lauantai 25. huhtikuuta 2009

Pahoinpidelty käsi ja pelastava paketti

Sekosikiöhönttipostausta luvassa, tyrkkään kaikki jutut tähän samaan.

Aluksi edelliseen postaukseen liittyvä juttu. Onko hei teillä jotka ootte käyny verenluovutuksessa tullu tämmösiä rumia jälkiä käteen?


Noi ei oo mustelmia vaan jotai iha ihme juttuja. Tai siis on tossa yks ihan jäätävän iso ja kipeeki mustelma, mut se ny oli odotettavissa. Ei kai noi rumilukset nyt vaan jää tohon?! Pidin sitä sidettäki iha iltaan asti niinku käskettii.

Onneks SBY päätti piristää mua ja mun äklökättäni paketilla. Hih.


Paketista paljastui söpö kissakortti, vyötärövyö ja korvikset. Noi korvikset on ihanat, iha ku pari pikkusta omppua. Toi vyötärövyö on snadisti liian iso, mut kyllä se ylhäällä pysyy. Ja on lihomisvaraa! Toi vetskari on ihan <3. KIITOS ihana Salainen ystäväni, ihan mun näköisiä juttuja osasit valita. Toi vyö on oikeesti tosi kiva, pakko vielä mainita ettei nyt jää väärää kuvaa :) Sitten asuun, joka päällä suoritin pari päivää sitten pienimuotoisia shoppailutoimenpiteitä:

Baskeri: ?
Takki: H&M

Laukku: Kirppis


Rusetti: Gina Tricot
Peruspaita: H&M

Hame: Gina Tricot

Vyö: H&M


Toi hame on kyllä niin herkku. Ehkä vähän roiskeläppä mut siitäpä ei välitetä! Kaverin sanoin: "keväällä kuuluukin vilautella säären lisäksi hieman reittä". Kolmisen juttua sieltä kaupungilta sitten tarttui mukaan, mutta esittelen ne seuraavassa postauksessa. Nyt on meinaan pakko palata tämän pariin:


Ei kukaa opettelis noiden poimujen ja uurteiden englanninkielisiä nimiä mun puolesta? Ei oikee hotsittais.

19 kommenttia:

norppa kirjoitti...

Hurjannäkönen käsi, ei mulle oo ikinä tullut tuollaisia... Tsekkaa veripalvelun sivuilta, sanotaanko siellä jotain.

NooranElämää kirjoitti...

Mullekaan ei oo koskaan jäänyt käteen mitään jälkeä, kerran ihan pikkuinen mustelma. Tokalla luovutuskerralla tais kyllä käsi kipeytyä silleen, että en saanut sitä taitettua kunnolla ja sain sen takia saikkua harkkapaikasta :D

PupuLihavisto kirjoitti...

Kuolaanpa tääläkin tuota GT:n rusettia, se vaan on niin kaunis:)Keväällä saa keikistelläki vähä lyhyemmissä mekoisa ja hameissa, ainaski mun luvalla;)

Roosa kirjoitti...

norppa: Tsekkasin ja siel luki jotai jostai tulehduksista joista tulee punasia jälkiä. Ehkä käyn maanantaina YTHS:llä. Voi nenä.

Noora: Saisinkohan mäkin tenttejä siirrettyä ku mul on tää käsi tämmönen :D Tuskin ;)

Ilona kirjoitti...

Hei mulla oli tänään päällä tuo sama takki!

Ja tollaista vyötärövyötä voi helposti lyhentää, purat vain toisen sivusauman kuminauhan ja "nahkaosan" välistä, leikkaat kumpparia lyhyemmäksi ja ompelet uudestaan käsin, samoja pistonreikiä pitkin :)

Tirliina kirjoitti...

Mulle tulee verikokeestakin tuota paljon laajemmat (mitä sanoisin 20 cm) pitkät jäljet, tollaista saman näköistä ällöä. Vähän kipeähän se on, mutta kyllä se alkaa heti pikku hiljaa lähteä ja viimesitään kahen viikon jälkeen käsi on ku normaalistikin :)

Jenna kirjoitti...

