tiistai 13. heinäkuuta 2010

Amsterdamiin matkustettiin

En nyt oikein tiedä millä konstilla mun kannattaisi toteuttaa nää Amsterdampostaukset, mut toteutan ne nyt sitte tälläsellä vähän erikoisemmalla.

Amsterdamiin matkustettiin.

DSCN3690En ole varmaan ikinä hikoillut stressistä niin paljoa kuin tuolla Helsingin lentokentällä klo 16.00. Lennon lähtöön vartti ja me seistään edelleen turvatarkastusjonossa joka on kilometrin mittainen. “Onko nesteitä?” “No totta hitossa, täällä laukun pohjalla! Olis muutenkin vähän kiire..”.
 
DSCN3693
DSCN3695 
Jos joku ei siis huomaa toi on video. Ja ei, en tienny et kamerakin on digitaaliseks vehkeeks laskettavissa ja pitäis siksi sulkea. Olisivat sanoneet, hölmöt lentoemot.

DSCN3706
DSCN3703
DSCN3711Hollannin pellot oli kaikki tollasia samanmuotoisia ja melkeinpä samankokoisiaki. Ja jokasen reunalla tölli, joka oli ympäröity puuaidalla. Ihan ku olis kattellu jättikokoista shakkilautaa. Tai tilkkutäkkiä.


DSCN3716
Viimeisen kuvan jälkeen vuorossa oli vielä eksyminen lentokentällä, panikointia junasta ja junalipuista, hullaantuminen Central Stationista sekä taksikyyti hotellille. Perilläoloajasta erillisiä postauksia myöhemmin.

Ei kommentteja: