perjantai 5. kesäkuuta 2009

Viimeistä kertaa salaista ystävää

(EDIT://Muutin ulkoasun takaisin, ei se tuntunutkaan hyvältä se pinkki. Katsellaan josko löydän jonkun paremman)

Olen kuulunut tämän kevään Salainen Blogiystävä- rinkiin ja hauskaa on ollut. Kiva saada postin mukana muutaki ku laskuja ja roskapostia.

Oman viimeisen pakettini sisältä paljastui seuraavaa:


En tiedä onko salainen ystäväni lueskellut blogiani oikeen kunnolla sillä tuo kynsilakka oli niin nappilahja kuin olla ja voi! Nyt on jotain mitä voi varpaisiin heittää kun pistää gladiaattorit jalkaan. KIITOS! Lakan lisäksi paketista paljastui kasa kynsiviiloja, minisakset, suklaata (josta katosi jo iso osa parempiin suihin) sekä kortti.

Ensimmäisen saamani paketin sisältö oli siis tämä (lue täältä tarkemmin postaus lahjoista):


Nämä ihanuuspaketit minulle toimitti siis Milla Not So Glamorous- blogista. Kiitos vielä kerran, todella onnistuneet paketit oli!

Minä sitten taas toimin ystävänä DesingHELMI- blogia pitävälle Anulle. Lähettämäni paketit voit tsekata täältä ja täältä. Anu päätti kuitenkin yllättää mut vielä totaalisesti ja lähettää paketin minulle! Ei niin päin pitänyt toimia mutta voi vitsit miten nousi hymy korviin kun näin mitä kirjekuoresta paljastui:


Mulla oli nämä korvissa jo eilen, ne mätsäs täydellisesti ton keltaisen hameen kanssa. Ja myös niiden keltaisten korkokenkien, ihan niin kuin Anu mukana laittamassaan kortissa oli epäillyt. Kiitos sullekin, oli hauska lähettää paketteja ja saadakin yksi!

Mikäli rinkejä järjestetään vielä tulevaisuudessa niin menkää ihmeessä mukaan. Mä ainakin ryhtyisin tähän hommaan mielelläni uudestaankin!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihanat nuo keltaiset korvikset!:) Ja mätsaa varmaan täydellisesti keltaisten korkkareiden kanssa:>

Anonyymi kirjoitti...

Kuullostaa kivalta idealta tollanen piiri :))

Milla kirjoitti...

Voi kiva kun tykkäsit;)

Anonyymi kirjoitti...

Mukava kuulla, että pidit korviksista. Olin niin tyytyväinen lähettämiisi lahjoihin, että halusin muistaa sinuakin jotenkin ;)

Roosa kirjoitti...

Sofia D: Oli pakko kokeilla niiden yhdistelmää heti ku noi kolahti postiluukusta ja voin sanoa et napakymppi ;)

Laura: Osallistu ihmeessä ens kerralla, jos nyt uutta rinkiä aletaan kyhäämään :)

Milla: Oi kyllä tykkäsin <3

HELMI: Tosi kiva kuulla että tykkäsit, olit kirjoittanu hyvät ohjeet siihen kyselyyn ;)