keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Luksusta Kappahlista?


Päätin tänään käydä pikaisesti ennen demoja Kappahlissa hakemassa vihdoin ja viimein itselleni oikeasti lämpöiset lapaset. Ei ne nahkasormikkaat ja ohuet tumput oikein enää tunnu riittävän noilla 15 asteen pakkasilla.

Löysinkin tumput, ihanat ja lämpimät. Mutta törmäsin myös yhteen laukkuun, jonka kohdalla suuni loksahti auki. Oikeasti, ihan apposen auki. Pysähdyin keskelle käytävää toljottamaan laukkua epäuskoinen ilme naamalla.

IMG_2122

 

Mulberry Bayswatereita Kappahlissa? No ei todellakaan, vaan täydellisiä look-a-likeja. En ennen ole ollut niin tarkka näistä look-a-like-jutuista, ei ne ole ennen kolahtaneet eikä tuntuneet mitenkään vääriltä. Mutta tää jotenkin pisti.. vihaksi. Ei voi tehdä NOIN samanlaista laukkua ja laittaa sitä ihan pokkana myyntiin. Järkyttävää typeryyttä, oikeesti. Mä haluan mun unelma mulberryn ihan vaan aitona, en tommosena kamalana kolmekymppiä maksavana feikkikopiolookalikena. Jotain rotia pitää olla.

Tässä vielä vertailun vuoksi se aito ja alkuperäinen Bayswater. Ärrimurri, ärsyttää! Olisin boikotoinut koko typerää Kappahlia jos ei siellä olisi oikeasti ollut niitä ihania lämpösiä tumppuja..

mulberry

kuva

6 kommenttia:

bubble kirjoitti...

Suora kopiointi on kyllä todella ärsyttävää. Kun ei sitä edes vaivauduta peittelemään lisäämällä tuttuun malliin jotain omaa.

Ootko muuten hoksannut Olivia-lehden sivuilla olevan arvonnan, jossa oli kolme Mulberryn laukkua palkintoina? :)

Roosa kirjoitti...

bubble: EN, pitää äkkiä mennä tirkistelemään lähimmän Siwan lehtihyllyä :D

I'm Lacking kirjoitti...

Niin siis se arvonta on Olivian nettisivuilla :).

Ei tulis mieleenkään ostaa tuollaista laukkua, varsinkin kun siinä ei tosiaan oo mitään omaa.

Roosa kirjoitti...

I´m Lacking: Ai, haha :D Käsitin ihan että Olivian sivusivuilla :D Kiitos :)

Riikka kirjoitti...

Oho :D Jopa mä huomaan että toi on täysi kopio, vaikka en tajua mitään mistään merkkilaukuista.

Roosa kirjoitti...

Riikka: Niinpä, jos jo me "noviisit" tunnistetaan toi ihan selkeesti niin ei voi olla muuta kuin täydellistä kopioimista :D