sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Easy sunday

 

Onpas ollut ihanan rentouttava sunnuntai. Tein jo aamulla päätöksen, ettei tänään tarvitse tehdä mitään järkevää. Koulumielessä järkevää siis, ehkä nyt siivous ja tukan värjäys ja jumpassa käynti lasketaan edes semijärkeväksi touhuksi?

IMG_2833

IMG_2841

IMG_2867

 

Näissä vaatteissa siis kävin tänään kauppareissulla. Rakastan noita kenkiä noiden nauhojen takia, miksei kaikissa vaatteissa ole yhtä kivoja yksityskohtia?

Oli muuten aika extreme kauppareissu. Mentiin pyörillä – iso virhe. Kaikki pyörätiet aivan umpijäätä, sellaista röpelöistä missä ei pysy ollenkaan pystyssä. Matkaan meni varmaan puolet kauemmin mitä normaalilla kelillä pyöräillessä, mutta päästiinpähän vihdoin hengissä kotiin!

 

IMG_2868

Kerrankin kun oli aikaa kokata päätin tehdä oikeasti jotain ruokaa. En tykkää kokata, en osaa kokata. Joten aika harvinaista herkkua siis jos mä kokkaan lihakasviswokkisössöä.

IMG_2870

IMG_2871

IMG_2872

IMG_2888


Ja oli muuten hyvää! Täytyisi alkaa oikeasti treenaamaan enemmän tuota ruuanlaittoa..

Nyt pitää jo kiitää, mulla on kolme minuuttia aikaa heittää ulkovaatteet päälle ja ilmestyä tuohon pihalle kaveria vastaan. Me mennään vähän sheikkaamaan buutia dancefit tunnilla. Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

IMG_2899

Ei kommentteja: