perjantai 29. toukokuuta 2009

Hiushistoriikki

Mä oon sellasia hiusihmisiä, et en kauaa samassa hiustyylissä viihdy. Pari vuotta taitaa olla ennätys, ja seki oli blogin alkuaikoina nähty ihan perus pitkä tukka ilman mitään värjäystä tai leikkausta.

Tää postaus tulee sisältämään mun tukkatyylit vuosilta 2004 - 2009. Kaikista leikkauksista ja väreistä ei välttämättä enää ole kuvamateriaalia olemassakaan joten jotain saattaa välistä uupua. Piti alottaa vuodesta 2004 ku siitä vanhemmat kuvat olisivat tarvinneet toimivan skannerin eikä meiltä sellasta löydy. Ehkä myöhemmin julkaisen ne sitten. Mut lähdetään nyt kuitenkin liikkeelle vuodesta 2004 ja lukion alusta.

Haluaisin vielä sanoa, että mulla oli kyllä ihan normaali ruskea puolipitkä tukka ku menin lukioon, mut sitte kuukauden päästä iski angsti ja totaalikyllästyminen kaikkeen normaaliin.

Syksy 2004, lukion 1. vuosi, 16v


Tällaisen meikä sitte vetäsi! Parturissa puoli metriä tukkaa pois, kotona parit värinpoistot ja punaista päähän. Multa ei oo ikinä puuttunu kokeilunhalua eikä rohkeutta tällasiin muutoksiin. Haistatin vitut kaikelle ja teineilin niin että maa tärisi. Nykyää en tekis noin, mut sillo se oli siisteintä ever.

Talvi 2004, lukion 1.vuosi, 16v


Talvella kyllästyin punkkaristailiin ja laskin tukan alas. Punaisuus säily vielä tammikuuhun 2005 asti ja sen jälkeen laitoin mustaa päähän. Kiva muuten toi kanapersekampaus. Ja noi meikit. Tanelin kanssa alettiin seurustelemaan 2005 helmikuussa, sillon mun tukka oli jo musta.

2005 kevät-kesä, lukion 1.vuosi, 17v

Kuva otettu sillon ku täytin 17, lasissa kossua ja mountain dewiä. Tukka kanaperseellä ja mustaakin mustempana. Tykkäsin oikeesti tosta teinikampauksesta aikoinani, se sopi mulle. Mut ei kyllä enää ikinä.

2005 syksy, lukion 2. vuosi, 17v

Annoin tukan kasvaa koko kesän ja syksyllä se oli sit tuon pituinen. Väri oli tuommoinen haalistunut musta. Kampaus ja meikki kouluprojektin johdosta tuollaiset, oikeesti siis kuljin ihan tukka alhaalla ja naama puhtaana.

2006 talvi, lukion 2. vuosi, 17v


Tukka kasvoi kasvamistaan ja lopulta värjäsin sen tuollaiseksi ihmeen punertavaksi. Siis mitä ihmettä toi väri on olevinaan?! Kuvassa hyppelehdin vanhojentanssimekossani by the way.

Kevät 2006, lukion 2.vuosi, 17v


Kakkosvuoden loppupuolella iski taas kyllästyminen hiusten malliin, joten pätkäsin itelleni hieman extempore otsatukan (mietin mä sitä vartin). Leikkaus on siis aika samanlainen kuin nyt, vähän pidempi vaan. Ignooratkaa levinneet meikit ja punaiset silmät. Känä ku känä.

2006 kesä, lukion 2.vuosi, 18v


Kesällä ei muuta muutosta tapahtunut kuin auringon vaalentama väritys ja suoran otsatukan siirto sivuotsikseksi.

Syksy 2006, lukion 3. vuosi, 18v


Syksyllä tapahtu vaihteeks kyllästyminen yhä kasvavaan tukkaan joten napsaisin sen pois. Lisäsin pari punaista raitaa ja vihreet piilarit. Raidat haalistu parissa viikossa. Inhosin tota tukan malliaki enkä oo ton leikkauksen jälkeen sillä parturilla käyny.

Tästä eteenpäin annoinkin sitten vaan tukan kasvaa ja kasvaa. Värjäsin jossain vaiheessa tukan omanväriseksi joten juurikasvuakaan ei enää tullu.

Kevät 2007, lukion 3. vuosi, 18v


Kevät 2008, 19v

Talvi 2008-2009, yliopiston 1. vuosi, 20v


Tohon pituuteen asti tukka ehti kasvaa kunnes sitten leikkasin sen. Mun tukka kasvaa oikeesti ihan sikanopeeta tahtia, mikä on ihan hyvä vaan. Voin pätkäistä sen polkaksi ja jo puolen vuoden päästä ollaan noissa ylläolevissa pituuksissa.

