perjantai 23. lokakuuta 2009

Looklet

Olen tämän postauksen julkaisuaikoihin Tampereella viettämässä hauskaa viikonloppua kavereiden kanssa joita nään aivan liian harvoin. Lauantaina tai sunnuntaina takaisin. Viettäkää tekin hauska viikonloppu!

Blogikaimani Roosa haastoi minut Looklet-haasteeseen jonka ohjeet kuuluivat näin:

* Rakenna kolme omantyylistäsi asukokonaisuutta osoitteessa http://looklet.com
* Julkaise ainakin front-kuvat päivän asu-tyyliin blogissasi.

* Kerro samalla suosikkijuttusi asusta.

* Haasta!


En ollut ennen kuullutkaan kyseisestä sivustosta ja nyt täytyy sano et paljosta oon jääny paitsi! Tuohan on ihan mieletön inspiraatio lähde, nyt jo haluan haalia vaatekaappiini ohuet pilkkusukkahousut. Kohta huomaatte miksi.

looket2

Ensimmäiseksi asu jossa mut voisi ihan hyvin nähdä käppäilemässä kaupungilla (kesällä, tottakai). Ylisöpö ruutumekko menee kyllä suosikiksi tässä asussa ja parhain juttu siinä on ehkä noi mustat napit. Ne ryhdittää mekkoa ja tekee siitä vielä astetta mielenkiintoisemman. Ja pitihän sitä nyt baskeri laittaa, mun lempilätsä kaikista päähän tungettavista jutuista.


looklet 2

Kakkosasuun halusin nimenomaan housut, sillä mä en pahemmin käytä niitä ja haluan lisää vinkkejä niiden mielenkiintoiseen yhdistelemiseen. Multa itseasiassa löytyykin vaatekaapista kaikkien noiden vaatteiden&asusteiden kaksoskappaleet ja voisin ihan hyvin toteuttaa tämän asun. Suosikeiksi kohoavat tietysti värikkäät asusteet. Ilman niitä toi asu oli tylsääkin tylsempi.


looklet 3

Tää kolmas on mun suosikki näistä kolmesta, katsokaa nyt kuinka kiva se on! Se on värikäs, siinä on mielenkiintosia yksityiskohtia ja mustaa väriä rauhoittamassa. Paidan olkapäät, sukkahousujen pilkut ja punainen hattu on ihan parhautta. Suosikkini on kuitenkin nuo sukkikset (kahdet siis päällekkäin, keltaiset&pilkulliset) josta aionkin ammentaa inspiraatiota. Siksipä kysynkin teiltä..

..ootteko nähneet missään läpinäkyviä pilkkusukkahousuja?

Haaste lähtee eteenpäin Kaksi yhden hinnalla- blogin Riikalle&Jennalle, haluaisin siis nädä molemmilta kolme asua!

4 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

jee :) mä taisinkin joskus rekisteröityä tonne, pitääkin tutkia jos muistaisin tunnukset edelleen..

Reetta kirjoitti...

Oon leikkinyt Lookletillä muutamia kertoja joskus viime keväänä. Viime aikoina en ole ehtinyt siihen keskittyä. Palvelu on selvästi muuttunut ja vaatevalikoima laajentuntut. Voisinkin tässä joku päivä aikani kuluksi siellä leikkiä. Siellä kyllä vierähtää tovi jos toinenkin..

Niin ja kivoja asukokonaisuuksia olet tehnyt :)

Maria kirjoitti...

Lontoo vilisi läpinäkyviä pilkkusukkiksia, mutta en täällä suomessa ole pahemmin nähnyt.

Annie kirjoitti...

Veikkaisin että Stockalla tai Sokoksella vois olla pilkkusukkahousuja. :)