maanantai 27. syyskuuta 2010

Se kätevin vaihtoehto


Sinne hurahti viikonloppu ja taas uusilla voimilla eteenpäin. Ikävä kyllä opin vasta tänään, miten tällä Windows live writerilla (millä teen blogipostaukset) saa tallennettua luonnoksia. Aikaisemmin siis valmiiksi kirjoitettujen, ajastettujen postausten tekeminen ei ole ollut mahdollista, mutta nyt kun on niin ehkä puolen viikon mittaiset blogitauot jää historiaan.

Nytkin mulla olisi noin kymmenen juttua, joista tahtoisin täällä kertoa mut pitäydyn tänään vain asun esittelyssä.

20100927_7

En ole oikein ikinä päässyt sinuiksi kroppani kanssa, joten farkkujen päälle laittamiseen on edelleen isompi kynnys kuin hameen kanssa kulkemiseen. Välillä sitä kuitenkin kyllästyy pitämään helmoista kiinni polkupyöräillessä, välillä on ihana vaan POLKEA pelkäämättä vilautteluja. Näinä aamuina heitän kroppakriisit hetkeksi taka-alalle ajatuksissa ja pukeudun ihan vaan siihen kaikkein kätevimpään vaihtoehtoon eli housuihin.

20100927_41

Sonia Rykielin H&M neule vaati parikseen pinkkiä huulipunaa ja pinkit huulet taas tarvitsevat seurakseen nörttilaseja. Kun asun kiinnostavin osa on yläpäässä jää se murehdittu alakroppa vähemmälle huomiolle. Ehkäpä tästä syystä mulla on punainen tukka?

20100927_84

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Ihana toi koru (:

Roosa kirjoitti...

Suvi: kiitos, se on itseasiassa blogivoitto :D