lauantai 23. tammikuuta 2010

Muhkeammaksi täältä, kapemmaksi tuolta

Olen vasta muutaman viime viikon aikana löytänyt uuden, mielettömän mielenkiintoisen puolen pukeutumisessa. Siluetit nimittäin. En ole koskaan aikaisemmin ymmärtänyt miten paljon tällainen yksinkertainen asia vaikuttaa siihen miltä näytän valitsemissani vaatteissa. Korostaminen, piilottaminen ja yliliioittelu tulevat tästä lähtien olemaan yksi uusi puoli pukeutumisessani jota tulee harjoitella paljon lisää.
Vaikka olenhan mä nyt tähänkin asti luonut siluetteja mm. vyötärövöillä ja korkeavyötäröisillä hameilla niin en ole ollenkaan ymmärtänyt mitä kaikkia mahdollisuuksia silueteilla leikkiminen tuo tullessaan. Oikeita kohtia liioittelemalla voi saada kapeamman näköiset reidet, pienemmän pömppiksen yms. Ja liioittelu on hauskaa! Korostetut olkapäät neuleissa ja muhkeat pallohameet (erikseen, ei yhdessä) tulevat toivottavasti löytymään vaatekaapistani mahdollisimman pian.


Haaremit: Vero Moda
Raitapaita: Cittari
Bleiseri: H&M
Kengät: H&M


Aloitin vähän hillitymmällä siluettileikillä ja puin päälleni viime kesän suosikkihaaremipöksyt. Hiukset laitoin kireälle ponnarille korostaakseni pään pienuutta. Raitapaidan helma taas on laitettu housujen sisään jotta haaremien muoto näkyisi mahdollisimman hyvin. Vielä kun tähän olisi yhdistänyt pitkävartiset kengät niin siluetti olisi ollut täydellinen. Pokka ei ihan vielä riittänyt siihen (tai sitte mulla ei vaan ollu sopivia kenkiä), mut ehkä ens kerralla.

Käyttääkö joku teistä siluetteja hyväkseen pukeutumisessa ihan tarkoituksella?

3 kommenttia:

Maya kirjoitti...

Katotaan. mitä kuvia mulla on. Laitan sulle kyllä niitä sitten :) Oli tosi kiva kyllä nyt päästä käymään, vaikka vähän etukäteen jännäilinkin. Kaikki oli kuitenkin tosi mukavia, joten ihan turhaan ilmeisesti :D

Ence kirjoitti...

Itse leikin mittasuhteilla melko paljon. Välillä on kiva korostaa jalkojen pituutta, mutta välillä on hauskaa luoda illuusio ylemmästä ylävartalosta. Ei ehdi kyllästyä omaan kroppaan kun sitä voi aina "muokata" :D

Roosa kirjoitti...

Maya: Tänks, oli se ihan hyvä kuva :D

Ence: Joo sun pukeutumisessa oon muuten huomannut sen selkeesti. Sä osaat sen :)