torstai 4. kesäkuuta 2009

Ja taas se tukkailee

Tänään oli taas hiusmuutospäivä. Ei yhtä radikaali kuin viimeksi, mut kuitenkin. Koskakohan te kyllästytte näihin mut jatkuviin hiuskokeiluihin..

Tästä lähdettiin siis liikkeelle.


Etutukka ylikasvaneena ja hiusten väri auringon vaalentamana "ei-minkään-värisenä". Toi vasen puoli ei ollu IHAN noin paljoo pidempi ku oikee mut oli kuitenki vähä. Ja noi kutitti ihan sikana.

Tepastelin siis iloisesti vakioparturiini Th. Pettersoniin Turussa. Päälleni heitin keltaista, pinkkiä ja mustaa. Voi vitsit miten kaipasin tota hametta ku olin Porissa kaks viikkoa! Oli mulla mukana matkassa viel pinkki laukkukin, mut se ei ehtinyt kuvattavaksi (kiireinen kapistus).

Hame: Kirppis
Musta teeppari: H&M
Vyö: Jim&Jill

Ton parturin nimi (Th. Petterson) on muuten ihan superkumma, mut se on silti paras paikka missä oon ikinä käyny tukkaani muutosta hakemassa. Parturi (Marjo) on asiansa osaava, hieman vanhempi naisihminen, joka kuitenkin loihti mulle tän täydellisen trendikkään ja nuorekkaan polkan. Hän ei turhia jorise eikä höpise mikä on IHANAA. Mä vihaan sitä ku parturit yrittää viritellä keskustelua ja small talk-ata mun kanssa. Tuolla voin istua ihan rauhassa hiljaa ja ottaa rennosti. Th. Pettersonilla on kaiken lisäks ihan huippuhalvat hinnat, hei otsatukan lyhentäminen maksoi KAKSI EUROA!! Turkulaiset, suosittelen todella lämpimästi tuolla poikkeamista. (sijaitsee osoitteessa Kaskenkatu 2)


Parturissa en siis tehnyt muuta kuin lyhensin tuon otsatukan. Leikkautin pois ihan reippaasti, kulmakarvat näkyviin. On enempi kasvuvaraa, mut ei kuitenkaan oo ylilyhyt.


Ja sitten. Voi taivas ja sitten.


Pistin Tanelin värjäämään mun tukan blogikilpailusta voittamallani Lorealin Casting Cream Gloss- hiusvärillä. Tota väriä piti laittaa yhteen osaan KOLME KERTAA ennen ku se tarttu. Mulla ei oo mitään raitoja eikä mitään järkevää selitystä oo miks toi väri ei siihen yhteen kohtaan tarttunu. Ja Tanelin mielestä tota väriä oli kamala levittää, et se oli liian "litkusta". Plussaa siitä, että värissä ei ollu ammoniakkia. Kaikesta muusta miinusta. En osta enää ikinä.

Lopputuloksena melkein pikimusta kiinalais-kleopartra-tukka. Tykkään!


Alempi kuva parempi ton värin puolesta. Ei siis ole noin kiiltävät eikä noin supermusta kuin salamaotoksessa. Laitan kyllä pian parempaa kuvaa, mutta mitäs mieltä ootte? Natsaako?
(ainiin ja blogiystäväni: pakettisi on tullut perille, postaan siitä huomenissa!)

5 kommenttia:

Hepa-Neiti kirjoitti...

Magee fleda!!! Hyvin pukee tummakin look sua!!

emm-ii kirjoitti...

Oi noi hiukset on tosi kivat :)

PupuLihavisto kirjoitti...

Hieno uus tukka! Ite en ennää ossaa ollakkaan ku mustasa tukasa, no siitä on kyllä tympiä lähtä muuksi muuttamaankaan;) Ja olipas etutukan lyhentäminen halpaa hupia! Itellä on huomisna potanmuotoiluaika, polkkamalli kun vaatii säätöä aikasta tihiään.

Hienosti rimmaavat nuo musta, keltainen ja kirsikkapinkki:)

Anonyymi kirjoitti...

Kivat hiukset, pukee sua :))

Riikka kirjoitti...

Oonkin miettinyt mikä ois hyvä kampaamo turussa.. Voisin ehkä mennä tonne testaa jos on noin halpakin! Paljonkohan siellä maksaa normi pitkien hiuksien leikkaus?