torstai 14. tammikuuta 2010

Raidassa raiteille

Olen tässä muutaman tunnin päästä lähdössä Helsinkiin (junalla, siitä otsikko) viettämään pidennettyä viikonloppua. Hyvän ystävän luoksen menen siis kyläilemään ja ohjelmassa on mm. leffailtaa, biletysiltaa, kirppishoppailua sekä visiitti Tropicarioon. Ja vaikka vierailu kestää vaan about kolme ja puoli päivää niin koin silti elämäni pakkauspaniikin tuossa äsken. Miten voi olla niin vaikeaa keksiä asukokonaisuudet baariin ja shoppailuun vaikka vaatekaappi pursuilee kaikkea ihanaa?

Kahden paniikkiasun lisäksi laitan vielä päälleni matkustus/hengausasun (jep, mä nimeän mun kaikki asukokonaisuudet :D). Siitä löytyy yks vaatekappale jota en ole voinut ennen esitellä täällä sillä en ole osannut yhdistää sitä mitenkään enkä minkään kanssa. Kyseessä on kirppikseltä eurolla napattu raitapaita.

blogi 052
Raitapaita: Kirppis
Liivi: H&M
Farkut: H&M
Kengät: Kirppis


Se on I-H-A-N-A! Vaikka pikkusisko Tanelin avustuksella kovasti koitti väittää että näytän tossa ihan erotuomarilta niin hahaa - enpäs näytäkkään. Vaikein vaatekappale toi silti on yhdistellä mitä omistan mut nyt kun keksin yhden loistavan kokonaisuuden mihin se sopii niin keksin varmasti vielä monta lisää.

Pakko laittaa vielä tää alimmainenkin kuva tänne ihan vaan siitä syystä et se on ihan hirvee :D Näytän tossa ihan epäsopusuhtaiselta lilliputilta joka koittaa olla ubersexykissa ja epäonnistuu siinä ihan täysin. Päivän naurut tarjoilen siis mä:

blogi 038

Raitapaita: hot vai not?

PS. Uusi sivupalkkikysymys!

4 kommenttia:

Hepa-Neiti kirjoitti...

Tosi magee asukokonaisuus!! Toi niukka liivi tuo ihanasti vyötärön esiin vaikka paita on muuten väljä :)

hihihii..muillakin siis tulee näitä ihania otoksia.."nyt mä koitan näyttää tosi viileeltä ja sexyltä..." YEAH RIGHT!! :) mä saisin niistä kuvista ihan oman huumori-blogin aikaseks :)

NooranElämää kirjoitti...

Kiva toi raitapaita :)

Christina kirjoitti...

Onpa kiva asu! Tuo raitapaita on ihana!

Sirpa kirjoitti...

Hot! :) ihanan pirtsakka asu!