lauantai 6. maaliskuuta 2010

Muutama bonsai ja vesipyttypunkkua


Viimeisenä kokonaisena päivänä Marbellassa liikuttiin äidin kanssa kahdestaan, kun molemmat pikkusiskot sairastuivat edellisenä yönä oksennustautiin. Ei auttanut vaikka olivat syöneet maitohappobakteereja ja varoneet jääkuutioita koko matkan.

Mutta me käytiin siis äidin kanssa niinkin hienossa paikassa torstaina kuin bonsaimuseossa! Hiukan naureskeltiin, et pitäähän tässä nyt kunnon turisteja olla ja käydä katsomassa nähtävyyksiä. Hienoja puita siellä kyllä olikin, et kyllä siitä ilosta nyt neljän euron sisäänpääsymaksun maksoi. Ja oltiin ainot turistit koko mestassa, tais olla suosittu paikka?


Mä ihastuin melkein vaan tollasiin kuiviin käppyröihin, makunsa kullakin..

Bonsaimuseosta käveltiin rantaa pitkin takaisin hotellille. Vaikka yleisestikin tykkään kävelystä niin tuolla se oli jotenkin niin kivaa että sitä olisi tehnyt ihan vaan sen hauskuuden takia (kun Suomessa käveltyä tulee oikeastaan vain pienempien reisien toivossa). Mikäs siinä kävellessä kun lämpötila huitelee parissakympissä ja maisemana on Välimeri.


Torstaina join myös elämäni ensimmäisen ja viimeisen sangrian. Hyi olkoon mitä kuraa, oikeesti ihan kauheeta! Mut hemmetti jos Espanjassa ollaan niin sangriaa juodaan. Piste. Vaikka se maistuiskin ihan vessapytyltä täynnä vanhaa halpaa punaviiniä.

Seuraavana aamuna lähdettiin sitten takaisin Suomeen päin. Lento oli pari tuntia myöhässä ja koko lentokone täynnä huutavia lapsia. Rentouttava kotiinpaluu. Ja Suomessa tietenkin tyhmää lunta joka paikassa.


Nyt hei olisi kiva kuulla, jos jollakulla on suositella halpaa ja hienoa matkakohdetta elokuulle! Toiveena olisi tietty ettei nyt jäätävän kylmä olisi. Muita kriteerejä ei tässä vaiheessa vielä oikeastaan ole.

4 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

On ollut ihana lukea sun Espanjan reissusta juttuja, me lähdetään huhtikuussa Torreviejaan eli 500km Marbellasta rantaviivaa itään päin. Ei vaan jaksaisi millään odottaa!

Sangriaa on olemassa niin erilaisia. Riippu ihan että missä paikassa sitä sattuu juomaan. Jotkut paikat ei osaa tehdä sitä ollenkaan jne.

Roosa kirjoitti...

Reetta: Mä en ton kokemuksen jälkeen kyllä uskalla sitä tilata, hyi olkoon :D

Ence kirjoitti...

Valkoviiniin tehty Sangria on megahyvää! Ja kyllä punkkaristakin saa hyvää, mutta niitä on kyllä ihan kaamean makuisiakin maisteltu :(

Roosa kirjoitti...

Ence: Tää viisas ei ees tienny että sangriaa voi tehdä valkoviiniinkin.. :S