sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Vaikka on helle niin silti ÄRRRRsyttää

Voi vitsit miten ihanuustäydellisyys ilma tuolla on! Mua ei yhtään haittaa vaikka mittarissa paukkuu pian 30 celciusta rikki, täähän on ihan täydellistä. Oon ottanu arskaa viimeiset kaks päivää ja polttanu vaa kyynerpääni. Ei siis ole kuvia, mut laitan tähän täydellisen epäsopivan postauksen lopun. Sekotin vähän noiden kysymysten järjestystä et sain kuvia sopivin välimatkoin. Täydellinen päivä, mutta silti..

MINUA ÄRSYTTÄÄ...

Nimessäni:

Sukunimestäni en tykkää, vaikka toisaalta on siihen jo ehtinyt tottua. Sukunimeni siis tarkoittaa jotain mitä oikeasti inhoan, ironiaa parhaimmillaan.

Kasvoissani:

Mulla on viharakkaus-suhde mun silmiin. Ne on isomegajättimäiset, mikä toisaalta on ihan kaunista. Mut sit valokuvissa niitä ei saa mitenkään asettumaan nätisti. Ne vaan möllöttää ja näyttää lautasilta. Siks en bloginkaan kuvissa katso kameraan ku näytän ihan pelästyneeltä huumenarkkarilta.


Luonteessani:

Aikaansaamattomuus. Mieluummin vetelehdin ja vedän lonkkaa ku esim. luen tentteihin, kävisin lenkillä tai siivoisin. Oon totally hedonisti, altis riippuvuuksille ja välillä aika pinnallinen.

Vaatekaapissani:

Mekkojen pieni määrä. Tai no pieni ja pieni, mutta niitä tahtoisin lisää. Vaatekaappi saisi myös muuttua vaatehuoneeksi. Tilaa ei ole ikinä riittävästi.

Vartalossani:

Selluliitti. Ykkösinhokki. Hiton perinnöllisyystekijät, hiton laiska minä. Taidan ostaa kesäksi uimashortsit ja ottaa arskaa vaan parvekkeella.


En ostanut uimashortseja, tilasin tällaiset H&M:ltä. Toivottavasti no kivat, alkaa meinaan epätoivo iskeä ku on musta yläosa mut sopivaa ala-osaa en oo viel löytäny mistään.

Kotonani:

Turkukodissa ärsyttää etenkin se, et se on niin kaukana kotikodista ja sukulaisista. Vetävät ikkunat, todella huonosti toimiva liesituuletin sekä rumat muovimattolattiat eivät myöskään kuulu suosikkeihini. Haluisin puutalokaksioon.

Työssäni:

Siivoustyössä ärsyttää, no se että se on siivoomista. Tylsää ja puuduttavaa. Lastenohjaajan kesätyössä taas ärsyttää se että niitä hommia on niin vähän (5 viikkoa vaan). Välillä venähtävät työpäivät kuuluvat myös lastenohjaajan työn huonoihin puoliin, mutta mikäs siinä kun palkka juoksee ja lapset on ihania.

Ystävissäni:

Niiden vähyys. Tai se että mä oo niin huono hankkimaan niitä. Ja se, ettei mulla oikeestaan ole samanhenkisiä ystäviä kuin mä oon. Mut onneks noi mitä löytyy on muilla tavoin kivoja ja söpöjä. Etenkin söpöjä.

Perheessäni:

Asuu niin kauheen kaukana. Toisella pikkusiskolla on myös paha angstikausi menossa, mut kyl se kohta ohi menee.

Lemmikissäni:

Ei ole vielä.

Tahtoo tällaisen <3


Harrastuksissani:

Se, että ne pyörii shoppailun ja netin ympärillä. Syksyllä olis taas tarkoitus aloittaa yo-jumpat, toisen kerran. Eka kerta epäonnistu, jos syksyllä sitten. Pakko tätä persettä on alkaa liikuttaan!

Kumppanissani:

Se rutisee aina kun on sen vuoro tiskata. Se heittää vaatteita lattialle. Se haluis et mä söisin enemmän porkkanoita. Sen silmät menee lurpalleen ku se ryyppää. Mut onneks se on silti parasta maailmassa.

