sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Tyylikkäitä tyttöjä tapaamassa

Eilen oli taas varsin jännittävä päivä, sillä luvassa oli blogityttöjen treffaamista. Opin ainakin sen, että asupanikointi kannattaa aloittaa jo ennen varsinaista tapaamispäivää tai muuten mennään metsään. En siis oikeastaan viihtynyt asussani enkä varsinkaan kampauksessani ja en halua tämän toistuvan viikon päästä blogiristeilyllä. Tukka oli huonosti ja bleiseri oli tyhmä ja äh. Annan siis itselleni luvan aloittaa risteilyvaatekriisin NYT!

Mutta vielä eiliseen. Nyyttäriperiaattella kokoonnuttiin Katarimarian kotiin blogijuoruilemaan, syöpöttelemään ja ihastelemaan ihan leijonalta näyttänyttä kissaa&sen pelokasta kaveria.

blogi 076

blogi 074

blogi 078


En ole ikinä ennen syönyt guacamolea, mutta nyt kun kerran olen maistanut niin haluaisin jo ostaa itselleni purkin tai pari. Pitkinä koulupäivinä evääksi guacamolea ja tortillasipsejä? Ou jeah!

Olen edelleen sitä mieltä, että vitsit muita bloggaajia on kiva tavata. Kenenkään muun kanssa ei voi jutella nimenomaan bloggaamiseen liittyvistä asioista samalla tavalla. Kaikki ymmärtävät mistä puhutaan ja tuntevat "ilmiön" kuin omat taskunsa. Blogiristeilystä tuli ainakin juteltua vaikka millä mitalla. Omien kokemusten jakaminen ja muiden juttujen kuunteleminen on näiden tapaamisten ehdottomasti parasta antia. Sen syömisen lisäksi siis.

Napattiinhan me pari kimppakuvaakin, joissa kaikissa näytän ihan pölöltä mut olkoot nyt tän kerran:

DSC_0115

DSC_0105bl

Vasemmalta oikealle siis Maya, Jenna&Riikka, minä, Rinsessa, Milja, Mirella, Hepa ja Katarimaria.

Viikon päästä uusiksi "pienimuotoisen" shoppailun merkeissä!

4 kommenttia:

mirella kirjoitti...

Oho onnistuit ottamaan ullastakin kuvan, vaikka se oli niin arkajalka. Blogijuoruilu on kyllä kivaa, enkä jaksa oottaa ens viikkoon! :)

Sirpa kirjoitti...

Ihania tyttöjä! Ja ihanat kissat! =)

Riikka kirjoitti...

Mäkään en oo ennen syönyt guacamolea, mutta toi oli tosi hyvää :)

Sofia kirjoitti...

Voi, määkin haluan turkulaisten bloggaajien kerhoon! :( :D