maanantai 8. kesäkuuta 2009

Bailu

Rankka bileviikonloppu takana ja entistä "rankempi" viikko edessä. Huh heijaa, mut onneks on sentään kivaa-rankkaa eikä mälsää-rankkaa.

Perjantaina olin siis kaverin tupareissa. Smirnoff virtasi ja hauskaa oli. Yhden ainoan säälittävän kuvan sain aikaseksi itsestäni ja siinäkin näytän ihan gootilta. Ja otsatukka oli siis noin hyvin koko illan joo..


Mitä tuosta nyt näkee, niin päällä oli GT:n farkut, perus halterneck-toppi H&M:ltä ja tämä bleiseri H&M:ltä myös.


Ostin kaverille tuparilahjaksi ehkä maailman siisteimmän leipägrillin ja matkaraastimen. Kyllä kelpaa paistella leipiä Fidolla ja raastaa juustoa.


Sitten lauantaina lähdettiinkin tyttökaverin kanssa laivalle (terkut Kristiina!). Kuudella päivällä ylittyi sallittu alaikäraja (21). Maihinousukorttien tarkastaja tosin yritti väittää et ikäraja olis ollu 23, hei me matkustajat tiedettiin säännöt paremmin ku heppu jonka TYÖNÄ on tarkastaa et ikärajoja noudatetaan. Go Viking Line!

(kuvailtiin siivojapoikien perseitä oikeesti, ei mitään kämästä laivaa ;) )


Viking Linen bonuskorttisysteemin ansiosta maksettiin meidän superkivasta hytistä vaan vitonen per naama. Ei kyllä saatu noita hitsin yläpetejä auki ku ne oli lukossa. Ja vessa oli pelottava. Mut muuten täys kymppi Viking Linen C-hyteille, päihittää Siljan halppishytit 100-0!


Kauheet vaatekriisit saatiin molemmat Kristiinan kanssa aikaseksi ku laivaan päästiin. Mulla oli mukana tasan kaks vaihtoehtoa enkä siltikää olis millää osannu päättää. Saatiin kuitenkin lopulta vedettyä päällemme oikeen hyvät asukokonaisuudet, kyllä kelpasi niissä vetimissä bailata.


Tästä kuvasta meen molempien asut näkyy varmaan parhaiten, vaiks ei kuitenkaan kovin hyvin (en sensuroinu sua Kristiina ku oot niin nättinä!):


Multa oli päällä siis Ginan makkaramekko, Andiamon gladiaattorikorkkarit ja H&M:n sydänlaukku.


Ilta oli hauska ja loppui vasta neljän aikaan aamulla. Illan aikana mm. kannoin Kristiinan pois tanssilattialta käsivarsillani (ei oltu tässä vaiheessa [vielä] siis kauheesa känäsä kumpikaan) ku limamiehet kävi ällöiks, tanssin nii etten oo varmaa ikinä tanssinu, söin paketillisen minicroisantteja ja kaadoin mustikkadrinkkiä mekolleni. Ainiin ja saldoksi miesrintamalla tuli yksi puhelinnumero (ei mulle, Taneli on parhautta) ja monta ruinausyritystä.

(Toi oli oikeesti kauneinta mitä oon pitkään aikaan nähny, täyskuu ja ton toisen paatin iltavalot <3)


Aamulla herättiin fresh:einä puoli kahden aikaan, shopattiin ja istuskeltiin eilisiltaisessa seurassa. Kristiina shoppasi niin reippaasti et saatiin taas bonuskortti risteilylle, on siis pakko lähteä pian uudestaan! En ostanu muutaku salmiakkia, chilipähkinöitä, Rieseneitä ja Tanelille viinaksia.


The day after- asuna toimi uusi H&M:n Fashion against aids- teeppari N.E.R.D.:iltä, perusfarkut varmaan kans H&M:ltä ja nahkatakki Jim&Jillistä. Ainiin ja keltaiset tennarit. Ei voinu jaksaa korkokenkäillä kahta päivää putkeen. Hauskaa muuten miten eri värisiltä mun hiukset näyttää noissa kahdessa ylläolevassa kuvassa..

Näin kului siis viikonloppu. Tän viikon aikana mulla on edessä mm. Tampereen reissu ti-ke, häät perjantaina ja rippijuhlat sunnuntaina. Ainiin ja tänään meen luultavasti yksille perjantain sulhasen kanssa. Mistä ihmeestä mä tekaisin itselleni elämän yhtäkkiä, kauheesti menoa koko ajan! Mut kyllä kelpaa, kun seura on hauskaa.

3 kommenttia:

Josephine kirjoitti...

siis mitä vittua, meillä on ollu tollanen koiragrilli jo pari vuotta ja oon aina luullu et se on vohvelirauta! tai äiti luuli, oon nimittäin vetäny sillä paritkymmenet grillijuustoleivät ;)

Cinderella kirjoitti...

Joo, meillähän ei oo 23-v ikärajaa paitsi Sintulla MAR-STO-välillä, mitähän se virkailija on sekoillu... :D Muistaakseni siitä on jo 3 vuotta kun ikärajat on viimeks muuuttunu.

-C

veera kirjoitti...

Meinasin tulla tänne huhuilemaan että samalla laivalla ollaan oltu, mutta ei ihan, sillä mä olin 7.6 :)