torstai 27. toukokuuta 2010

Ne arskat, se fiilis

Noin 80% aamuista minulla on tyttömäinen fiilis. Sellainen, että nyt pitää saada päälle kellohame ja kaulaan  rusetti. Sellainen, että hihityttää ja tekee mieli kuunnella Lykke Lin Dance Dance Dance-biisiä uudelleen ja uudelleen.

20100526_9
Välillä sitten taas iskee sellainen fiilis kuin eilen aamulla. Sellainen, että pitää saada päälle nahkatakki ja silmille uudet pelottavat aurinkolasit. Sellainen, että laulattaa ja tekee mieli kuunnella Lady Gagan Bad Romancea uudelleen ja uudelleen.
 20100526_11
Sellaisen fiiliksen voi aikaansaada vain uudet, H&M:ltä tilattujen aurinkolasien ja Monkin nilkkureiden yhdistäminen. Hempeyttä mukaan tuomaan H&M:ltä huivi (tai mikä lie saronki se oikeasti on) ja erikoisella tavalla ei-mun-näköinen-mutta-silti-mun-oloinen-asu on valmis.

20100526_16 Mekko: Gina Tricot
Huivi: H&M
Nahkatakki: Jim&Jill
Aurinkolasit: H&M netistä
Nilkkurit: Monki

20100526_21

6 kommenttia:

Ence kirjoitti...

Mahtavat lasit! Mulle!

Roosa kirjoitti...

Ence: Mä koitin bongailla noita vaikka kuinka monesta eri H&M:stä (myös Porista) mut niitä ei ikinä ollu missään :P Kyllästyin sit etsimään ja tilastin. Toivottavasti niitä nykyään sit jo löytyy Porista ees!

Salka kirjoitti...

Ihana asu :) Katsoin muuten aluksi, että mekkosi olisi ollut jumpsuit :D

Jenna kirjoitti...

Hauska asu:)

Hepa-Neiti kirjoitti...

Lykke Li on niin parasta! :) Ja mä nään sielujeni silmin ku sä kuuntelet sitä ja söpöstelet!

Roosa kirjoitti...

Salka: Näyttävästi meneekin tuo helma vähän rivosti jalkojen väliin, hups :D

Jenna: Ilman laseja ei olis ollu joten loisto-ostos siis, varmana ;)

Hepa-Neiti: Parasta on kävellä kävelyteiden viertä niitä korokkeita pitkin sillee ku lapsena tehtiin ja kuunnella Lykke Litä :)