perjantai 22. tammikuuta 2010

Ratkaisu kulmakarvakriiseihin!


Mulla on koko tän viikon ollut niin kiire että oon jo pelkästään ajatusten voimalla kuluttanut varmaan miljoona kaloria. Yhtäkkiin se iski päin naamaa että hei, meikähän on ainejärjestön tiedotusvastaava/varapuheenjohtaja ja että sen kunniaks pitää oikeesti jotain tehdäkin. Olis vähän sähköpostilistaa, pikkasen kotisivuja, seminaareja, kokouksia, koulutuksia ynnä muita. Ymmärrän kyllä hyvin niitä joiden opiskelut venyy ainejärjestöaktiivisuuden takia, sillä aikaa ei taianomaisesti ilmaannu mistään lisää vaikka tehtäväpino kasvaa kasvamistaan. Onneksi ainakin vielä nautin tästä hommasta niin kiire ja jopa stressi tuntuu ihan semimukavilta.


(kuva)

Sähköpostilistojen ja muiden velvollisuuksien jälkeen ehdin tänään kipaista keskustan kautta kotiin luennon jälkeen. Kävelin muuten jalkapainojen kanssa pitkin kaupunkia, kesäkunto here we come! Vaatekaupoista en alerääppiäisten tsekkaamisesta huolimatta ostanut mitään mutta Hansan apteekista nappasin mukaani parhaimman löydön piiiiiiiiiitkään aikaan. Okei, äiti löysi tän ensin ja mä ostin kilttinä tyttönä perässä.

blogi 056

Kysessä on (ilmeisesti) la-tweez merkkiset pinsetit. Mä oon elämäni aikana ostanu varmaan kymmenet pinsetit enkä oo yksiinkään ollu tyytyväinen. Mulla on päällä ainainen kulmakarvakriisi ja tarviin kunnon välineet sodankäyntiin niiden kanssa.

blogi 059

Näiden pinsettien mukana tulee ensinnäkin pikkuinen peili, jota mä en kyllä tarvitse mutta joka saattaa joillekin olla hyödyllinen lisäkapistus. Mä en koskaan nypi kulmiani missään missä mulla ei olis käytössä peiliä jo valmiiks nii siks en tarvii tota. Varsinainen syy miksi suostuin maksamaan viisitoista euroa (ylihinnoilteltu, myönnetään) välineestä jolla nypitään karvoja on tämä:

blogi 060


Niissä on valo! Kirkas ja loistava ja mahtava valo. Tää on ehkä maailman paras juttu mitä pinseteissä voi olla sillä missään ei IKINÄ oo tarpeeks valoa kulmakarvabisneksiin. Tolla näkee kaikki pikkusetkin haituvat. Ja toi itse pinsettiosakin on paras mitä oon kokeillu, ei tarvii kymmeniä kertoja nyhtää irti yhtä karvaa. Miksen mä oo aikasemmin törmännyt näihin led-valolla varustettuihin ihmeisiin, olisin säästänyt itseni monen vuoden kulmakarvakurjuudelta.

Suosittelen siis lämpimästi kaikille kulmakarvakriiseilijöille (eli kanssasisarilleni).

Kriisejä kulmakarvoista, anyone?

2 kommenttia:

bubble kirjoitti...

Kattelin noita pinsettejä kaupassa, ja jos ne oikeasti on noin hyvät niin pitääpä harkita ostamista ;) VIHAAN niitä minikarvoja, joita ei saa millään pois! Ja valokin ois pop, meikkaan aina niin surkeessa valaistuksessa ettei tosi. Meikistä viis, mutta kulmat ois kiva saada ojennukseen :P

Roosa kirjoitti...

bubble: Ne on oikeesti tosi hyvät, en oo ikinä kokeillu parempia :)