perjantai 5. maaliskuuta 2010

The (perfect) Blues

ein pari päivää sitten tilauksen H&M:lle. Siinä luki, että tuote, johon olin todella palavasti ihastunut, toimitettaisiin minulle vasta toukokuun lopussa. Päätin et hitto, mähän en niin montaa kuukautta haavepaitaani odottele vaan menin ja kiersin keskustan H&M:t läpi. Ja siellä se oli, viimeinen yksilö mun kokoa.

20100305_28

20100305_30

20100305_29

Se on elämäni (okei sen ajan ku muistan vaatteeni..) ensimmäinen puhvihihainen paita. Ja se on myös elämäni ensimmäinen farkkupaita. Ja tämän hetken suosikkivaatekappale.

20100305_37
Farkkupaita: H&M, 9.90e

Paita on siis H&M:n uutta The Blues mallistoa ja yksinkertaisesti täydellinen. Se istuu napakasti, on tavallisuudestaan huolimatta erikoinen hihojensa takia JA oli vieläpä yllättävän halpa. Taisin pikkusen rakastua.


Muita The Blues mallistoon ihastuneita?

6 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Kattelin noita kuvista ja tuo on kyllä tosi kivannäköinen paita! :) Itellä vaan on vähän vaikeuksia tosi suurien puhvihihonen tai muiden olkapäiden korostuksien kanssa :)

J kirjoitti...

Mä oon myös tilannut tuon paidan (heti kampanjan ekana päivänä itse asiassa), mutta sen pitäis tulla tän kuun lopussa? :) En malttais odottaa! Näyttää kyllä tosi hyvältä päälläkin.

Roosa kirjoitti...

Niina: Miksi on vaikeuksia? Kantsii kokeilla, kivoilta ne näyttää ;)

J: Mä tilasin pari päivää malliston ilmestymisen jälkeen ja toukokuuta se ilmotti :/ Mut eipä tuo enää haittaa kun löysin ihan kaupoistakin :)

Neiti S. kirjoitti...

Ääh, miksei mun paita jo tule?! Tuo näyttää niin hyvältä!

Josse kirjoitti...

Hihii, ite nappasin tiistaina viimeisen omaa kokoani olevan puhvifarkkupaidan näistä turun H&M:stä! :D ja ihana on <3

Niina kirjoitti...

Aa, en tiedä :D Olo on vähän tasapainoton, tuntuu että mun pää näyttää kauheen pieneltä niiden rinnalla :D Tai miten ois etten vaan osaa pukee niitä oikein... :)