keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Pälälälälääää (ei otsikotuta)

Täällä taas! En pahemmin vilkuillut konetta sunnuntain ja tän aamun välisenä aikana. Oli meinaan megajättitentti (5 op) tänään ja tiettekös mitä: se meni ihan sikahyvin! Kannatti hillitä nörtteilyhimoja ja pysyä poissa päätteen ääreltä. Nyt onkin sitten enää ensi viikolla yksi helppo tentti ja yks kohtisvaikee tentti jäljellä eli voiton puolella ollaan. Kesä tulee!

Eilen illalla käytiin vielä ennen viimeistä tenttiinluku-rupeamaa (pakko laittaa väliviiva et tosta sanasta sai edes jotain selvää) vilkuilemassa Suosikin tarjoama Wolverine elokuvissa. Kivaa ku kerrankin voitin liput sellaseen leffaan mitä Tanelikin suostu tuleen kattoon. Aiemmilla kerroilla se ei meinaan oo lämmenny Juno-, 8 päivää ensi-iltaan eikä tulevalle Jätä se- ilmaisnäytökselle.
Sieltä sai ilmasen Suosikin. Miss Mixin (:D JEP!) ilmaisleffanäytöksessä minkä voitin joskus päälle vuosi sitten tarjottiin sentään karkkia, purkkaa, limsaa JA se lehti. Köyhä suosikki. Leffa oli X-men laatua, mut tykkäsin silti. Paitsi et aloin joka kertaa nauraa (hiljaa itsekseni!) ku ne rintalihakset pomppas screenille ja täytti sen. Hei haloo, en oo ikinä nähny nii isoja daisareita ees naisella.

Tässä vielä vähän parempaa kuvaa asusta silmäsensuurilla varustettuna. Sen siitä saa ku omistaa lautasen kokoset silmät, ne ei koskaan asetu hyvin.

Tää on helppo:
KAIKKI: H&M

paitsi ehkä noi sukkikset, en muista mistä ne on

ja kengät on oikeestaa huuto.netistä mut alunperin H&M:ltä


Tänään loppuilta(päivä) kuluukin sitten näin:


Ompelen haalarimerkkejä uunituoreisiin haalareihini! Saatiin noi siis vihdoin ja viimein, ja ilmaseks kaikenlisäks. Kyl meil oli hyvät sponsorimyyjät. Alunperin piti olla ruskeet haalarit, mut koska ruskeeta kangasta tehny yritys meni konkurssiin nii otettii sit turkoosit. Hei, on maailman paras liikeidea valmistaa ruskeeta kangasta.. Ei mulla vielä mitään muita haalarimerkkejä oo ku jotai säälittäviä ilmaismerkkejä (esim. lähivakuutuksen ja liedon säästöpankin, totaly katu-uskottavaa!) ja GOOM 08 merkki. Mut tästä se keräily sit alkaa.

Huomenna mut voi siis bongailla Turun Taidemuseonmäeltä ja jokirannasta turkooseissa haalareissa. Seurueeseen kuuluu myös niitä vanhempia ruskeahaalarisia opiskelijoita. Jos törmäillään niin tulkaa moikkaamaan! Meikä alkaa lastaamaan virvokkeita reppuun..

Miten te muut meinaatte viettää vappua?

5 kommenttia:

vippe kirjoitti...

Mun vappu on vielä iiiihan auki. Viimeiseen asti sitä pohditaan :D Ja ootpa sä ahkera ompelija, mä vaan runttaan merkit taskuun ja sit haalarit onkin ihan tyhjän näköiset... :D

norppa kirjoitti...

Mää lähen huomenna vuokattiin viikonlopuksi, eli vappu menee siellä. en oikein ole nyt innostunut kummemmin juhlimaan, joten hyvä vaan. Uusia merkkejäkin sain just, mutta sitte syksyllä ompelen ne haalareihin.

Pitäis varmaan tehä muuten merkkivaihtareita bloggareiden kans ;) :)

Roosa kirjoitti...

vippe: No kolme sain koko tän päivän aikana kiinni noihin haalareihin ja sit loppu kärsivällisyys :D

norppa: Joo tai teetetään oma blogimerkki :D

*~SL kirjoitti...

Hauskaa vappua! oho sopiipa tuo mekko sinulle hyvin, minulla se vetoketju korosti mahaa :D

Lassi kirjoitti...

Kiva kuva susta tuo viimeinen, harvinaisen luonnollinen ja tyttömäinen. Ja sä tiet Tanelin suusta, mitä oon vappuaattona ainakin tehnyt. :) Ja jep, mä luen sun blogia.