perjantai 4. kesäkuuta 2010

Imagokakkulat


Olen tehnyt käännöksen. Lievän, mutta mitä luultavammin totaalisen. Asia, joka on kutkuttanut tyylillisesti mieltäni jo pidemmän aikaa on nyt tehnyt läpimurron. Salakavalasti ja yhtäkkiä ne eilen hyppäsivät silmilleni (melkein kirjaimellisesti) Porin Maanalaisessa.

Ensin kokeilin läpinäkyviä ja näytin ihan tutkimuslaitoksesta karanneelta labratyypiltä.

roosa 002
Ei mun juttu. Mut sit kokeilin niitä mustasankaisia ja se oli menoa se. Nykyään olen sitten se ranskalaisesta yksityiskoulusta karannut taideopiskelija. Ja tykkään siitä fiiliksestä aikas paljon.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, onko sulla jotain hyviä vinkkejä logopedian suulliseen kokeeseen? Itselläni on se ensi viikolla edessä, jaiks. :)

Roosa kirjoitti...

Anonyymi: Onnittelut jatkoon pääsystä! :) "Älä jännitä" ohje on varmaan ihan turha sillä kaikki jännittää. Mut mitä mä nyt muistelin nii multa kysyttiin mm. tälläsiä kysymyksiä: Minkälaista kuvittelet puheterapeutin työn olevan? Miksi olet hakenut juuri logopediaa opiskelemaan? Omat hyvät ja huonot puolet myös kysyttiin. Aa ja minkälaista kuvittelee opiskelun olevan ja miten suhtautuu englanninkielisen kirjallisuuden lukemiseen. Eli kantsii miettiä etukäteen vastauksia kysymyksiin, se vois olla mun vinkki :) Mihin kaupunkiin oot menossa haastatteluun?

Josse kirjoitti...

Itse ostin omat imagokakkulani vapun alla, sitä ennen pidin niitä lähinnä emojen vakiovarusteena :D ihanat on!

Maya kirjoitti...

Mä ostin omat lasini ehkä puolisen vuotta sitten, vaikka ne aika teinevarustukselta ensin tuntuivatkin. Olen kuitenkin ihan ihastunut niihin! Ja sulle lasit sopii myös ihan mahtavasti :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Noista on kyllä apua. Mutta itse asiassa se kuuntelukoe jännittää enemmän kuin tuo haastattelu.. Turkuun menen. :)

Roosa kirjoitti...

Josse: Joo noihan olis ollu ihan mahtavat vappuna! Ens vuonna sitten :)

Maya: Mä en oo ees tajunnu että noi on ollu jotenki teinien suosiossa :D

Anonyymi: Turussa on mukavat ihmiset haastattelemassa, Pirjo voi olla vähän pelottava mut ei pahalla tavalla ;) Ja kuuntelukoe menee varmasti hyvin, se on niin perushuttua ettei kannata jännittää! Kuunnellaan vaan kuuluuko pitkä vai lyhyt, korkea vai matala ääni :) Tai siis ainakin muutama vuosi sitten kuunneltiin, en tiedä onko koe muuttunut..

bubble kirjoitti...

Jep, takinkääntäjä täälläkin :D Nörttilasit ostin talvella Lontoosta, mustasankaiset tottakai. Ne on maailman kätevimmät esim. niinä päivinä, kun ei paista aurinko, mutta kulkee silti pyörällä töihin merituulessa -> lasit estävät viiman pääsyä silmiin ja siten niiden vuotamista! :D

Ence kirjoitti...

Haha, vertaistukea! :D

Ps. Seppälässä on ihania vaaleanpunaisia laseja, mmmmm..

norppa kirjoitti...

Hih, määki oon näistä innostunut. Mulla on mustat, harmaat, valkoiset ja pinkit. Tosin kaikki on vähän semmosia, ettei jaksa koko päivää pitää päässä. Eli selkeesti huomaa, että "oikeat" silmälasit tulee valita huolella.

Hepa-Neiti kirjoitti...

Komiasti passaa sulle noi lasit!! JA toi koko kokonaisuus on niiiiiin nam!! :)