä ostan ja keneltä...?

patentti kirjoitti...

Yleensä oon tehnyt onnistuneita ostoksia, yleensä on ollut lähinnä omaa hölmöyttä jos ei ole huuto miellyttänytkään. Toi kenkähomma on kyllä harmillinen, mutta onneksi kuitenkin natsaa johonkin :)

Reetta kirjoitti...

Oho väri oli vääristynyt kyllä todella paljon. Toisaalta loppuen lopuksi taisi käydä hyvin kun löytyi samanvärinen paitakin :)

En ole koskaan ostanut huuto.netistä mitään koska ei ole osunut kohdalle sopivaa. Silloin tällöin olen kuitenkin myynyt omia vaatteitani.

Roosa kirjoitti...

*~SL: Tuun kyttäileen joskos niistä sun löydöistä olis kuvia sun blogissa :)

norppa: Mäkin kyllä tsekkaan aina ennen ostoa myyjän saaman palautteen ennen ostamista. Tosin sellaiset pari-kolme vuotta sitten saadut negapalautteet ignooraan :)

patentti: Onneks kävi kuitenkin siinä mielessä hyvä tuuri että oli just oikeen kokoset noi kengät :) Pelkäsin et olis ollu liian pienet mut onneks ei!

Ellie: Mäkin oon myyny ihan onnistuneesti vaatteita ja nyt ajattelin jossain vaiheessa pistää hutikirppiskenkiä sinne :)

koira kirjoitti...

TÄYSIN