tiistai 30. marraskuuta 2010

Joulualennusmyyntiennakko


Sanahirviöotsikko! H&M päätti ilmeisesti aloittaa joulualennusmyyntinsä jo nyt, ainakin onlineputiikista päätellen. Minäkin kaikessa “en shoppaile ennen joulua!!” –uhoamisestani huolimatta pistin tilaukseen muutaman halvan ja söpön vaatekappaleen. Muutaman ja muutaman..

lörttö

Pistin tilaukseen muutaman lörttöyläosan. Olen aina luullut, että lyhyet yläosat ovat se mun juttu, mutta olen tainnut tulla toisiin ajatuksiin. Lörttöpaita peittää sekä mahamakkarat että parhaassa tapauksessa yläreidetkin, eli ne on omiaan tällaiselle kroppaepävarmalle ihmiselle. Hintaa lörtöillä oli ylärivistä alkaen 6,95e, 9,95e, 9,95e ja  9,95e.


mekko

Tilasin sovitettavaksi myös muutaman mekon. Tai no tuo valkoinen taitaa olla pikemminkin pitkä paita. Punaista mekkoa ajattelin arkimekoksi, päivien piristäjäksi värinsä puolesta. Nahkamekko taas oli niin halpa, että pitäähän sitä nyt ainakin sovittaa. Kukka-asia voi olla joko tosi ihana tai sitten tosi kamala värioksennus, ensi viikolla selviää kumpi. Mekkojen hinnat oli 14,95e, 7,95e, 12,95e ja 7,45e.neule

Pari neulettakin pääsi mukaan tilaukseen, ihan vaan koska oon huomannut ettei mulla oikeasti ole kuin ehkä kaksi neuletta.. Epäilen hyvin vahvasti sinisen jäävän vaatekaappini osaksi. Hintaa molemmilla neuleilla oli 12,95e.


toppi

Ja bonuksena vielä toppi, joka on ihana mutta josta ei raaskinut maksaa täyttä hintaa. Mallia lörttö tämäkin. Hintaa 6,95e.

Kaikkia en tietenkään noista pidä, muuten menee rahat ja sen myötä terveys kun ei ole varaa ostaa ruokaa. Onneksi mä en ole niitä ihmisiä, jotka valehtelee itselleen tilaamalla juttuja “vain sovitukseen, palautan kyllä sitten suurimman osan. Nämä ihmiset eivät kuitenkaan sitten ikinä toteuta tätä alkuperäisajatusta. Eivätkö ihmiset tiedä että valehtelu on rumaa, jopa kun sen tekee vain itselleen? Se on tuhoisaa mielenterveydelle ja lompakolle. Onneksi itse arvostan molempia niin paljon, että mulla pysyy tilauksissa mukana se puhdas terve järki. Mulla on vielä sentään itsehillinnän rippeet jäljellä. Minä oikeasti palautan noista suurimman osan. Enkä valehtele itselleni, sillä valehtelu on rumaa.

4 kommenttia:

joz kirjoitti...

mä en jotenki raatsi tilata edes sovitettevaksi, vaikka ne saakin palautettua tosi näppärästi :D tilaan vaan sellasia varmoja juttuja :D mut kivoja juttuja, kattelin iteki noita lörttöyläosia eilen mut en raatsinu tilata.

Roosa kirjoitti...

joz: Mä oon jo tottunut siihen, et tilaan paketin ja palautan niistä 85% :D Mut se paketin edestakasraahaaminen ärrän ja kodin välillä on kyl rasittavaa..

Riikka kirjoitti...

Mä klikkailin ihan kamalasti kaikkea ostoskoriin, sitten ennen tilaamista karsin suuren osan pois ettei käy niin että ihastun kaikkiin enkä palauta mitään :D Nytkin kyllä osan voisi palauttaa, saa nähdä mitä sieltä tulee.. Pari samaa juttua kun sulla lähti myös tilaukseen!

Roosa kirjoitti...

Riikka: Mun tekee joka aamu mieli mennä kurkkimaan olisiko jotain kivoja juttuja tullu lisää.. mut tähän mennessä oon hillinny itseni :D