tiistai 19. tammikuuta 2010

Pientä paniikin poikasta

Täällä ollaan, selvisin hengissä takaisin Helsingistä. Kaikkea hauskaa tuli koettua, mutta kameraan ei tällä kertaa tallentunut otostakaan. Oon vaan niin huono tossa kameran esiin kaivamisessa sillon kun on hauskaa. No, ehkä ens kerralla.

Onko muuten muille blogiristeilyyn tuleville iskenyt käsitykseen että sinne Tukholmaanhan lähdetään ENSI VIIKOLLA? Ihan käsittämätöntä, justiinsa siihen oli aikaa kolme kuukautta eikä paniikista tietoakaan. Nyt alkaa pikkuhiljaa jännittää ja asukriisi tekee tuloaan. Ehkä alan miettiä vaatteitani vasta ensi viikon alussa etten ehdi montaa kriisiä kokemaan..

blogi 074

Tätä tänään päällä nähtävää hametta en kyllä tule risteilylle laittamaan, olkoonkin kuinka kiva tahansa. Tällä on meinaan vähän tapana hinautua ylöspäin enkä oikeen tykkää tosta pepun paljastelusta edes sukkahousujen kanssa.

blogi 080

Tai ehkä tää ton vyön avulla pysyy hiukan paremmin aisoissa kuin ilman sitä. Hame on ennen uutta vuotta H&M:n aleista yhdeksällä eurolla bongattu. Se on sellasta kivaa kiiltävää kangasta ja noita oli ainakin sillon ennen uutta vuotta myynnissä myös mustavalkoisina. Vähän kesti tapella itseni kanssa että otanko mukaani tän ihanan värikasan vai sen mustaharmaan elegantin yksilön mut, noh, tietty päädyin tähän. Kaikki vähääkään kauempaa mun blogia lukeneet olis kyllä arvanneet sen ihan heti.

blogi 071
Kaikki: H&M

Yritän muuten saada tän hiton ulkoasun valmiiksi pian. Vähän laiskottaa ku noiden sivupalkkien muokkailu on niiiiin tylsää.

Onko muilla risteilypaniikkia ilmassa?

11 kommenttia:

Neiti S. kirjoitti...

Todellakin on paniikkia jo ilmassa! Käytiin tänään Eliiinan kanssa ostamassa jo junaliput Helsinkiin ja homma alkaa muutenkin saada jo ihan konkreettisia muotoja vaatekriisistä nyt puhumattakaan. Iik!

ps. pitäisikö meidän neljän sopia joku aika, että monelta nähdään Helsingissä/terminaalissa? Tuutteko kaikki samalla junalla?

Roosa kirjoitti...

Neiti S.: Ollaan alustavasti sovittu että samalla junalla (bussilla?) tullaan mut ei vielä mitään ajoista tai muista. Mut infoon sua vaikka tänne vlogiin/omaan blogiisi sitte heti ku tiedetää jotain tarkemmin :)

NooranElämää kirjoitti...

Mulla on yllättävän vähän paniikkia. Johtunee siitä, että meitä on lähdössä täältä niin iso ja ennestään tuttu porukka. Täytyy vaan hankkia se rohekus sit irtautua porukasta ja jutella muillekin :D

Hepa-Neiti kirjoitti...

No kyllä, paniikkia ilmassa täälläkin :) Onneks nähdään vielä porukalla lauantaina niin päästään yhdessä tärisemään :)

Riikka kirjoitti...

Vähän paniikkia joo, en ees tajunnut että se on noin pian :P Mitä ihmettä laitan päälleni!!!?

Oliko muuten kiva body tunti? ;) Vähän siellä oli porukkaa!

Roosa kirjoitti...

Noora: Mullakin vähän helpottaa se että oon jo kaks kolmesta hyttikaveristani nähnyt aikaisemmin ja todennut tosi mukaviksi tyypeiksi :)

Hepa-Neiti: Panikoidaan kimpassa :D

Riikka: En oo sataan vuoteen ollu noissa jumpissa nii vähä olin puhki :D Mussa ei taida olla vatsalihaksen vatsalihasta koska meinasin kuolla niihin :D

Sirpa kirjoitti...

ihanainen asu taas <3

mirella kirjoitti...

Hihhih mulla on toi sama hame sekä värillisenä että mustavalkosena ja ostin ne kans alesta, kun sain hennesin lahjakortin joululahjaksi. :)

Juu alkaa tosiaan oleen blogiristeily paniikkia hieman ilmassa, kun mulla on vielä tuon koulunki kans niin paljon homaa, etten tiedä millon ehdin edes miettiä asuja risteilylle. Varsinkin kun asujen pitäs olla kivoja, mut ei voi käyttää paljoa mitään hennesin tai gt:n vaatteita kun vähä ois kauheeta, jos jollaki olis samanlaiset vaatteet! :D

Juu ja mennään muuten sillä junalla, vaikkka en vastannutkaan mailiin. Mäkin tykkään enemmän mennä junalla, kun siellä ei tuu niin helposti matkapahoinvointia.

Christina kirjoitti...

Mulla on sellanen en mieti sitä niin se ei stressaa-vaihe päällä ton tukholman suhteen. :D Se ei ole hyvä, koska sitten se itkupotkuraivaristressi iskee lähtöä edeltävänä iltana, kun en ole pakannut vielä ainoatakaan vaatekappaletta laukkuun. Niin siinä aina käy!

Ja tuo hamonen on aivan ihastuttava<3

Ence kirjoitti...

Mä en tiedä mitä laitan päälleni ja en oo ikinä käynyt Tukholmassa enkä oo ikinä tavannut ketään risteilylle lähtijää ennen ja varmaan pyörryn ja kuolen ja oksennan :'O

Mutta odotan silti reissua innolla! :D

Roosa kirjoitti...

Sirpa: Kiitos <3 :)

mirella: Viestitellään aikatauluista sitte vaikka ens viikolla :)

Christina: Toi on hei hyvä taktiikka :D Mä taidan tosin aloittaa vaatepanikoinnin jo joskus keskiviikon paikkeilla nii jää aikaa panikoida ;)

Ence: En usko että ihan noin huonosti käy :D Kyllä me siitä selvitään!