sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Muutoksia sivustassa

Muokkailin vähän sivupalkkeja tossa äsken. Suosikeista suurin osa meni vaihtoon. Siirsin siis tähän asti parhaat kirjanmerkeissä olleet blogit tuohon "Suosikit"-kohtaan ja entiset suosikit heivasin sinne kirjanmerkkeihin. Jos ette ole noihin blogeihin ikinä tutustuneet niin katsokaa ihmeessä! Suosittelen jokaikistä.

fashion_BA1

Toinen sivupalkkimuutos on pikkukysely tuossa ihan ylhäällä. Mä olen totaalikyllästynyt tän blogin nimeen ja vaihtamishalu on suuri. Toisaalta sitte pitäis vaihtaa blogin osoitekin (luultavasti) enkä tie tahdonko ryhtyä siihen hommaan. Ja toisaalta on kiintynyt tähänkin nimeen vaiks tää onki iha surkee. Mutta koska en nyt osaa itse päättää mitä teen niin kysäisen teidän mielipidettä. Antakaa äänenne!


Kolmas lisäys sivupalkkeihin on alimmaisena löytyvä Hae blogistani-palkki. Siihen voi kirjoittaa hakusanan ja sitte se hakee sen perusteella postauksia mun blogista. Täytyy kattoo kauanko pidän sitä, voi olla että se on ihan tyhmä turhake.


Ja sitten sivupalkkeihin liittymätön hyvin outo ja huvittava juttu. Nyt sinä luultavammin yksi lukija pliis paljasta itsesi. Eli kuka hitto on tullut mun blogiin 108 kertaa hakusanalla FINLANDERS JUORUT?! :D Ja miksi?!

(kuva1, kuva2)

8 kommenttia:

May kirjoitti...

Hehe :oD

llaurra kirjoitti...

Kiva hakusana :D

Reetta kirjoitti...

Hihi aika hauska tuo Finlanders juorut. En oo kyllä sellaisia sun blogista löytänyt joten tällä hakusanalla etsijä ei oo ehkä tullut oikeaan paikkaan :D

Roosa kirjoitti...

May: älä :D

llaura: ^ :D

Reetta: Joskus viime vuonna kirjoitin että yhdellä risteilyllä oli finlanders esiintymässä eli kyllä yhteyden ymmärtää. Mut sitä ei et mitä hittoo yli sata kertaa tullu sillä samalla :D

Ence kirjoitti...

Mun blogiin on tultu huolestuttavan monta kertaa hakusanalla "Ari Koivunen" :-D

Pitää vielä erikseen mainita, vaikka jo äänestin, että älä ainakaan vaihda osoitetta. Se on liian hämmentävää :-D Ja nimikin on minusta hyvä tällaisena.

Katarimaria kirjoitti...

Noi hakusanajutut on kyllä hämmentäviä, ylipäätään mitä ihmiset edes kirjottaa hakukoneisiin...

Mut joo, sitä tulin kertomaan, että sulle on haaste blogissani!

Roosa kirjoitti...

Ence: Taidan tosiaan pysyä tässä osoitteessa mutta nimi on vielä pohdinnan alla..

Katarimaria: Check!

Laura kirjoitti...

Noi hakusanat on kyllä niin parhaimpia, itsekin välillä joutunut ihmettelemään oman blogin kohdalla millä sanoilla ihmiset sinne oikein eksyvätkään :D Paras on ehdottomasti ollut "kyrpää Helsingistä" :D

Mitäs juoruja sä olet oikein Finlandersista paljastanut ;D