tiistai 5. tammikuuta 2010

Ludvig ja pari muuta

Edit:// Ulkoasu muokkauksen alla, älkää ihmetelkö.

Kiertelin eilen läpi muutamia Porin kirpputoreja ja voin taas kerran todeta että ne on parhaimpia kirppiksiä missä oon ikinä käyny. Turun kirppikset on ihan kuraa näihin verrattuna. Paitsi et Turussa ei kukaan limamies oo kertaakaan tullu kyseleen multa ikää niinku tapahtu Porin sisätorilla eilen. Hyi hyi ja vielä kerran hyi.

Mut onneks tein monia tosi, tosi kivoja löytöjä nii ei kauheesti haittaa tollaset limanuljaskat. Alotetaan vaikka kaikkein söpöimmästä jutusta minkä löysin:

khjjklgh 138

khjjklgh 014
Hiusrusetti: Kirppis, 1e

Hii, se on söpö! Jos laittaisin sen keskelle päätä olisin ihan ku Minni Hiiri. Ja hei se on vieläpä ihan saman värinen ku toi paita mikä mulla on alimmaisessa kuvassa päällä. Olen ikuisesti kiitollinen niille kahdelle nuorelle tytölle jotka jätti tän jälkeensä ja mä sain napattua tän.

khjjklgh 137
Nilkkurisaapikasjuttuset: Kirppis, 5e

Pähkäilin ja pähkäilin et onko nää viiden euron arvoset mut sit päätin et no totta hemmetissä on! Pitää äkkiä laittaa näistä kuvaa nahkaleggiensien kanssa, on meinaan aika tajuttoman kiva yhdistelmä.

Ja sitten vielä kolmas juttu minkä löysin. Vähän aikaa pohdin että onko musta tän ostamiseen mut kyllähän musta oli. Eikä kaduta.

khjjklgh 029
Karvahattu: Kirppis, 4e

Ostin siis karvahatun. En oo varma onko tää aitoo karvaa mut epäilen että on. Ja en tunne tehneeni mitään väärää vaikka en turkisteollisuutta varsinaisesti kannatakkaan. On kuitenkin mun mielestä parempi ostaa kirppikseltä aito, käytetty hattu kuin kaupasta uusi tekoturkisyksilö. Voi toisaalta olla et toi on tekokarvaakin, en tiiä ku ei tossa hatussa lue mitään.

Mielipitetä karvaLudvigistani (jep, sillä on jo nimi) tai muista löydöistä? :)

12 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

ihanat saappaat ja rusetti

Anonyymi kirjoitti...

yök : D

Hepa-Neiti kirjoitti...

Ludvig on aivan mainio!!! Parhautta!!

NooranElämää kirjoitti...

Höh, miksen mä löytänyt karvahattua porin kirppareilta :D

norppa kirjoitti...

Nuo saappaat on mahtavat! Oon etsiskellyt punaisia kenkiä, jotain tuon tyylisiä mieluusti.

Roosa kirjoitti...

*~SL: Hih, kiitos :)

Anonyymi: eikä vaan nam!

Hepa-Neiti: Pitää laittaa siitä vielä parempaa kuvaa, se on oikeesti ihan jättekiva :)

Noora: Kontista bongasin ton, kävitkö siellä?

norppa: Kirppiksiä kiertämään ;) Toisaalta ehkä kantsii etsii ihan peruskenkäkaupoista, ku jos kirppiksiltä etsii jotain tiettyä nii ei varmana nappaa :P

Christina kirjoitti...

Tosi kivoja löytöjä - varsinkin tuo ihana rusetti! :)

Katarimaria kirjoitti...

Oih miksen mä ikinä löydä tuollaisia punaisia saappaita mistään! :) Kirppikseltä oikeakin turkis on mun mielestä ihan jees, parempihan on käyttää ne karvajutut loppuun kuin heittää pois kun ei sen eläimen kohtalolle enää mitään mahda. Varmasti todella lämmin hattu!

Roosa kirjoitti...

Christina: Se sopisi enemmän kuin hyvin myös sun päätä koristamaan :)

Katarimaria: Olisi varmasti tosi lämmin jos siinä olisi korvien päälle yltävät lärpäkkeet :/ Nyt kun ei ole niin viima käy ikävästi korviin. Mut käytän tota sitte vähän pienemmillä pakkaslukemilla :)

E kirjoitti...

Nuo saappaat ovat mielettömän siistit, vaikka itse vähän vieroksun räikeän punaista ylläni. Tykkään maanläheisistä sävyistä. Mutta jos löytäisin jotain tuollaista punaista ja ihanaa, ostaisin varmasti pois.

_delicious_afternoons_ kirjoitti...

Jee, upeat löydöt, varsinkin tuo söpö hiusrusetti vain eurolla!
Missä kirpputoreilla käyt yleensä, tai onko jotain Turun alueella olevaa kirppistä joka oisi lempparisi?(:

Roosa kirjoitti...

_delicious_afternoons_: Mä en oo vielä löytäny Turusta lempparikirppistä ku kaikki on mun mielestä jollain tapaa huonoja :( Pääseen käymään kivoimmissa (eurokirppis, linkkikirppis&länsikeskuksen kirpis center) ihan liian harvoin kun ne on kaikki niin kauheen kaukana etten jaksa pyöräillä :/