tiistai 4. toukokuuta 2010

NIMPPARITNIMPPARITNIMPPARIT

Meidän perheessä on aina juhlittu nimipäiviä. Ei mitenkään suuresti, mutta kivojen pikku lahjojen ja kakun muodossa. Mun mielestä aina kun vaan on vähääkään syytä tulee juhlia, sillä se nyt vaan on kivaa. En ole kotikotiin päässyt noin sataan vuoteen niin pikkuiset postiluukusta tipahtaneet nimpparipaketit piristi mieltä kyllä suuresti. Ja korttien tekstit sai itkun silmään.

20100504_34
Ollaan Tanelin kanssa haaveiltu nyt jo vähän aikaa tehosekoittimesta, jolla voisi taikoi kaikkia ihania aamiaissmoothieita sun muita herkkuja. Nyt sain pikkusiskolta kirjan, joka on täynnä kauniita kuvia ja mielettömän herkullisilta kuulostavia ohjeita. Vielä kun sais sen itse sekottimen..

20100504_36
Toiselta pikkusiskolta sain uuden palan “nominationiini”, ja kyllähän kaikki mua vähääkään tuntevat tietää kuinka suuren osan meidän asunnosta kengät on vallanneet. Mut itseasiassa mulla ei vielä ole laatan kaltaisia sinisiä korkkareita, asia korjattava asap!

Ja sitten. Voi että ja sitten tänään kun Taneli tuli koulusta..

20100504_2
<3. En saa ikinä kukkia joten kyllähän tässä tuntee olonsa aika erityiseksi. Tuntuu että tuo yks tulee vaan päivä päivältä täydellisemmäksi.

Day 02 - A song that makes you happy

Juhlitaanko muilla nimipäiviä?

7 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Minulla on tuo sama kirja, hyviä ohjeita!:)

Roosa kirjoitti...

*~SL: Voi kun pääsis jo testailemaan :)

Riikka kirjoitti...

Meillä ei juhlita nimipäiviä oikeestaan ollenkaan, Janne tosin on parina viime vuonna tehnyt mulle nimpparina mansikkakakun ;)

I'm Lacking kirjoitti...

Ei erityisemmin juhlita, miehen äiti kyllä yleensä on antanut jonkun lahjan tai kortin kun on ollut nimipäivä. Välillä ollaan kutsuttu miehen porukat kahville kun mulla on ollut nimipäivä tai ollaan menty niille.

Maya kirjoitti...

Me juhlitaan kanssa vähintään pullakahveilla ja musta se on ainakin hirveän kiva tapa. Joskus pienempänä saatiin jotain hiukan isompiakin lahjoja, mutta ehkä tässä iässä herkut riittävät :D

Roosa kirjoitti...

Riikka: Eli kyllähän juhlitaan, mitään parempaa tapaa juhlia ei oo ku kakku! :D

I´m Lacking: Mäkin olisin halunnu perheen kanssa kahville, mut hitto kun 150 km :(

Maya: Mullekin olis riittäny, mut siskot päätti yllättää :) Ja aion kyllä siirtää tätä perinnettä eteenpäin, juhlat on aina kivoja :)

I'm Lacking kirjoitti...

Meillä taas miehen porukat asuu aika lähellä mutta mun molemmat vanhemmat asuu 400km päässä niin ei tuu nähtyä kovin usein.