lauantai 8. toukokuuta 2010

I DO feel like dancing

Day 05 - A song that reminds you of somewhere

Toi biisi on ihan kauhee ja toi video on vielä kauheempi, mut koska en keksiny muutakaa nii laitoin tän. Muistuttaa mua siis Espanjasta, koska lauleskeltiin menomatkalla siskon kanssa yliväsyneinä "snakes, snakes, snakes on the plain" ton hirveen biisin kertosäkeen tahdissa.


Day 06 - A song that reminds you of a certain event

 Lukion kolmannella joululomallesiirtymisbileet, pöydällä tanssiminen ja aivan mieletön humala. Mikään ei voi ikinä voittaa niitä bileitä, sitä seuraa ja fiilistä. Tää biisi onkin mun ja yhden ystävän (just sen kenen kanssa tanssin pöydällä..) "meidän biisi".


Mun laulajanurani kesti tasan yhden kevään yläasteella ja siihen sisältyi tasan kaksi esiintymistä: yksi äitienpäiväjuhlassa ja toinen tanssikilpailuissa, joissa vedettiin bändin kanssa vähän Pave Maijasta. Päällä ylisuuri huppari ja lökärit. Oi voi.. Ja siis tiedoksi kaikille että mä en osaa laulaa. En osannut silloin enkä osaa vieläkään. Ja nyt hävettää.

5 kommenttia:

Jonttu kirjoitti...

Hei toi Sex On The Beachan oli kauhea hitti joskus :'D Mä en vaan tajua mikä siinäkin viehättää. Ärsyttävää toistoa vain...
Mä en tiiä mut miks toi poika, jota näytetään tuossa ihan videon alussa, näyttää ihan Justin Bieberiltä? x>
Oe voe, tuo pidä huolta, tulee mieleen joku mainos, mutten muista millään, että mikä 8o

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olen se sama anonyymi, joka on aiemminkin täällä kysellyt logopediasta. Mutta siis, miten hyvä kuulo siellä oikein vaaditaan, täytyykö olla ihan täydellinen? Toivottavasti ei, sillä mulla toinen korva kuulee näköjään vähän huonommin kuin toinen. :O Olin tänään siinä audiogrammissa.. Huojenna vähän mun oloa. :D

Roosa kirjoitti...

Jonttu: Joo toi Pidä huolta oli vissiin RAY:n mainoksessa pari vuotta sitten :)

Anonyymi: Ei tarvitse olla huolissaan, kuulon ei todellakaan tarvitse olla täydellinen :) Mullakin oli jossain niissä taajuuksissa vähän alentunut kuulo silloin kaksi vuotta sitten, mutta ei se mitään vaikuttanut. Ihan mielenkiinnosta kyselen että minkälainen se "huonomman" korvan kuulo sitten olu? Mutta huokaise ihmeessä helpotuksesta, ei hätää :)

Anonyymi kirjoitti...

Okei, hyvä kuulla. Siis normaalin kuulon rajoissa sekin kyllä on hoitajan mukaan. En osaa sen tarkemmin sanoa. :D Ja kun vähän lueskelin noista pääsyvaatimuksista, niin joka paikassa vaan sanottiin, että normaali kuulo eli eiköhän se sitten ole ok. :)

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: Varmasti on, voit nukkua yösi rauhallisissa merkeissä ;)