lauantai 12. helmikuuta 2011

Nyt kävi näin

 

Päästetäänpäs nyt kaikki edelliseen postaukseen kommentoineet jännityksestä. Ei oltu tyytyväisiä siihen kämppään, valitettavasti. Se ei vain ollut mitään verrattuna tähän meidän nykyiseen. Heti ovesta sisään astuttaessa tuli ahtaanpaikankammoinen olo ja koko kämppä oli yhtä käytävää. Aula ei todellakaan ollut aula, vaan ennemminkin käytävä. Makuuhuoneeseen ei olisi mahtunut edes meidän nykyistä sänkyä ja vessassa ei mahtunut edes kääntymään ympäri. Eli jään kyllä mieluummin tähän kämppään, johon olen kuitenkin suht koht tyytyväinen. En vain osannut ennen arvostaa sitä mitä meillä nyt on. Meillä on tilaa.

 

koti

 

Tein hienon pohjapiirroksen tästä meidän nykyisestä kämpästä, jossa neliöitä siis 46,5. Meillä on myös oma parveke, joka ei kuvassa näy. Meillä ei ole turhia käytäviä vaan järkevästi käytettyä tilaa. Meillä on varastohuone, näkymä joelle ja tilava makuuhuone. Oikeastaan ainoat asiat, joista en tässä kämpässä pidä ovat muovimattolattia, tylsän väriset seinät sekä osittain sisustus. Eli ongelmat eivät oikeasti ole edes suuria.

Ei tämä nykyinen kämppä mikään mielettömän upea ilmestys ole, mutta kyllä mä täällä mieluummin asun kuin siellä ahtaassa luolassa. Jos vaikka piristäisi tätä kämppää seuraavaksi jollain näillä..

 

 

säilytys

kasvi

matto

3 kommenttia:

Varpunen kirjoitti...

Me asutaan miehen kanssa toistaiseksi n. 39 neliön kämpässä ja hyvin sujuu. Säilytystilaa on harmillisen vähän, mutta ei se mitään. Omakotitalosta haaveillaan. :)

Roosa kirjoitti...

Varpunen: Se on varmaan pohjaratkaisu mikä tilan tuntua luo, neliöistä riippumatta :)

Anonyymi kirjoitti...

Voisit tehdä perusteellisen asuntopostauksen, ainakin pohjapiirustuksen perusteella näyttää ihan kivalta tämä nykyinen :)