maanantai 25. tammikuuta 2010

Ja taas se kriiseilee

Ihan järjetön kriisi päällä tällä hetkellä. Oikeasti haluaisin näyttää blogiristeilyllä vaikka tältä..Tai ehkä tältä..Tai kyllä tääkin kelpais..Mut koska mun varat on rajalliset ja vaatevarasto vielä rajallisempi pitää tyytyä johonkin tylsään, sataan kertaan nähtyyn ja epäkivaan vaihtoehtoon. Elämä on aina välillä ihan liian epäreilua.

Miten ihmeessä muut selviää tällaisista kriiseistä?

http://looklet.com/

7 kommenttia:

Katarimaria kirjoitti...

Mäkin just tossa kaivelin vaatekomeroa ajatuksena pistää vähän syrjään risteilyvaatetta ettei tule sitten perjantaiaamuna paniikki kun tahtomani vaate olisi likainen tai hukassa. Meinas kyllä iskee kriisi ja hetken jo ajattelin sännätä kaupungille etsimään uutta vyötä, koska kaikki tyylitietoiset ihmisethän naurais mua jos laittaisin hopeasolkisten kenkien kanssa kullanvärisen vyönsoljen... Mut joo, päätin että risteilyllä oman mielialan kannalta on parasta luottaa mukaviksi ja toimiviksi ja omalta tuntuviksi jo ennalta todettuihin asukokonaisuuksiin. Mulla ei siis nähdä siellä mitään uutta tai ihmeellistä, paitsi ehkä paluumatkalla :D

Riikka kirjoitti...

Mullakin on vaan jotain monta kertaa nähtyjä vaatteita, ja jostain syystä en jaksa edes stressata asuja (ainakaan vielä..). Enkä kyllä jaksa joka tilanteeseen uutta asua raahata mukaan!

Roosa kirjoitti...

Katarimaria: Luottovaatteet on kyllä loistava vinkki tähän tilanteeseen. Taidan ottaa Hepan sanoin "laivan iltavaatteiksi" (:D) yhden mekon missä viimeksi bailatessa tunsin oloni loistavaksi. Eihän sama mekko voi eri tilanteessa pettymystäkään tuottaa ;)

Riikka: Ootas vaan ku tulee torstai :D Ei vaan, hyvä että joku osaa ottaa iisisti :)

mirella kirjoitti...

Tuntuu, että itseki lähtis matkaan mieluummin kenen tahansa muun vaatekaappivarustuksen kanssa paitsi oman. Ja kaiken lisäks mulle on jostain ilmestyny ihan järkky finni leukaan. Apua miten saan sen pois ennen perjantaita!?!? :(

Sirpa kirjoitti...

Ihana sivusto! :D Välillä vaatekaappi kyllä pettää pahasti. :'(

Marianne kirjoitti...

Kaikil on noit kriisei. :) Varmasti blogiristeilijöiden porukas täl hetkel suuressa määrin. Ite en nyt sinne päässyt, mut odottelen seuraavaa. Ois ollu kiva nähä bloggaajia, suakin kun olen lueskellut tätä blogia jo pitkään.

Roosa kirjoitti...

mirella: Mulla ei oo vielä naamakriisi alkanut, mut kyllä sekin tässä parin päivän sisällä päälle tulee :/

Marianne: Toivottavasti noita tulee vielä useita niin pääsee tutustumaan useampaan ihmiseen ja pitämään monta kertaa hauskaa ;)