torstai 23. huhtikuuta 2009

Leopardi lopettaa lykkäämisen

Toi otsikko! :D

Tein tänään jotain mitä mun on pitänyt tehdä jo ainakin kaksi vuotta. Miksi sitä ihminen vaan lykkää ja lykkää asioita joiden tekemiseen ei mene yhtään aikaa eikä senkään vertaa vaivaa?!

Tepastelin kaverin tukemana siis vihdoin ja viimein osoitteeseen Yliopistonkatu 16 C. Ei jännittänyt, paitsi että mitä jos se sattuukin. Tänne siis mentiin:


Verenluovutukseen. Ei ollut ollenkaan kamalaa eikä pelottavaa. Henkilökunta oli asiansa osaavaa ja neuvoivat meitä untuvikkoja oikein asiallisesti. Eka täyteltiin parit laput, sitte mitattiin hemoglobiini (oli noussut sitten terveystarkastuksen, jipii!) ja lopulta lykättiin neula käteen. Mä inhoon verikokeita, mut ei toi sitä enempää sattunut. Tuntu ikävältä, mut ei sattunut.Näytin tossa kuvassa ihan läskiltä sialta, siks sensuurit. Mieshoitaja nappasi kuvan kun pyysin, mut sano kyllä et kaikkeen sitä tässäki ammatissa joutuu mihi ei ikinä uskonu joutuvansa :D

About 8 min olin toi putki kädessä, sit viel 5 min lepäilin ettei alkais pyörryttää. Koko prosessiin aikaa meni tunti, oli siis tosi nopee homma. "Palkaksi" sai sitte ilmasia kolmioleipiä ja mehua, ne leivät oli supernam! Nyt loppupäivän on ollut vähän heikompi olo kuin yleensä, mut se nyt oli odotettavissakin. Arnoldsin donitsit korjaa mitä vaan.

Eli kaikki te, jotka ootte pohtineet luovuttamaan menemistä niin vauhtia töppösiin! Mäkin, ikuinen vitkuttelija, sain aikaseks mennä niin kyllä nyt tekin.

Osa päivän asuakin näkyy jo tosta kuvasta, mut tässä vielä loput:

Nahkatakki: Jim&Jill
Huivi: Stocmann (nätti toi pesulappu..)
Baskeri: ?
Arskat: Glitter (<3)
Hame: H&M
Sukkikset: H&M
Kengät: Kirppis

Ps. Sanoin tänään yhdelle oudolle miehelle et sil on tosi upeet kengät. Pistin hyvän kiertämään!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Maija: hieno homma, tuota pitäisi useamman ihan kansalaisvelvollisuutena mennä kokeilemaan :P

Hepa-Neiti kirjoitti...

Sä oot ottanu kaikki miehet selkeesti haltuun tänään.. eka se verenluovutus-setä ja sit outo mies ja sen kengät!! Mahtavaa! Taitaa olla kevättä tisseissä kaikilla tänään kun aurinko paistelee :)

norppa kirjoitti...

Hyvä! :) Verenluovutuksesta tulee aina hyvä fiilis, eikä se paljoo vaadi. Ite meen heti, kun taas saan.

Rose kirjoitti...

Verenluovutus on hyvä teko ja ihailen niitä, jotka siihen pystyvät. Itse en yksinkertaisesti pystyisi, koska jo pelkkä puhuminen siitä laittaa kädet vapisemaan. :---)

anette kirjoitti...

Jee hienoo! :) Mulla on hyvä syy olla luovuttamatta verta, ku en saa koska oon liian laiha. :l Kukaan ei varmaan koskaan saa tietää (itseni mukaan lukien) luovuttaisinko jos oisin lihavampi, kun en oikeen liho millään. :D Pelkään kyllä pahoin etten uskaltas. :(

tipitii kirjoitti...

Mä olen käynyt nyt kolme kertaa luovuttamassa verta. Siitä tulee vaan hyvä fiilis jollain tapaa ja hauskaakin se toki on, jos on kaveri mukana ;)

vippe kirjoitti...

Hieno, hienoa! Mä aina markkinoin verenluovuttamisen puolesta. Ite oon kans luovuttanut ja vaikka siitä tuleekin fyysisesti sen jälkeen hieman heikompi oli, niin henkisesti tulee niin hyvä olo. Nyt mulla on kielto päällä, mutta toivon, että saisin sen pian pois...

Jenna kirjoitti...

Mäkin oon jo kauan miettinyt, että pitäis mennä luovuttamaan verta. Ehkäpä tän jutun jälkeen uskallan, jos ei kerran sattunutkaan paljoa.

Roosa kirjoitti...

anonyymi: Maija? :D

Hepa-Neiti: Joo siitä se varmaan johtuu, auringosta, et haluu olla mukana kaikille :)

norppa: Mä en varmaan niin usein käy kun sais, on muutenki toi hemoglobiini siellä alarajoilla ja näin. Mut ainakin pari kertaa vuodessa otan tavoitteeksi!

Rose: Neulakammoisille ei tosiaan kyllä voi suositella. Sielläki missä mä kävin nii yks tyttö itki lähtiessään. Oliskohan sille tullu huono olo tai jotain.

anette: Jotain huonoja puolia laihuudessakin! :D

tipitii: Hauskuudesta en kyllä tiiä, olis sitä kivempiakin tapoja viettää aikaa :D Mut ne leivät on ihan hyvä kannustin ;)

vippe: Mulle tuli aika kunnolla fyysesti heikko olo, pari päivää meni ihan koomassa ja huonossa olossa :/ Mut joo meen kyllä ehdottomasti uudestaan!

Jenna: Anna palaa vaan! Voidaan sopia vaikka blogitreffit ja mennä kimpassa? :D

ilonasi kirjoitti...

Munki on pitäny jo KAUAN käyvvä luovuttumassa verta, mikä ois kyllä tosi fiksua. Varsinki ku mulla on yleisveriryhmä 0, joka kävis kaikille.

Pitäs ottaa susta mallia :)