torstai 6. toukokuuta 2010

Vähän vaatteita, arvontaa ja ihania biisejä

Mun piti vain kävellä bussista toiseen, mennä kotiin ja alkaa kirjoittamaan oppimispäiväkirjaa. Mun ei pitänyt saada älynväläystä, että poikkeanpas Arnoldsin kautta hakemassa välipalasmoothieta. Ja mun ei todellakaan pitänyt huomata viereisen Gina Tricotin alekylttejä ja saada ajatusta “jos nyt vilkaisen”.

20100506_2
20100506_1

Mut näin nyt kävi eikä kyllä kaduta, hauska tehdä välillä täysin extempore ostoksia joita ei ole tullut miettineeksi ollenkaan etukäteen.

20100506_8Raitamekko: 4,90e

Tässä mekossa on kyllä kaikki just niin kuin pitääkin. Vaakaraidat yläosassa isontavat aluetta joka saisi olla isompi, ja pystyraidat hoikentavat aluetta joka voisi tosiaan olla hieman pienempi. Kiristysnauha tuo esiin vyötärön ja tekee mekon istuvaksi. Tämän ostoksen ansiosta voin myydä huuto.netissä pois ainakin kaksi “ihan kivaa”-mekkosta, joita ei ole tullut käytettyä kuin kerran tai pari.

20100506_15 Legginssit: 2,90e

”Hieman” Sonia Rykiel-tyyppiset legginssit söpöillä timanteilla irtosivat ihan huippuhalvalla entiseen 25 euron hintaan nähden. En vaan voinut jättää tilaisuutta väliin, nuo kun sattuivat vielä olemaan ainoat omaa kokoa olevat koko rekissä. Ja hei, onhan ne nyt ihan sairaan kivat.

Sellaiset pikkuostokset tällä kertaa. Ja nyt siihen kivaan osuuteen teidän lukijoiden kannalta, eli arvonnan tulokseen! Määräaikaan mennessä Snön korun arvontaan osallistui 34 osallistujaa ja tupla-arpojen johdosta arvottavia numeroita oli 46 (eli 34 asti ihan kommentointijärjestyksessä, sitten loput 12 tuplanneiden järjestyksessä). Random.orgin mukaan voittajaksi nousi kommentti numero..
arvonta
Eli paljon onnea Haysend, sähköpostia on laitettu jo tulemaan. Muille osallistujille suuret kiitokset osallistumisesta :)

Day 03 - A song that makes you sad

Ei nyt kauheen surullisia lauluja ehkä sanoitukseltaan, mut näitä on kuunneltu surullisella mielialalla ja fiilis on jäänyt päälle.

Day 04 - A song that reminds you of someone

Silloin kun olin vielä pieni 13-vuotias ja niiiiiiiiiiiiin ihastunut. EDIT:// ÄÄK melkein kymmenen vuotta sitten! Oon niin valmis hautaan nyt. Coverbändi veti tätä biisiä Kirjurinluodossa ja mä katselin saavuttamatonta. Oi nuoruus!

Mitkä on niitä biisejä jotka muistuttaa teitä muita nuoruudenhuumasta?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oih ja voih, kirjurinluoto ja nuoruus! Vaikka vanha olenkin niin voin jotenkin muistaa sen huolettomuuden :)

T: Satu

Anonyymi kirjoitti...

Toi raitamekko on kiva. Ostin samanlaisen itsekin alennuksesta vähän aikaa sitten... Saatoin myös tuoda kotiin kaksi muuta tuon raitamekon kanssa samaa mallia olevaa mekkoa, mutta eri kuosilla. En ole katunut. :D

*~SL kirjoitti...

Hyvä löytö

Jenna kirjoitti...

En kestä, kaikissa blogeissa on jotain halpoja Ginan löytöjä :D Haluaa myös!

sansu kirjoitti...

vitsi oon kateellinen tuosta raitamekosta! en viitsinyt ostaa sitä täyshintaisena, kun mulla on melkein samanlainen kaapissa, mutta sit kun ne tuli aleen oli vaan isoja kokoja jäljellä... nyyh.

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: Yyterin rannat tuo mulle aina saman fiiliksen :)

Cessa: Olis pitäny tutkii vähän tarkemmin noita rekkejä, ton mekon malli meinaan on tosi kiva!

*~SL: Kumpi ;)

Jenna: Kato taas yks hyvä syy sun muuttaa Turkuun!

sansu: No voi mälsää :(

anni kirjoitti...

ihana tuo ensimmäinen asu ! raitamekot rules ;D