maanantai 9. marraskuuta 2009

Ja taas mennään

Noniin nyt vihdoin ja viimein ollaan samassa paikassa sekä mä (terveenä) että toimiva tietokone. Blogitauko on tuntunu pieneltä ikuisuudelta ja oonkin ihan tohkeissani ku pääsen taas postailemaan. Muiden blogeja oon koittanu tässä välissä lueskella mut sekin on menny vähän nihkeesti. Mut nyt voinkin sitten taas addiktoitua tähän touhuun oikeen kunnolla!

Tai no miten sen addiktoitumisen voi ottaa, kun huomenna pitää olla koulussa 8.00-18.00, ylihuomenna lähden laivalle ja viikonloppuna luultavasti Helsinkiin. Menoa piisaa mut onneks piisaa puhtiakin sen typerän sairastamisen jälkeen.

Tässä koneessa ei muuten sitten ole mitään kuvanmuokkausohjelmaa joten Flickrin muokkausmahdollisuuksilla mennään. Tämän päivän asua on vahvasti inspiroinut tässä postauksessa ollut looklet-asu:

Kuva 005

Kuva 010

Kuva 003
Perusneule: Kirppis
Punainen hame: Kirppis
Vyö: H&M
Keltaiset sukkikset: Seppälä
Pilkkusukkikset: H&M
Rintakukka: Mummulta
Kengät: Kirppis

Kiitoskiitoskiitos Wilhoodille pallosukkahousuvinkistä. Porin H&M:ssä oli vielä nää yhdet jäljellä ja voitte vaan kuvitella miten innoissani hihittelin loppupäivän ku noi löyty ostoskassista. Ne tuo ihan uutta eloa vanhoihin tylsiin yksivärisiin sukkahousuihin ja olo on niiden kanssa jotenki paljon naisellisempi.

Hame on vähän tylsempi versio looklethameesta, mut punaista sen olla piti! Enpä muuten ennen tätä asua tiennytkään miten hyvin punainen ja leijonankeltainen natsaa yhteen. Ehdottomasti uusinnan arvoinen kokeilu.

Loppukysymystuotantolinja on tällä hetkellä vähän tukossa, joten heitetään ilmaan vaan että: It´s nice to be back!

4 kommenttia:

Norppis kirjoitti...

Aivan ihanat sukkahousut <3

Jenna kirjoitti...

Oonkin jo innolla odotellut koska palaat blogimaailmaan ;)

Aivan ihanat sukkahousut!

NooranElämää kirjoitti...

Kiva kun oot palannut :)

Roosa kirjoitti...

Norppis: Pilkut piristää ;)

Jenna: Oon ite ootellu innolla samaa :D

Noora: En lähde muutaku kulumalla ;)