torstai 10. helmikuuta 2011

Voisiko haaveet oikeasti toteutua?

 

Olen lievästi sanottuna täpinöissäni. Eilisen sähköpostin jälkeen en ole osannut ajatella oikeastaan kuin yhtä asiaa. Asiaa, josta olen haaveillut noin.. puolitoista vuotta. Ja jonka mönkään menemistä pelkään aikas paljon.

Saatiin siis asuntotarjous. Ollaan jonotettu kämppää tälle kyseiselle alueelle nyt tosiaan se puolitoista vuotta jaeilen sieltä sitten tarjous pompsahti. Asuinalue on ihana, matkat kaikkialle todella lyhyitä ja vuokra olisi pienempi kuin tässä nykyisessä kämpässä. Oon kuullut kaikkialta vain kehuja näistä tämän alueen kämpistä, ovat kuulemma ihania. Mutta ainoa mitä pelkään on että kämppä on liian pieni.

 

asunto

Eihän tossa ole kuin kolme neliötä vähemmän mitä meillä nyt on käytettävissä. Neliöitä olisi siis 43. Tosin kaikki tämä spekulointi on nyt vähän ehkä turhan aikaista, sillä ylihuomenna mennään katsomaan joskos tuosta kämpästä olisi meille kodiksi. En vain osaa nyt tällä hetkellä ajatella mitään muuta, joten siksi tänään postaus tähän liittyen.

Jos tuo kämppä on ihana, muutto on kahden viikon päästä. Kahden viikon. Lievää paniikkia ilmassa, mutta ei saa toivoa liikoja. Ei saa suunnitella eikä haaveilla. Pessimisti ei pety, right? Ja silti toivon ihastumista niin kovasti..

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Henrikistä? :)

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: Sieltäpä ;)

Reetta kirjoitti...

Pohjapiirrustus näyttää ainakin hyvältä! Toivottavasti asunnon koko ei tule esteeksi :)

Riikka kirjoitti...

Toivottavasti asunto on kiva ja saatte sen!

Ence kirjoitti...

Onnea matkaan, täällä pidetään peukkuja :)

Anonyymi kirjoitti...

mulla ja poikkiksella on 40 neliötä ja asunto tuntuu hyvin tilavalta, kaikki riippuu siitä, miten kämpän suunnittelija on käyttänyt ne neliöt

onnea asuntotarjouksesta!

Roosa kirjoitti...

Reetta: Vessan koko vähän epäilyttää, mutta muuten oon kyllä samaa mieltä pohjapiirroksesta :)

Riikka: Voi se olis niiiiiin hienoa!

Ence: Kiitos, niitä tarvitaan :)

nimikirjoitus: Totta puhut. Noissa pitäis olla tosi korkeat huonekorkeudet noissa kämpissä, se tuo varmaan aika hyvin tilan tuntua :)

bubble kirjoitti...

OOh, kuvista päätellen huoneissa on kakluunit/takat? Neliöistähän kaikki on tosiaan kiinni, tossa näyttäs että keittiöön mahtuis pieni pöytä ja toisaalta aulaan jonkun verran kaappeja säilytystilaksi :)

Roosa kirjoitti...

bubble: jep, kaksin kappalein kakluuneja! :) Enää kolme tuntia 45min näyttöön..