Toi "aivo" näyttää aivan salmiakilta! :D

Roosa kirjoitti...

PupuLihavisto: Se oli vielä alessa toi rusetti! 5e ei ollu paha hinta ;)

Ilona: Kiitos vinkistä! Pitää katsoa uskallanko alkaa tohon operaatioon, pelkään et menee rikki :S

Tirliina: No hyvä (tai ei ne jäljet tietenkään oo hyvä :D), mä oikeesti jo neurootikkona vähän pelästyin :P

Jenna: Mä en kyllä tuollaista suuhuni laittais mistään hinnasta :D

venla kirjoitti...

Kiitos :D upea ulkoasu sivuillasi!

Ellie kirjoitti...

Toivottavasti kätesi paranee :)

Saanko udella mitä opiskelet kun tuollaisia juttuja pitää opetella? tulee heti mieleen että oletko lääkiksessä?

suklaasydän kirjoitti...

En ole verenluovutuksessa käynyt mutta useamman kerran ihan tavallisten verikokeitten jälkeen minulle on tullut tuollaisia. Olen vielä elossa (tässä näpyttelemässä) eli älä huoli suotta noitten jälkien vakavuutta :) Näyttävätkin tämmöisen maallikon silmään pelkiltä hassunmuotoisilta mustelmilta.

Roosa kirjoitti...

venla: Kiitos itselles ;)

Ellie: En sentään lääkiksessä. Logopediaa opiskelen jo toi aivojuttu liittyy psykan kurssiin, kognitiivinen neurotiede :)

suklaasydän: Mä oon vaan kauhee panikoimaan kaikesta :D

Alma kirjoitti...

Varmaan ihan suht normaalia, et se suoni vähän tihkuttelee ja siksi tulee mustelmaa. Voi olla tosi kipeä! Tiedän kokemuksesta! Viikon kuluttua varmaan on jo hävinnyt, vähän niinkuin tavallinenkin mustelma.

Roosa kirjoitti...

Alma: Ihmettelin vaan ku noi jäljet on kahdessa ihan eri kohdassa, mitenköhän se on mahdollista? :D

Anonyymi kirjoitti...

kivan näköiset nuo korvakorut!:)
ei oo kyllä kivan näköinen tuo käsi! Ei oo tainnut olla ihan asiansaosaava hoitaja kun on tuommoista jälkeä saanut aikaan..en taida mennä tuonne Turun veripalveluun..oon käynyt itse muualla luovuttamassa verta eikä oo koskaan tommoisia jälkiä jäänyt!

SBY kirjoitti...

Oi se tuli perille! Mä olen täälä ollut paniikissa tuleeko paketti ollenkaan, kun kaikki tunuti menevän päin mäntyä kun kävin postittamassa sitä. Voi vitsi tuon vyön kanssa:/ Mä mittailin sitä vaikka miten päin ja lopulta aattelin sen olevan jopa liian pieni. Mutta kiva, että tykkäät kuitenkin:)
Salainen blogiystäväsi:)

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: Ehdottomasti hei kantsii mennä! Kavereille ketkä on käyny siellä mooonta kertaa ei oo ikinä tullu tämmösiä, saattaa siis johtua ihan vaan mun hassusta verestä tai jostain :)

SBY: Tuli perillä ja ei tarvinnu ees hakea postista! Ja hei sainkin tässä kommenttiboksissa vinkin miten vyötä voi pienentää nii teen sitte nii jos toi ei pysy käytössä ylhäällä :) kiitti vielä!

bubble kirjoitti...

Multa otettiin pari viikkoa sitten normi verikoe labrassa. Tuloksena jättimäinen, kipeä mustelma, josta on edelleen pieni osa näkyvissä.... argh.

Poff kirjoitti...

Kivan paketin sait! :)