keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Montaa mustaa materiaalia

Mulla tulee näyttävästi näitä parin päivän taukoja bloggauksesta vähän väliä, nyt syynä oli kaks tenttiä. Vaikka pidänkin lukemistaukoja (ja suht tiiviisti vieläpä) nii en jotenkaan saanu aikaseks mentyä kameran eteen ja napsittua niitä kuvia. Nyt siis kuitenkin tentit vähäksi aikaa ohi ja voi pikkuisen hengähtää. Pikkuisen kuitenkin vaan, sillä mulla olis tehtävälistalla mm:
* Oppimispäiväkirja, jossa oon tällä hetkellä 3 luentoa jäljessä
* Huomiseen väittelyyn valmistautuminen, kannabista ei saa laillistaa hei
* Ensimmäisen terapiatapaamisen suunnitellu
* Viittomien harjoittelua (piru että sisustuksen kuvailu on hanurista!)

Mutta nyt oon täällä enkä tekemässä mitään oikeesti tärkeetä. Kuvailin tänään just vähän ennen tenttiin lähtöä päivän asun missä oli yllättävän paljon mustaa. Eri materiaalista mustaa mutta mustaa kuitenkin. Mustaa.

aoieohoai 010


aoieohoai 002
Hame: H&M
Paita (oikeesti mekko): H&M
Kiilto-/wetlook-/what ever-leggarit: H&M
Kengät: Kirppis
Kaulakoru: Lahja

Sain ekaa kertaa vedettyä tuon H&M:n netistä ostetun kynähameen päälleni nyt kun vihdoinkin ymmärsin mikä sen käytössä kiikasti. Yritin aina pukea sen liian ylös&kiristää vyötärövyöllä mut eihän se toiminu yhtään. Vyö muutti hameen muodon ihan hassuks ja rytisti sitä tyhmästi. Mut heti ku älysin laskea hameen niin alas ku se menee ja pitää sitä ilman vyötä niin johan toimii!

Koru on ikivanha, mummulta&tuffalta lahjaksi saatu medaljongi. Mulla&siskolla on molemmille samanlaiset. Tonne sais jonkun kuvankin sisälle mut mä en tumpelosormena saa tota ees auki. Kaunis se onneks on ilman sisäkuvaakin.

Toimiiko musta asuni teidän mielestä vai menikö liian tylsäksi?
Mun mielestä materiaalit pelasti ton. Tai sit punainen trenssi&pinkki baskeri sitten pihalla (mihinkäs se bloggaaja karvoistaan pääsisi..)

6 kommenttia:

Nattuli kirjoitti...

Asu toimii oikein hyvin, koska siinä on raitaa eikä yläosa oikeastaan näytän kovin mustalta. Silti mielestäni mustaa saa käyttää syksyllä ja talvella aika varovaisesti, ettei touhu mene liian masentavaksi. Jos tosiaan ulkona käytät pinkkiä ja punaista, niin se piristää jo paljon.
Kootut viihdeuutiset- Kookas.fi

Hepa-Neiti kirjoitti...

Kyllä tää toimii oikeen hyvin! :) ja koru on ihana ja ennenkaikkea siks et sillä on kaunis tarina ja tunnearvoa.(tai ainakin olettaisin että sillä on tunnearvoa) :)

Reetta kirjoitti...

Asu on tosi hyvä vaikka onkin perusjuttu mutta on tyylikäs eli turhaan mietit että se olisi jotenkin tylsä tai huono.

Roosa kirjoitti...

Itse tavallisesti vierastan kokomustaa asua, mutta tässä onkin loistava esimerkki ettei se automaattisesti tarkoita tylsää. Eli asu toimii loistavasti :)
Niin ja blogisstani löydät sulle nakatun haasteen :))

llaurra kirjoitti...

Asu toimii hyvin. :)

Roosa kirjoitti...

Nattuli: Nii ku ulkonaki on niin synkkää nii pitää sitä nyt vähän piristää pukeutumisella :)

Hepa-Neiti: On sillä, paljonkin :) Ja sain sen muuten auki ku käytti vähän hellää väkivaltaa :D

Reetta: Ilman korua se varmaan olisinkin vähän plääh, mut onneks on tollasia pikkupiristyksiä korulaatikko täynnä ;)

Roosa: Tuun tsekkaan!

llaura: Hih, tänks <3