keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

SYNTTÄRIpostaus


Kuten viime postauksessa sanoin, ei SYNTTÄRIpäivästä sitten etukäteissuunnitelman puuttuessakaan tullut niin kurja kuin mitä pelkäsin. Kai tämä todistaa sen, että mistä tahansa päivästä voi saada spesiaalin jos sen viettoon paneutuu ja osaa nauttia pienistä asioista.

Aamuni aloitin perinteisellä superaamiaisella, johon kuului munakas, vihreää teetä sekä kiivi-mustikkasmoothie. Aamu ei vaan lähde käytiin ilman pientä hemmottelua.

Paneuduin myös pitkästä aikaa oikein kunnolla aikaa meikkaukseen. Yleensä arkiaamuisin en jaksa pelleillä luomivärien ja huulipunien kanssa mutta nyt jaksoin.

roosa 003
Tiistaina oli myös aivan loistava hiuspäivä. Tykkäsin tukastani hurjasti, se asettui hyvin ja tuntui hyvinvoivalta. Väri oli kohdallaan eikä juurikasvua tunkenut pilaamaan päivää. Illaksi tein sitten itselleni vielä kiharat, ihan vaan koska OLI SYNTTÄRIPÄIVÄ.

roosa 016
Hieman ennen kahtatoista lähdin käppäilemään lähikauppaan päivän eväitä + naisten hömppälehtiä hakemaan. Suunnitelmana majoittua parvekkeelle uuden Olivian kanssa suklaamoussea syöden. En ole ikinä nauttinut pienestä kävelymatkasta noin paljon kuin eilen nautin, meni jotenkin kaikki kohdalleen. Lämpötila, musiikki, vaatetus, fiilis, kaikki.

roosa 018
roosa 024
roosa 027
Alunperin mun piti mennä ostamaan joku kiva synttärikakkupala, mut synttärisuklaamousse vei voiton kakusta. Mousse ei vaan oo kauheen kätevää synttärikynttilöiden puhaltamiseen..

roosa 035
roosa 038 
En uskaltanu sytyttää kaikkia 22 kynttilää etten polttais koko kämppää ihan tuhkaks. Kyllä ton yhdenkin puhaltamisesta tarpeeks SYNTTÄRIfiilistä sai.

Iltapäivällä lähdettiin Tanelin kanssa etsimään mulle synttärilahjaa kun miesparka ei ollut yksinään osannut minulle mitään ostaa. Löydettiinkin sitten yhdessä mulle aivan mieletön bilemekko. Viime vuonna sain synttärilahjaksi kengät, tänä vuonna mekon. Kyllä mulla on sitten viisas mies!

roosa 054
SYNTTÄRIruokaa mies ei sentään tarjonnut, sen verran tasavertaisia tässä kuitenkin ollaan. Oli aivan mielettömän hyvää lohta jättitortellonien kanssa, oi joi nousee vesi kielelle vielä näin vuorokauden jälkeenkin. Eikä mitään turhia vihanneksia, annos mun makuun :D

Koska oli mun SYNTTÄRIpäivä sain hyvällä syyllä nakittaa Tanelin asukuvaajaksi. Kaksi kuvaa napattiin ja onneks toinen niistä oli jopa julkaisukelpoinen.

roosa 056 Mekko: Only
Nahkatakki: Jim&Jill
Laukku: Trendin tilaajalahja
Arskat: H&M
Korkkarit: Kirppis

Että sellaista, perushuttua eksyi päälle wear a dress-päivänä. Tuo rusettimekko on nopeasti kohonnut mun suosikiksi, siinä tulee ihana fiftarifiilis.

Kotona eteisessä odotti sitten jotain täysin yllättävää ja supersuloista:

roosa 058
roosa 061
Kaveri oli käärinyt täysin puun takaa tulleen lahjan lautasliinaan ja käynyt pudottamassa sen postilaatikosta. Kyllä herahti tippa linssiin, niin kiva yllätys oli. Pienistä jutuista voi tulla iso ilo.

Ilta kului sitten näiden merkeissä silmät kiinni Dr. Philissä ja kaikessa muussa hömpässä:

roosa 064
roosa 072
Taneli teki mulle lettuja, oli parhaita SYNTTÄRIlettuja. Että sillä tavalla kului mun 22-vuotispäivä. Ei bileitä, ei kavereita, ei mitään sen kummempaa. Mutta kuitenkin fiilis oli erilainen kuin tavallisena arkipäivänä. Pienet, mukavat asiat kunniaan!

6 kommenttia:

bubble kirjoitti...

No hiemanko kiva synttäripäivä sulla! Hiih ^___^ Rusettimekko on pop ja noi ruuat tuo veden kielelle tosiaan.. Niin ja iso reps noille kynttilöille :D Onneks et sytyttänyt niitä kaikkia :D

Riikka kirjoitti...

Vähän toi ruoka näyttää hyvälle, mistä tollasta saa? :P

Maya kirjoitti...

Kivasta vaikuttaa synttäri sujuneen ja asukin on tosi kiva :) Onnittelut vielä näin myöhäisesti!

*~SL kirjoitti...

Onnea

Katja kirjoitti...

Tosiaan se onni on pienistä asioistakin kiinni :) Mullekin riitti synttäripäivänä oma rauha, kokislasi ja Type O Negativen fiilistely, kun Peter Steele kuoli just silloin :D

Roosa kirjoitti...

bubble: Olis saattanu olla tuo pöytäliina entinen sen jälkeen :D

Riikka: Niinkin perusruokalasta ku Rossosta! Siel oli joku erikoisruokalista :)

Maya: Kiitoskiitos!

*~SL: Kiitos :)

Katja: Hyvältä kuulostaa :)