keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Bloggaajapersoonan sisäistäminen

 

Olen nyt jotenkin ihan tulessa tän blogin kanssa, postausta pukkaa melkein joka päivä. Tää olis hyvä ottaa ihan tavaksi, ei pääse rutiinit ruostumaan. Oon jo pitkän aikaa halunnut julkaista postauksia joka päivä, mutta unohdan aina joko kuvata kaikkia juttuja tai sitten jumitun sohvan nurkkaan. Täytyisi omaksua paremmin tämä bloggaajapuoli itsestä.

Image445454

Kun muutama postaus takaperin kyseenalaistin koko bloggaamisen tuntui jokin loksahtavan mielessäni. Etsin syytä bloggaamisen hauskuudelle, mutta hoksasinkin ettei mun tarvitse tietää miksi. Mulla on muutenkin pahana tapana ylianalysoida aivan kaikkea, joten taidan nyt jättää bloggaamisen kaiken sen ulkopuolelle. Tämä on hauskaa ja se riittää. Tämä on itse asiassa juuri nyt hauskempaa kuin aikoihin, joten eipäs kyseenalaisteta toisen ilon aiheita.

Imagetrtr6 
Heräsin tänään ihan muuten vaan kolme tuntia aikaisemmin kuin olisi oikeasti tarvinnut. Olen tehnyt niin jo kolmena päivänä putkeen ja ehtinyt tänä aikana huomata kuinka se helpottaa huomattavasti sekä opiskelua että bloggaamista. Oon virkeimmilläni 8-14 välisenä aikana, joten haluaisin hoitaa KAIKKI asiat tuona aikana. Lopun päivää voisinkin sitten maata sohvalla.. Mutta kun herää vähän aikaisemmin ehtii kuvailemaan vaatteet jo ennen kuin astuu ovesta ulos. Näin ollen kamerassa on aina ”postaushätävara”, jotain kuvia joita voi lätkäistä tekstiä ryhdittämään. Eikä kuvissa näytä yhtä räjähtäneeltä kuin mitä  koko päivän paikasta toiseen pyörimisen jälkeen näyttäisi.

Pääpointtina kaikelle tälle pohdinnalle: rakastan bloggaamista. Ja aikaisten aamujen virkeyttä.

Sivupointtina tälle postaukselle: vihaan meidän muovimattolattioita.

3 kommenttia:

Lady Laetitia kirjoitti...

Ihanat nuo pinkit kengät :)

Riikka kirjoitti...

Mulla on ihan toisinpäin, oon virkeimmilläni iltaisin, aamuisin en saa mitään aikaiseksi :D

Roosa kirjoitti...

Lady Laetitia: Kiitos, niissä on ehkä mun makuun vähän liian matala korko :P Mutta menevät parempien puutteessa.

Riikka: Mun on pakko päästä kuudelta sohvalle ja kymmeneltä sänkyyn :D