tiistai 12. lokakuuta 2010

Vuodenajan vaihtuminen –> traumatisoitu tyttö


Huh mikä päivä! Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin yrittää olla ahkera tyhjällä vatsalla. Miksei sitä ikinä, ikinä muista ottaa tarpeeksi eväitä mukaan kun päivä venyy liian pitkäksi? Tai jos muistaa niin miksei niitä ymmärrä pakata siihen söpöön eväsrasiaan vaan kiireessä heittää eväänsä laukun pohjalle kaikkien kirjojen alle? Murskaantunut banaani laukussa oli enemmän kuin kiva ylläri luennon jälkeen..

20101012_30

 

Ylipitkältä tuntuneessa päivässä oli nälän lisäksi toinenkin plääh. ENSILUMI! En kestä. Ei vielä. En oo valmis. Yäk. Mulla on liikaa ihania mokkakenkiä, jotka ei tykkää lumesta. Mulla EI ole talvitakkia, jota kehtaisin käyttää. Pipot saa mun pään näyttämään ihana kanamunalta. En tykkää olla munapää.

 

20101012_72

 

Mutta jottei koko postaus menisi pelkäksi rutinaksi niin voisin kehaista noita H&M:n muovikiiloja. Muistatte varmaan kuinka paasasin laadun perään pari viikkoa sitten? Ja kuinka kuitenkin hairahdin näihin muovitöppösiin? No nyt viikon käyttökokemuksella voin sanoa että oli se ihan hyvä päätös. Kengät on mukavat jalassa ja juuri täydellisen koruttomat. Sekin kertoo paljon, että mulla on ollut noi jalassa.. viitenä peräkkäisenä päivänä. En ikinä, ikinä käytä samoja kenkiä kahta päivää putkeen.

 

20101012_7

 

Muuhun asuun otin inspiraatiota viime postauksen “lämpimät sävyt”-kuvasta. Tummanvihreät sukkikset ja hattu(<3) saivat seurakseen leijonankeltaista, mustaa ja vähän raitaakin. Tykkäsin, vaikka vyö kuristi mut melkein hengiltä. Mitä nainen ei tekisi…?

Nyt loppusalkkarit, kaksi JÄTTIKOKOISTA leipäpalaa ja kaakaota. Ehkä mä selviän ensilumitraumoista näiden avulla.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä sävy sinulla on muuten hiuksissasi? On meinaan aivan täydellisen ihana :)

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: Lorealin Préférence Fériaa (piti oikeen googlettaa, hitsi et on värillä vaikee nimi!) oon käyttänyt nyt.. vuoden putkeen ja hyväksi oon todennut. Värin haalenemisen estämiseksi oon käyttäny Kc professionalin colormaskia, currysävyä. Se on sellasta sävyttävää hoitoainetta, tosi tehokasta! Tosin toi curry on mun makuun vähän liian punanen, joten ostin vähän aikaa sitten Riflessi merkkisen "color renewal maskin" sävyä copper jos se olis enempi oranssi ja vähemmän punanen. Kohta puoliin pääsen sitä testailemaan niin kerron sitte tuloksia :)

Tulipas pitkä vastaus, innostuin aina välillä vähän jaarittelemaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta! Itse olen yrittänyt saada tuollaista väriä aikaiseksi Lorealin Recital Preferencen 8.34-sävyllä, mutta tulos ei ole läheskään noin kuparinen ja intensiivinen. Täytyykin seuraavaksi kokeilla tuota Feriaa.

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: Mä oon tainnu yhden kerran kokeilla tota sun mainitsemaa väriä, mutta tosiaan en tykänny siitä :P Toivotaan että Feria toimii sulla yhtä hyvin kuin mulla :)

Katja kirjoitti...

Tämä asu on aivan ihana! Pitäisi itsekin uskaltautua kokeilemaan keltaista väriä :)

sofi - randomi seuraaja :) kirjoitti...

ehkä ihanin asu, joka sulla on ollut blogissas!