perjantai 17. huhtikuuta 2009

Musiikkivaihde vitosella

Mä oon aina ollu musiikin kausikuuntelija. Saattaa mennä kuukausia etten kuuntele musiikkia ollenkaan missään muodossa, en radiosta enkä mp3:lla. Mut sitten kun se inspiraatio löytyy se myös kolahtaa ja lujaa. Musiikkimakuni koostuu suurimmaksi osaksi suomalaisista artisteista ja bändeistä, mm. Anssi Kela, Zen Cafe, Stella ja Pmmp on ihan loistoja kaikki.

Tällä hetkellä on pitkästä aikaa menossa taas se vaihe että kuulokkeet voisi löytyä korvista 24/7. Syytän tästä seuraavia biisejä:

Aura: Song for sophieZen Cafe: Lohdutan suaSekä Pmmp:n uusin albumi. Kyllä ne tytöt vaan osaa, siis oikeesti ihan mielettömän hyviä etenkin nää kaks biisiä. Googlatkaa sanat niin pysytte mukana.

Hei mitkäs on teidän lukijoiden suosikkiartisteja?

9 kommenttia:

MarJa kirjoitti...

pmmp on kyllä tehnyt taas loistokkaan uuden levyn johon jää koukkuun!

mirella kirjoitti...

Pmmp on kyl hyvä ja ne esiintys tänää Apollossa. Ärsyttää ku mulla ei oo vara mennä. :(

SBY kirjoitti...

Siis PMMP on ihana. Tää uusin levy on ihan paras. Eka kuuntelu kerta oli tyykkääkö vai ei ja toinen en tykkää ja nyt lisää kuunnelleena tykkää ihan hirveästi:) Mutta kaikista lempparein minulle on Oasis. Muitan kuunnelleeni jo ala-asteelle.

tipitii kirjoitti...

Tuo Pariterapiaa on aivan mahtava biisi, se sopii varsin hyvin sanoituksiltaan pariin ystävääni... Tuo PMMP:n uusin levy on kyllä sillä tavalla vaikeampi ja vakavampi kuunneltava kuin aiemmat levyt, entinen rempseä meno ja meininkin on korvautunut vähän kokeilevammalla ja ajatuksiaherättävämmällä tavaralla. Mutta tykkään kyllä

Riikka kirjoitti...

Kaikki on kehunut tota PMMP:tä, pakko varmaan itsekin kuunnella se levy.

Mulla on vähän kausittain että mikä musiikki iskee, yleensä oon tosi "kaikkiruokainen" musiikin suhteen. Tämän hetken suosikkeja on esim. Kotiteollisuusuden Mahtisanat ja Maj Karman Ukkonen, voisin kuunnella niitä koko ajan.

Emmanuelle kirjoitti...

PMMP on kanssa mun lemppareita. On ollu ekasta levystä lähtien. :) Veden varaan tosin tarvitsi muutaman kuuntelukerran ja oikean mielialan, että aloin siitä pitämään.

Mun lempparit menee vuodenaikojen mukaan aika lailla. Syksyisin suomalainen rock/popmusiikki kuten CMX ja Maija Vilkkumaa, talvisin tanssimusiikki tai elektroninen rokki(Lady Gaga), keväisin saksalainen instrudial/metallirock(Rammstein) ja kesällä yleensä indiemusiikki tai ihan mikä tahansa. Se on aika mielenkiintoista. :D

Josse kirjoitti...

Pmmp on paras! Rakastan kaikkia biisejä,uusin levy on ehdoton must!

Wilhood kirjoitti...

Munkin on pakko tulla kertomaan mielipiteeni PMMP:stä, ja hehkuttamaan että sain heiltä (tai no ilmeisesti vaan Mira ja Paula on ollu kirjottamassa sitä, nimmareista päätellen) tuossa eilen vastauksen fanikirjeeseeni :)!
Uusi levy on aivan mahtava, erilainen mutta silti niin PMMP. Pariterapiaa on ihan huippu! En oikeastaan osaa valita levyltä varsinaista lemppariani.

Sitten voisin myös sanoa, että eilen aamulla kun eksyin blogiisi ekan kerran, niin se oli aivan pakko laittaa kirjanmerkkeihin heti samoilla tulilla. Tänään oon lueskellu vähän enempi ja tykkään tyylistäsi todella!

Roosa kirjoitti...

MarJa: Aina ne tytöt onnistuu kyllä jotenkin yllättämään uusilla levyillään!

mirella: Pitääkin vilkaista koskas ne seuraavan kerran on täällä Turussa, kiitos muistinvirkistämisestä :D

SBY: Tota levyä pitää kyllä kuunnella monta kertaa ja ottaa sanat tietokoneen näytölle samaan aikaan. Mut sitten kun ne biisit aukeaa nii sitte ne todella pysäyttää :)

tipitii: Mun mielestä se yks levy..kakkoslevykö se nyt oli nii oli semmosta kauheeta teiniangstia :D Tai sitte mulla oli itellä sen ilmestymisen aikoihin tommoset fiilikset ja siks miellän sen levyn sellaiseksi ;)

Riikka: Mä en jotenkaan pysty kuuntelemaan Kotiteollisuutta, mua alkaa aina ahdistamaan :D Hassu juttu :)

Emmanuelle: Oi maija vilkkumaa! Ootko kuunnellu Hiuksissa hiekkaa biisiä? Paras <3

Josse: Loistokas bändi kyllä :)

Wilhood: Voi vitsit, kiitos :´)