keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

“Taisi tyttö astua ulos ovesta vilkaisematta ensin ulos ikkunasta”

 

Olen vihdoin, monen monen kuukauden jälkeen taas pyörällinen ihminen. Eli siis ihminen, jolla on pyörä. Ihana, ihana polkupyörä, joka tarjoaa mahdollisuuden käyttää muitakin kenkiä kuin niitä matalia saappaita. Olen ikävöinyt kaikkia nilkkureitani niin että on meinannut pää räjähtää.

 

IMG_2738


Siksipä vetäisin tänään jalkaani toisiksi huterimmat nilkkurini ja lähdin huitelemaan pitkin kaupunkia. Pyöräilyosuudet sujuivat hyvin, mutta en mä oikein ollut ajatellut niitä kävelyosuuksia etukäteen. Oli meinaan aivan järkyttävää töpötellä alas jyrkkää, huonosti hiekoitettua alamäkeä noilla koroilla. Kaksi kertaa vieläpä. En tällä kertaa kaatunut, mutta ehkä ensi kerralla olen viisaampi ja otan kenkävalinnoissa huomioon myös oikeasti ne käveltävät osiot. Tai sitten teetän noihin kenkiin ne talvipohjat.

 

IMG_2755

 

Miksi muuten on niin, että ainakin musta tuntuu paljon nolommalta liukastua koroilla kuin perussaapikkailla? Ehkä siitä tulee vähän sellainen bimbo fiilis, että “tuo ei osaa pukeutua sään mukaan”. Vaikka samalla tavalla ja yhtä paljon mä voin liukastella feikkiuggeilla kuin noilla Monkin koroilla. Jälkimmäisillä se vaan on monta kertaa nolompaa. Miksiköhän?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea mekko! Saanko udella mistä?

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: Amsterdamin katukojusta :)