keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Epätoivonen metsästys

 

Nyt tarvitsisin kipeästi vähän teidän kaikki trendinenien apua. Oon metsästänyt mustia, kiilakorollisia nilkkureita kohta kuukauden enkä vaan löydä MISTÄÄN just sellaisia ku tahtoisin. Tai löytäisin, mut hitto vie H&M:ltä ja tekonahkasina (lue: muovisina).

kiilakorko

Tossa olis vaan kaikki niin kohdallaan. Koron korkeus, platformin korkeus, nilkkaosuuden pituus, pyöreä kärki, ei liian selkeä ero koron&kengän välillä, “nahkaisuus”, hinta.. Mut noin on tekonahkaa. Ja vielä tosi muovisen tuntuista sellaista, eli mun käytössä ne kestäis hyvänä ehkä.. vuoden? Pari? Ja muutenkin noi maksaa 40e, nii kyl nahkaset/muuten vaan laadukkaammat luulisi saavan jos muutaman kymmenen euroa suostuisi enemmän maksamaan. MUTTA KU MISSÄÄN EI OLE TOLLASIA! Oon kolunnu vaiks kuinka monta kenkäkauppaa (Andiamo, Dinsko, Mekka, Click shoes..) ja alan jo väsymään. Siksipä kysyn teiltä, ootteko törmänneet kiilokorkonilkkureihin jotka näyttäis noilta H&M:n kengiltä mut olis tehty vähän laadukkaammasta materiaalista? Auttakaa epätoivoista!

11 kommenttia:

mine kirjoitti...

Kurkkaappa vaikka Linzi shoesia (http://www.linzishoes.com/index.php)
Tai muita nettikauppoja? =) Yllättävän hyviä löytöjä!

-SL kirjoitti...

seppälästä löysin itse ihanat kiilakorkosaappaat:)
mutta mustia kiilakorkonilkkureita näin Biancon nettisivulla ja toinen dinsko!

Roosa kirjoitti...

mine: Linzin kiilat näyttivät mokkanahkaisilta, sellasiakaan en halua :/

-SL: Dinskon versioissa oli mun muistaakseni liikaa kaikkia koristeita, mun makuun ei sais olla mitään muuta ku vetoketju sisäpuolella :D Oon vähän ylinirso näiden suhteen ;)

Riikka kirjoitti...

Mä tilasin noi, tykkään kyllä! Materiaali ei tosiaan ole mitään parasta, mutta en mä ennenkään niin tarkka ole ollut ;) Ja sain noista -25%, niin päätin että se 30e on ihan ok hinta noista..

Roosa kirjoitti...

Riikka: Joo kaveri kerto mullekin ton alennuskoodin nii harkitsen tilaamista :)

anna kirjoitti...

Hehe no hyvä jos aiheutan muistoja :) tein tuon bannerin eilen, aattelin et se varmasti herättää jonki verran kiinnostusta :) Hmm no miten ois Vagabondin kengät? Ne on kyl vähä hintavammat mut kestää varmasti :) Sit on tietty Halens.fi :)

Hepa-Neiti kirjoitti...

Vagabondin nettikaupasta!! Olin tilaamassa itelleni mut pikkukoot oli loppu :(

Hepa-Neiti kirjoitti...

Äsken ku kävin kattoo ni oliki taas kokoja tullu! Täytynee harkita tilaamista :) Ne oli siis Thelmat joita kattelin ja joista säkin voisit tykätä!!

Anonyymi kirjoitti...

vagabondin thelmat?

Roosa kirjoitti...

anna: Ja sun banneri on ihanan erilainen :)

Hepa-Neiti&anonyymi: Themat on kyllä hyvin lähellä sitä mitä etsin, kiitos vinkeistä! Tilasin kuitenkin noi H&M:n popot kokeiluun kun kolmellakympillä alennuksen jälkeen sai. Ja 109 euroa on kyl mulle vähän liian kova pala, vaiks tietenkin Thelmat olis laadukkaammat ja kestävämmät :/

AnsQ kirjoitti...

Kaipaan myös saman näköisiä, mutta parempilaatuisia. :) Ei ole löytynyt yksinkertaisia ja laadukkaampia versioita noista. Äh.