sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Kuinka monta kertaa yhdessä postauksessa voi esiintyä sana hattara?

Tänään tehtiin vapunpäätösvisiitti Tivoliin. Korjaussarjaa en tarvinnut, mutta korjaushattaraa kylläkin. Ei oo tivolia ilman hattaraa. Eikä maailmanpyörää.

20100502_83
Päällä mulla oli (taas..) ihana pallotakkini yhdistettynä erisävyisiin pinkkeihin. Huivi ja baskeri siis tarkoituksella eri sävyä.

nimetön 
Käytiin vaan yhdessä laitteessa ku noi liput oli ihan törkyhintasia (3e/kpl). Saman verran tais kyllä maksaa kaikki muukin tuolla tivolissa, mm. hattara ja narunveto. Onneks maailmanpyörä+hattara teki päivästä ihan tarpeeks juhlaa ilman kymmeniä eri laitteitakin.

nimetön2  20100502_98
20100502_93
Jos nyt vielä kerran hehkuttaisin tota hattaraa. Se oli hyvää ja sokerista. Mut ei vaaleanpunaista, mitä odotin. Söin siis silmät kiinni.
 20100502_78
Sellaista tänään, ehkä huomenna taas jotain järkevää. Arkeen palaaminen on aina vähän mälsemmän puoleista, joten jotain piristävää pitää kehittää. Jos vaikka pukeutuis merirosvoksi. Tai menis ostaa lisää hattaraa.

4 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Valitin tänään poikaystävälleni kun hän ei ole vienyt mua Tivoliin :D Meillä päin on Suomen Tivoli aina vapun aikaan vierailulla. En ole muuten koskaan syönyt hattaraa vaikka tivoleissa ja huvipuistoissa olenkin paljon käynyt.

Ence kirjoitti...

Miksei sun hattara ollut vaaleanpunainen?! Onneks mun oli, oisin varmaan muuten alkanut itkee :P

Roosa kirjoitti...

Reetta: ET KOSKAAN?! Kuule, sun poikaystävän on nyt pakko nostaa sun sivistyksen tasoa ja viedä tyttö hattaralle!

Ence: Toi oli sukupuolineutraalihattara et pojatkin kehtaa ostaa niitä :´(

Velma kirjoitti...

No halpojahan noi irtoliput on Linnanmäkeen verrattuna, siellä pitää maksaa irtolipuista 6e/kpl (eikä oikein mikään laite ole sen hinnan arvoinen).