maanantai 31. toukokuuta 2010

22

Mulla on huomenna synttärit. Mä täytän 22, joten ikäkriisistä ei vielä ole tietoakaan. Ehkä sitten viiden vuoden päästä.

Yhdenlaisen kriisin olen kuitenkin onnistunut itselleni huomisesta kehittämään. Mä en ole juhlinut mun synttäreitä neljään vuoteen enkä ilmeisesti juhli niitä tänäkään vuonna. En vaan jotenkin osaa. Joka vuosi mietin, että tänä vuonna järjestän sitten jotkut mielettömät bileet enkä kertaakaan ole niitä sitten 18-vuotissynttäreiden jälkeen järjestänyt.

20100530_11 
Mä tykkään juhlista, mä tykkään olla huomion keskipisteenä ja saada lahjoja. Mä tykkään viettää aikaa mulle rakkaiden ihmisten kanssa ja juhlistaa sitä että taas tuli vuosia täyteen. Mutta en vaan jotenkaan saa sitä aikaiseksi. En minään vuonna.

20100530_9 
Tänä vuonna vietän synttäripäivää Turussa, ja seuraavana aamuna on palaveri yhdeksältä. Joten en siis mene tanssimaan enkä bilettämään. Kenties yksille jokilaivoille? Mutta sitä mä teen muutenkin, ei se ole synttäreidenjuhlimista eikä mitenkään spesiaalia. Kuten ei ole suunnittelemani ravintolaillallinenkaan, sitäkin mä teen monta kertaa kuussa. Joten tiistaista taitaa tulla ihan vaan päivä muiden joukossa. Jos ostaisin itelleni vaikka suklaakakkupalan ja nautiskelisin sen parvekkeella jonkun hömppälehden parissa. Loistobileet hei?

20100530_14 Neule: H&M, Sonia Rykiel
Hame: H&M, ikuisuusvanha
Nilkkurit: No tietty ne Monkin
Korvikset: JC

Kuvituksena asua eiliseltä, muokkasin ne tollai hienosti synttäribileteemaan sopiviksi. Oon taito.

Miten te muut juhlitte synttäreitänne? Entä onko pikatoteutusideoita huomiselle?

8 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Mä oon lähes aina järjestänyt jotkut synttäribileet, tänä vuonnakin kun täytin 22. Se on niin kiva suunnitella juhlia, leipoa, tehdä boolia ja pitää hauskaa kaverien kanssa :)

Roosa kirjoitti...

Riikka: Mä oon aikaansaamaton :(

Pamela kirjoitti...

Oi, mullaki on synttärit huomenna! Vaikka täytän vasta 16, en osaa juhlia. Joku kaveri saattaa tulla käymään, ja that's it.

Mutta onnea jo nyt mun puolesta, ja toivottavasti vietät kivan päivän! <3

Ence kirjoitti...

Mä biletän aina vähintään viikon ja oon kyllä sellainen birthday brat ettei mitään rotia. Tuu Poriin niin piletetään sun syndei!

Neiti S. kirjoitti...

Mulla on ihan sama homma, että haluisin aina kovasti järkätä tosi hienot synttärikemut, mutta en koskaan saa niitä aikaiseksi. Jotekin ajattelen, että siinä on niin paljon hommaa jne. ja sit se aina vaan jää.

ps. kävin lauantaina sovittelemassa Monkissa noita mahtavia vetoketjukorkkareita ja ne oli livenä vielä ihanammat kun kuvissa! Mä en vaan osannut kävellä niillä.

Hepa-Neiti kirjoitti...

Mä oon aina tykänny juhlia synttäreitä ja järkätä bileitä..kaikenlaisia muitakin bileitä ja illanistujaisia.. MUTTA mä just sanoin tossa yks päivä että tänä vuonna ekaa kertaa synttärit ei kiinnosta ku mittariin tulee jo 26...mulla on menossa pienimuotoinen ikäkriisi mutta ehkä se tästä vielä helpottaa ja kesällä taas juhlitaan mun synttäreitä :) ehkä....

Hepa-Neiti kirjoitti...

NIIN JA ONNEKS OLKOOON!!!!

Roosa kirjoitti...

Pamela: Hyvää synttäriä nyt sitten meille molemmille :D

Ence: :´) Tuunkin keskiviikkona, mut kaikki aika menee yojuhlia järjestellessä :P Mut lupaan kyllä tarttua joskus tarjoukseen!

Neiti S.: No kurjaa :/ Vähän ne kyllä klonksuu hassusti jalassa, mut mä en oo antanu sen häiritä :)

Hepa-Neiti: Mitään kriisejä, sä et näytä päivääkään yli parikymppiseltä ;)