tiistai 12. tammikuuta 2010

Muutoksia

Väsäilin nyt sitten uuden bannerin ja jätin blogini nimestä sen yhden ylämerkin pois. Sana ei enää tarkoita mitään mutta mä halusin että blogin nimi kirjoitetaan samalla tavalla kuin miten se äännetään. Ei enää siis olla sadekuuroja, ollaan vaan Ondees. Toi mun kuva bannerissa on vielä ihan kökkö, mutta ku en saa leikattua sitä paremmin näillä dataustaidoilla. Jos joku osaa ja jos jollain on aikaa niin saa leikeillä! Halusin vaan banneriin sellaisen kuvan missä on punainen tukka kun ei se edellisen bannerin musta polkka oli, no, aika kaamee.Ja hitto vaikka miten koitan käännellä ja väännellä ja poistaa ja vaihtaa blogimallia niin en vaan saa sitä edellistä taustakuvaa kokonaan häipymään. Kohta halkee pää ton kanssa! Ja tämäkään ei siis vielä ole valmis, lopullinen versio ulkoasusta. Sivupalkeissa on ainakin vielä muokattavaa jäljellä bannerin lisäksi.

Parani vai huononi?

7 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Parani :) Tai ei siinä vanhassakaan mitää vikaa ollut, mutta tästä tykkään vielä enemmän!

purr kirjoitti...

Todella upea banneri! :) Ihana asuyhdistelmä kyseisessä kuvassa.

Hepa-Neiti kirjoitti...

Hieeeno toi otsikko! :) Mulle tulee noista sivupalkeista joulupaketti mieleen noiden värien takia ehkäpä :) mutta ei se kai oo huono asia :)

Anonyymi kirjoitti...

Tää uus banneri on tosikiva, mutta se ei oikein sovi nyt tän taustavärin kanssa et ois ehkä hyvä jos tota taustaa muuttais vähän banneriin sopivamman väriseks :)

Sirpa kirjoitti...

Ihana paita ja ihana banneri! :)

Jaimsey kirjoitti...

Uus banneri on kiva:)

Roosa kirjoitti...

Riikka: Jee! Ei vanhassa munkaan mielestä ollut vikaa, mutta siihen ei saanut leveämpää tekstikenttää niin oli pakko pistää remonttiin koko homma :P

purr: Kiitos! Täytyy sitä tosin kyllä vielä muokata ainakin noiden kenkien kohdalta..

Hepa-Neiti: Hyvä saada joulufiilistä kaikkina vuodenaikoina! :D

Anonyymi: Taustavärin muuttaminen oli niin hankalaa et mieluummin muutan sit banneria :) Ja olis se toisaalt kivempi jos toi paita olis siinä vaiks pinkki mut mennään nyt tällä ainakin jonkun aikaa :)

Sirpa: Tänks!

Jaimsey: <3