Kielenkäytössäni:

Olen oppinut hillitsemään kiroilemista, mutta juoruilu on edelleen paha tapa. Lasketaanko juoruilu kielenkäytöksi? En haluaisin että minusta juoruillaan mutta silti harrastan sitä itse melkeinpä päivittäin. Typerää.

Musiikkimaussani:

No tähän ei kyllä nyt tuu mitään. Ei mua ärsytä mikään musiikissa mistä tykkään.


Kotikaupungissani:


Turussa ei oo huvipuistoa. Kaikki muu taitaakin olla kohdallaan. Mut olis kiva aina välillä mennä päästelemään höyryjä ties mihin vemputtimiin.

Ruokavaliossani:

Heh, mistä mä alotan. Oikeesti en inhoo mitään ruokavaliossani ku oon niin hedonisti et rakastan kaikkee mitä suuhuni pistän. Mut oikeesti oikeesti napostelen liikaa kaikkea, syön liikaa herkkuja liian usein. En syö salaattia ku se on pahaa.

Lapsissani:

--

Naapureissani:

Ne laulaa Singstraria monta tuntii putkeen päivässä. Huonosti. Ja kovaäänisesti. Ja aina samoja kappaleita. Uudestaan ja uudestaan.

Nykyisessä elämäntilanteessani:

Tää oli vaikee. Haluaisin asua lähempänä sukua nii ehkä se sitte. Englanninkielinen tenttikirjallisuus myös tökkii. Ja opintotuen määrä.

Tulevaisuudessa:

Tulevaisuus on aina epävarmaa ja se ärsyttää. Ei voi tietää mihin päätyy ja missä vaiheessa. Kenen kanssa- kohta on toivottavasti jo ratkaistu, voin raahaa Tanelin mukanani mihin vaan.

Ainiin ja arvatkaas mitä? Meikä on huomenna vuoden vanhempi! 21 pyörähtää mittariin. En ole menossa bailaamaan, en oo juhlinu synttäreitäni sitte 18-vuotis kotibileiden. Kyllä sitä nyt sit ehtii viikonloppuna niin laivalla ku tupareissakin vetämään pään täyteen.

Ja onnea vielä huimasti kaikille koulunsa päättäneille! Niin yseille, amitskuille ku ylioppilaillekin.

Monellako oli juhlat viikonloppuna, omat tai toisen?

(Bichon Frisé, zen cafe)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Omat juhlat oli eilen. Hurjasti synttärionnea!:)

PupuLihavisto kirjoitti...

Hihii, mää tilasin kans nuo Henkkamöykän jättipöksyt:D Se yläosa ois ollu tosi kaunis isoine rusetteineen, mutta aikasta epäkäytännöllinen, niinpä en sitä tilannukkaan.

Hepa-Neiti kirjoitti...

Kyllä mä sanon että sun silmät on ihan superkauniit!! :)

Koirannälkään voit ottaa meitin puudelit pariksi päiväksi ja hei, mä voin alkaa sun kaveriksi<3 :) samanhenkinen kirppishiiri ainaski oon. :)

tipitii kirjoitti...

Onnea synttäreitten johdosta! Mulla oli omat juhlat ja aivan mahatavat pirskeet olikin, niin päivällä sukulaisten kanssa kuin illallakin kera kavereitten ;)

munkkipossu kirjoitti...

Paljon onnea synttärisankarille! Millos ois seuraava miitti?:)

Roosa kirjoitti...

Sofia D: Onnea myös sulle ;)

Pupu Lihavisto: Hei mä oon tilannu jo aikasemmin sen yläosan ja epäkätevyydestä ei oo tietookaan :) Ihan perusuikkarit. Miks ne olis epäkäytännölliset? :)

Hepa-Neiti: Pari päivää vois olla joo ihan hyvä aika ku ei kauheesti tota koirakokemusta oo :D Menisin varmaa ihan paniikkiin.

tipitii: Hyvältä kuulostaa ;)

munkkipossu: Pitää käydä anonyyminurkassa vähän järkkäilemässä kunhan muistan vaan!

heini kirjoitti...

Onnea! Miulla on muuten juurikin tuollainen koira kuin mistä kuvan laitoit:--)<3 Ihana rakas Bichonimme täyttää heinäkuussa 14 vuotta ja on syöpäsairas:--( Mutta täytyy sanoa, että on maailman ihanin rotu ihan ehdottomasti!!! Eikä allergisoi!:--)