Ja nyt sitten, pian 21- vuotiaana mennään tällä puolipitkällä otsatukkastaililla eteenpäin. Tarkoituksena on kasvattaa tätä tukkaa tuohon entiseen pituuteen ja värjätä tummatummaksi, melkein mustaksi. Stay tuned.

15 kommenttia:

Hepa-Neiti kirjoitti...

oih mitkä nostalgiset fiilikset tuli tuosta kananperse-tukasta. :) mulla oli samanmoinen yläasteella kun yks kavereista leikkas koko kylän tyttöjen päät...rouheesti vaan isoilla fiskarseilla...lopputulos oli hmmm...no, sillon se oli pakko saada mut nykyään ei sit ehkä kuiteskaa.. :)

Telly kirjoitti...

Ihana tuo sinun vanhojentanssimekkosi!

norppa kirjoitti...

Hii, näitä on niin kiva nähdä. iteki joku aika sitten tein just vastaavan postauksen.

tipitii kirjoitti...

Kaunis vanhojentanssimekko! Mun kaverilla tais kanssa olla joskus tollanen kananperse-tukka. Ai että se oli siisti sillon...

Fifi kirjoitti...

Ikuisena polkkatukkafanina olen sitä mieltä, että tuo viimeisin kampaus sopii sulle kaikkein parhaiten! :)

Anonyymi kirjoitti...

apua oon aina kuvitellu että oot ollu sellai hiljanen kiltti runotyttö teininä ja nyt sitte tämmösiä paljastuksia!!!! haluutko kertoo lisääki?

Joa kirjoitti...

Vau, sullahan onkin on ollut varsin rohkeita hiustyylejä! :) Kiva postaus! Ja tuo vanhojen mekko on aivan kuolattavan ihana ja näyttää istuvan kuin hansikas (meinasin kirjoittaa kuin makkara?!). :-D

Anonyymi kirjoitti...

muotibloginkirjoittajalla jolla on hiustyyli hukassa :D

Roosa kirjoitti...

Hepa-Neiti: Joka toisella tytöllä oli sillon tollanen kampaus :D Ihanan legendaarista.

Telly: Kiitos, tykkäsin itekin huimana vaiks en alunperin todellakaan ajatellut vihreää :)

norppa: Pitää tulla ehdottomasti katsomaan!

tipitii: Siisteintä ever ;)

Fifi: Hih, kiitos! Olen vaan niin nopea kyllästymään etten viihdy tässäkään kovin kauaa :D Mut onneks tukka ei kuitenkaan NIIN nopeesti kasva (vaiks nopeesti kasvaakin) nii ehtii oleen tässäkin mallissa ilman parturissa ravaamista :)

Anonyymi: Nykyään oon sellainen, en tuolloin :D Jokaisellahan on oma "synkkä" menneisyytensä ;) Ja mitä siitä nyt kertois, alkoholia, bileitä ja kavereita :)

Joa: Se ei olis voinu istuu yhtään tuon paremmin, pelkäsin koko talven et jos lihoon liikaa ennen tansseja enkä mahtuiskaan mekkooni enää :D

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: Ei, vaan tykkään vaihtelusta ;) Tosin en kyllä väitä että noi teinitukat olis kovin tyylikkäitä olleetkaan :D

anette kirjoitti...

Apua toi sun vanhojentanssimekkos on maailman ihanin!<3<3

Sulle sopii mun mielestä hyvin mustat hiukset. :) Ja noi punaset tos vanhojentanssimekkokuvas on myös must kivat. :D Mulla on ollu joskus (no muutamaanki eri otteeseen..) just aika lähelle ton sävyset punaset ja mä tykkäsin niistä. :D

bubble kirjoitti...

Nostalgiaa tosiaan - tosin mulla tais suurimmat fiilikset tulla Mountain Dewin lantrauskokeiluista.. x)

Roosa kirjoitti...

anette: Kiva kuulla että mustat sopii, ku sellaiset oon varmaan jossain vaiheessa värjäämässä :)

bubble: Ja se oli ihan järkkypahaa iha sama mitä siihen plissasi :D

heini kirjoitti...

Haha:--D Tämä oli kiva! Koska en olis uskonu, että olet noin uskalias!:--) Jotenkin tuo pitkä perusruskea tukka ilman otsatukkaa oli jotenkin niin perussettiä, kun voi olla, että ajattelin sinulla olleen aina sellanen tukka:--D Kiva postaus siiis, tänks <3

Ence kirjoitti...

Hoho oot aika kameleontti, ei ihan heti uskois että olet kaikissa noissa kuvissa :-D

Voisin varastaa idean ja kyhätä jonkun samantapaisen itsestäni. Minullakin kun tuo tukkamuoti on vaihdellut aika radikaalisti vuosien saatossa.