sunnuntai 18. lokakuuta 2009

9 (8? itsekehu haisee..) kaunista naista saman katon alla

Vitsit että olikin hauska miitti! Mä pelkäsin etukäteen et me kaikki vaan istuttais ja pyöriteltäis sormiamme ja oltais vaivaantuneita mut pelot osoittautu täysin turhiksi.

Aina (no joo oli tää nyt toinen kerta eli AINA) kun näkee muita bloggaajia nii fiilis on ihan ku törmäis sielunsiskoihin. Ei kenenkään muun kanssa varmastikaan tulis puheeksi esim. ilkeiden anonyymien motiivien pohtiminen ja niiden kommenteille nauraminen. Ei tarvitse kauheita ennakkotietoja kertoa kun toiset on itse kokeneet saman ja tuntevat blogigenreä yhtä hyvin kuin itse tuntee. Ja koska olin tyttöjen blogeja vähintäänkin vilkuillut jo ennen miittiä niin ihan ku tuntis ihmiset jo vaikka ei oikeasti tunnekaan. Vaikutelmat ihan jokaisesta muodostu yltiöpositiiviseksi, vitsit miten loistavia, kivoja ja ihania ihmisiä blogimaailma onkaan täynnä!

Tammikuussa onkin sitten risteily, mutta toivottavasti nähdään vielä ennen sitä!

qnpb1f

Kuvan nappasin Kaksi yhden hinnalla-blogista ku itseä laiskotti enkä kuvaillut ollenkaan. Hitto mulla on pieni pää :D Ylhäältä alas vasemmalta oikealle (selkee?) minä, Mirella, Riikka, Jenna, Milja, Emmi, Hepa-Neiti ja Katarimaria. Lise ei enää ehtinyt kuvaan mutta mukana neiti silti oli.

Koska uudestaan? ;)

6 kommenttia:

emmi ja krista kirjoitti...

uudestaan koska vaan :D mä oon ihan messissä!:D

Jenna kirjoitti...

Mäkin oon messissä koska vaan :) Ensi kerralla pitää kyllä hommata yöpaikka Turusta tai saada autokyyti Saloon, öinen bussimatka ei ollut kovinkaan mukava!

Roosa kirjoitti...

Emmi: Niin mäkin, oon ihan fiiliksissä ku kaikki oli niin kivoja :D

Jenna: Menitkö sä vielä Raumalle yöllä?! :O Musta oli rankkaa jo polkea yo-kylään mut hitto, sulla oliki vähän enempi epämiellyttävä yö :P

Hepa-Neiti kirjoitti...

Oli kyllä tosi kiva ilta ja ihania tyttöjä ootte :) :) Ehdottomasti uusiks taas joskus!

Milja/Vendeta kirjoitti...

PIAN UUDESTAAN! Mä odottelen jo ihan intona :D!

Jenna kirjoitti...

Ei kun menin bussilla Saloon, mutta sekin oli ihan liikaa :DD