torstai 22. lokakuuta 2009

Pysäyttäviä otoksia

Nyt on pakko suositella yhtä juttua mihin oon ihan rakastunut. Kyseessä on niinkin "tylsä" juttu kuin uusi lehti, Evita. Lehti kuuluu samaan konserniin(?) Olivian kanssa ja sen kyllä huomaa.

jfglkjoejg 001

Lehti on samantyyppinen kuin Olivia, mut kuitenkin täysin erilainen. Siinä missä Olivia keskittyy mun mielestä enemmän muotiin, vaatteisiin, kosmetiikkaan jne. niin Evita keskittyy hyvinvointiin, ruokaan, estetiikkaan ja muuhun kauniiseen. Lehti on vissiin suunnattu hieman vanhemmille kuin mitä Olivia on suunnattu ja etenkin vanhemmille kuin mitä mä oon (ryppyvoidejutut yms.). Mutta mä oon nyt ostanut molemmat numerot yhdestä syystä, eikä se oo ryppyvoiteet, eikä oikeastaan edes lehden artikkelit. Mä oon ostanu ton lehden ihan vaan niiden MIELETTÖMIEN kuvien takia. Katsokaa nyt näitä. Ja siis oikeasti katsokaa; ajatuksella, antaumuksella, uppoutuen.

jfglkjoejg 004


jfglkjoejg 006


jfglkjoejg 008


jfglkjoejg 009


jfglkjoejg 012

jfglkjoejg 013

jfglkjoejg 015

En kyllä tiiä ostanko tota lehteä enää sitten ku nää alkutarjoukset on loppu. Ei mun oikeen tee ikinä mieli maksaa lehdestä sellasta about seitsemää euroa. Ei mun tee mieli maksaa niin paljoa yhtään mistään. Paitsi paljettirusetista. Ja nahkarepusta. Ja kahdesta Arnoldsin smoothiesta. Mut ei lehdestä.

jfglkjoejg 011


Ootteko te lukeneet Evitaa? Mitä tykkäsitte?

7 kommenttia:

llaurra kirjoitti...

En oo lukenu, mut kuvien perusteella vaikuttaa hyvältä :)

Ence kirjoitti...

Selailin kaverin luona sitä ekaa numeroa, ja ihan kivalta vaikutti. Siinä oli jotain kivoja kampausvinkkejä ainakin jotka jäi mieleen.

Riikka kirjoitti...

Mä en oo lukenut, mutta voisin hyvin uhrata ton pari euroa ja tutustua siihen!

May kirjoitti...

Tekeekö Arnolds smoothieita? Mmmmm! Siitä onkin ehkä vaan kymmenen vuotta kun viimeksi kävin :oD

Reetta kirjoitti...

En ole vielä lukenut mutta mietin yksi päivä lehtiosastolla että pitäisi ostaa ja katsoa minkälainen se on. Nyt sun arvion perusteella taidan ostaa lehden kun seuraavan kerran lehtihyllylle eksyn. Aivan ihania kuvia näytti olevan.

Jenna kirjoitti...

Mä oon luullut että toi on suunnattu vaan +40v naisille, mutta pitääkin tutustua :)

Mimi kirjoitti...

Ostin uusimman numeron, ja tykkäsin! Ihan kiva lukea vaihteeksi muutakin kuin muotilehtiä. :)