sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

KEVÄTKEVÄTKEVÄT + kamalia miehiä

Eilen oli kevään ensimmäinen tarpeeksi lämmin päivä bleiseröinnille (ihan oikea sana). Oma H&M:n alennusmyynneistä 15 eurolla löydetty bleiseri on odottanut käyttöönottoa jo tammikuusta asti ja nyt vihdoin ja viimein celciusasteet riittivät. Tää tulee kyllä olemaan niin hittitakki tänä keväänä ja kesänä kuin olla ja voi. Tulee ihan sellainen olo kuin olisi yhdistelmä Kate Mossia, rentturentoilua ja businessnaista. Hassu yhdistelmä - loistoasu.Bleiseri: H&M
Normi musta paita: H&M
Farkkuhame: Gina Tricot
Sukkikset: Seppälä

Kengät: H&M netistä


Käytiin muuten äidin kans kattomassa leffa Miehet jotka vihaavat naisia. Järkyttävän upea, raaka ja rehellinen. En suosittele todellakaan herkimmille, on meinaan yksi kamalimmista elokuvista mitä olen nähnyt. Todella hyvä se oli, mutta kun jos koko leffa on täynnä naisiin kohdistuvaa väkivaltaa niin ei sitä kyllä herkkähipiäisille voi lämpimällä mielellä suositella. Naispääosan esittäjä oli aivan loistava, siis ihan mieletön suoritus. Elokuvan pituus (melkein 3h) ei myöskään ollut negatiivinen tekijä, en meinaan huomannut ollenkaan että leffa olis kestäny ylipitkään. Eli leffa piti hyvin otteessaan alusta loppuun. Elokuvan loppu oli vähän pläh, mut toisaalta en olis halunnu et olis loppunu millään muulla tavalla. Arvosanaksi 9+.


Onko joku muu käynyt katsomassa kyseisen pätkän? Entäs onko bleiseröinti jo aloitettu muuallakin?

9 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Minä kuljen bleiserillä läpi vuoden, vain pahimmilla pakkasilla puen vastentahtoisesti oikean talvitakin. Mun kolmen euron kirppisbleiseri on palvellut uskollisesti jo viisi vuotta. Nyt ostin uuden kevätversion, jossa on lyhyemmät hihat, kirpparilta 1,7€! :)

Pitää varmaan katsoa tuo leffa, muutkin ovat kehuneet.

Sofia D kirjoitti...

Bleiseröinti ei, mutta nahkatakkeilu on aloitettu! :)

SBY kirjoitti...

Oi kamala yksi herra vei minut katsomaan tuot leffaa ja katsoin kyllä loppuun ja mahtava oli, mutta kun olen niin herkkä, etten oikein muista mitään. Mulle tuo Batmanin Jokerikin oli liian ahdistava.
Mä taidan pysyä nahakatakissa vielä pitkään.

PupuLihavisto kirjoitti...

Oulussa on aloteltu nahkatakkeilu, mutta pelkällä jakulla en vielä uskalla liikenteeseen. Tosimn jakkua usiammin suosin kyllä tuhtia neuletakkia:)

Hepa-Neiti kirjoitti...

Mä pääsin jo aloittamaan T-paitailun kun olin pääsiäisen Ruotsissa :) Ihanataihanata!!!

Anonyymi kirjoitti...

kuinka monen denin nuo sukkahousut on?

Annu kirjoitti...

Mielelläni jo bleiseröisin, mutta nyt vasta täällä pääsi "vähän ohuempaa kevättakkia" pitämään, joten kärsivällisyyttä tarvitaan vielä :)

Ja tyylikäs asu kyllä!

Roosa kirjoitti...

Tuuli: Hui olkoon, tuolla mun bleiserillä ei kyllä millään ilveellä vois pärjätä talvipakkasilla :S Ehkä sulla on joku ihana lämmin vuori siinä? :)

Sofia D: Mä en oo vielä kertaakaan käyttäny nahkatakkia! On liikaa muita vaihtoehtoja :D

SBY: Joo herkille ihmisille toi leffa on aivan varmasti liikaa. Meikäkin joutu kääntää välillä katsetta pois screeniltä ku alkoi ahdistamaan :S

PupuLihavisto: Onneksi asustelen täällä etelässä, lämpö ehtii luultavammin tänne nopeammin kuin sinne ylös ;)

Hepa-Neiti: T-PAITAILUN?! Montako kymmentä lämpöastetta siellä sitte oikeen oli? Kadetuttaako, ei ees..

Anonyymi: En nyt 100 varmasti osaa sanoa ku ei noissa oo mitään lappua mut muistelisin et 40?

Annu: Ja sitte se kesä tulee kuitenki liian nopeesti ja kevättakeissa tulee liian kuuma :P

Lina kirjoitti...

kyseinen leffa oli aivan huippu! Ite diggailin tosi paljon, en olis uskonut että pohjoismaalaisetkin osaa :--D