sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Valmistujaispartya pukkaa

Eilen juhlittiin pikkusiskon yojuhlia ja pikku”vauva”siskon yläasteelta pääsyä. Mä en voi kuvitella et meidän pikku vauva on jo kohta ammattikoulussa, ihan käsittämätöntä. Mä en voi myöskään kuvitella, että omista yläastevuosista on jotakuinkin kahdeksan vuotta.

Molemmat siskot oli kauniina, toinen kampaajameikkaajan käsittelyn jäljiltä ja toinen täystuhon nimeltä Roosa –jäljiltä.Ei vais, ihan hyvin noi pikkusemman siskon kikkurat mun mielestä onnistui.

20100606_13
20100606_109
Mä ja Veera puhutaan aika usein (myös yojuhlissa) siitä millä kynnetään meidän perunapellot. Tai ainakin siltä me näytetään aika usein:

20100606_88
Ja ei, ei me yleensä kätellä. Paitti perunapeltoasioissa, niiden kanssa ei pelleillä.
Jos nyt jotain kehaisisin niin ruokaa, jota oli paljon ja juustokakkuja, jotka olin itse omin pikku kätösin tehnyt. Ja Tanelia, joka oli reipas kukkais/alkoholi/viihdyttäjäpoika. Ja komea ku mikä.

20100606_172
Ja mä oon habakas ja hyvin epäimmarreltu tosta kuvakulmasta. Päällä H&M:ltä viime vuonna ostettu mekko ja äidiltä pöllityt helmet. Asusteena joku tollanen viinipönikän vierestä napattu koriste.

20100606_195
Loppuillasta väsytti ja meikit oli pitkin alaluomia mut mitäpä pienistä. Hyvät bileet oli, mut ei kiitos vähään aikaan uudestaan. Toivoo nimimerkki herätys puoli seiska siskon tukkaa kikkartamaan.

Huomenna töihin, jänskättää nii et putoon kohta tuolilta. Ens ens viikoks meenki sitten Jyväskylään, josta ei varmaan postauksia pysty tekemään. Mut toivotaan et viel ens viikolla riittää energiaa ilmoitella itsestäni tännekin!

Onnea tätä kautta vielä parhaille siskoille maan päällä. Ilman teitä en pärjäis. Vauvani <3

4 kommenttia:

SaSo kirjoitti...

Ihana mekko sinulla:) Nätteinä olette olleet ja Tanelin kanssa ootte muuten erittäin tyylikäs pari:)

Jenna kirjoitti...

Oi kun ootte tyylikäs pari ;)

Siskot on kyllä ihan parhaita, vaikka on veljistäkin hyötyä:)

Joa kirjoitti...

Vau tykkään kovasti tuosta punainen mekko + äidin helmet yhdistelmästä. ;D Oikein nätti olit!

Riikka kirjoitti...

miehet on aina niin komeita puku päällä :D